כולם להיכנס עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ירדנדן

New member
כולם להיכנס עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש כמה דברים בפורום שמעלים לי את הסעיף!הנה הם: 1.יש עכשיו המון המון המון המון ילדים חדשים שמצטרפים לפורום!אז הם חייבים לפתוח הודעה חדשה כדי שכולם ידעו שהם חדשים! 2.יש ילדים שכל הזמן מבקשים שישלחו אליהם ספולרים!למרות שכל שלושה ימים נפתח שירשור שבו שמים ספוילרים ושואלים שאלות שכשורות לספוילרים! אז הנה פתרונות: 1.הילדים החדשים יכולים לנצל"ש(ניצול שירשור)או פשוט להגיב להודעות ובמשך הזמן יכירו אותם! 2.לחכות עם השאלה שלושה ימים עד לפתיחת השירשור של קדחת הספוילר ושם לכתוב ספוילרים או לשאול שאלות בנוגע לספוילרים! ועוד משהו בואו נעשה דבר כזה כל אחד יכתוב מה מעצבן אותו בפורום!ויכתוב פתרונות!ובלי לקלל בבקשה!!!!!!!!!!!

יש לי שאלה ליוני או לא יודעת

אי אפשר לפתוח שירשור רק לילדים חדשים יענו שבאים ושם הם יכתבו שהם חדשים ובלה בלה חחחח עזבווו לא משנההה לא דעת איך להסביר בידיוק

BEN ZIV

New member
בקשר לשתיים אני מבין אבל בקשר לאחד

לא נראה לי בכל זאת הם חדשים הם לא מבינים את החוקים של הפורום לפי דעתי יוני צריך לפתוח שירשור ברוכים הבאים ולשרשר הכל לשם כי בכל זאת הם לא מבינים(חלקם)

אבלל תבינווו

עםם החדשיםםם לא יודעיםם את חוקיי הפורום או איךך לשרשר... אז למה נראה לכםם שלשמהה הםם ידעוו איךך לשרשר...חחח!!!

אבלל ירדןןן

מה לעשותת יש ילדיםם חדשיםםם שלא יודעיםם איךך לשרשרר..והם גם לא יודעיםם מה זה נצל"ש...אז במקוםםם להתקיףף אותםם לכיי תארחיי להםםם ברוכהה הבאהה
!! ובזהה אני איתךך..זה באמתת מעצבןןן שכלל שניהה באיםם ילדיםםם עם ספוילרים חדשיםם נכוןן שיש קדחתת ספוילרים..אבל איןן מה לעשותת יש ילדיםם שלאא מביניםם!!!

למעלה