כולם להיכנס..

g0tenx

New member
כולם להיכנס..../images/Emo130.gif

תראו.. לא שאכפת לי או משהו אבל הפורום הפך להיות פורום פרטי.. אתם משתמשים בפורום כדי לדבר אחד עם השני/ה.. תעלעלו בדפי הפורום האחרונים ותשימו לב כמה הודעות שהמילים "את יודעת שאני אוהבת אותך" או האייקון
מופיע בהם.. אני חוזר ואומר לא אכפת לי! תאהבו אחד את השני כמה שאתם רק רוצים.. אבל תעשו את זה בדרך פרטית יותר.. כמו מסנג'ר, איסי ואפילו איימייל.. אבל בבקשה לא על גבי הפורום שלנו.. לפורום יש שם.. "ככה זה בחיים" אבל לפי המצב בימים האחרונים כדי לשנות אותו ל "שיחת בנות".. תחשבו על זה..

darklighter

New member
אדיררר../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif

טוב עכשיו ברצינות. שמתי לב לעובדה הזאת לפעמים יש הגזמות אבל שים לב שרוב ה"אני יודעת שאני אוהבת אותך" ואלה היו בשרשורים של ה"כסא הריק" וכאלה שהם מראש שרשורי היכרות שבהם יש שיחות למיניהם... בשרשורי החוליה החלשה למשל לא תראה כאלה דברים...חוץ מזה האנשים פה התרגלו לדבר ככה מפורומים אחרים שהם (או אנחנו) בהם... אני מבקשת מכולם באמת להשתדל להפחית בשיחות היאשיות אבל לי אין הרבה מה לעשות בנידון אני לא יכולה למחוק הודעות כאלה של |סוגד| |כלג| או
לדומיהן כי אין הבן עבירה על חוקי הפורום וכמו שאותך זה מרגיז (ואני יכולה להבין בעיקר כי אותך לא מכירים הרבה אז אתה מרגיש אאוטסיידר) אנשים אחרים נהנים מזה... אבל אם אני אשב פה ואמחק ואחסום אנשים הם סתם יתעצבנו ויעזבו... אתה מוזמן לפתוח שרשורים ומשחקים בנושא הסידרה כי באמת חסרים כאלה או כל נושא אחר... או אפילו לעשות שיחת בנים עם שחר וג'וני... אקח את הערותיך לתשומת ליבי ומקווה שגם אחרים ינהגו כך
המשך שהות נעימה בפורום "ככה זה בחיים"
עדי
אוי זה יצא ארוך
סורי על המגילה

g0tenx

New member
לא נורא.. ../images/Emo130.gif

המגילה מקדשת את האמצעים.. זה לא רק בגלל שאני לא מכיר פה יותר מדי אנשים (מהחדשים).. ולא שיש לי משהו נגדם.. חלילה.. אבל אני בסך הכל אומר שהייתי מעדיף שאנשים פה יותר ישקיעו בפורום כמו שרותם עושה מאשר ישקיעו בלאהוב אחת את השנייה (שזה בסדר גמור).. אם למישהו יש רעיון למשחק או משהו או שאלון או כל דבר פשוט לעלות על גבי הפורום כי זה מה שאנחנו צריכים! במיוחד שהסידרה לא משודרת.. אחר כך לפורום כבר לא יהיה טעם והוא יאבד מקסמו.. אני זוכר את הימים של "מי אמר את זה" של רותם (ולפעמים שלי) ואת "שירשור הפרק היומי" של אורטל (ולפעמים שלי).. את GFC של ג'וני ושחר ואת הפרקים בסטאר וורלד של עדי.. בקיצור כל מה שאני אומר.. תשקיעו בפורום! ולילה טוב אני הולך לישון יש לי משחק מחר ב9 וחצי בבוקר...

RoRiL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo134.gif

אני חייבת להסכים איתך אפילו שאני מכירה את רוב החדשים
אבל באמת, הוא אמר את הכל.. אבל אם מי שלא ראה את הסדרה, יכול באלגנטיות לא להשתתף בשרשור שקשור לסדרה, במקום להפוך אותו לשרשור
קחו לתשומת לבכם! סורי על הנוקשות כן?

axnholic

New member
זה קצת מפריע

אבל אני לא מאשים את הנוגעים בדבר. מה לעשות שהעונה ה-4 נגמרה כבר לפני שנים? כבר דיברנו על כמעט הכל. לקראת שידורי העונה ה-5 אני אדאג להזכיר לכם קצת את "ככה זה בחיים".

darklighter

New member
../images/Emo45.gifמה שהמנהל החכם אמר../images/Emo115.gif

אוף שתחזור כבר הסידרה

למעלה