כולם להיכנס לקרוא ולהפניםם

כולם להיכנס לקרוא ולהפניםם

כולםם להצביע לו תראו רק תראו איזה מושלם הבן אדם גם שחיין גם דוגמן וגם רוקד טובבב מי צריך יותר מזההההההההההה?!?!?!? כולם להצביע לוו כולם להצביע לוו כולם להצביעע לאיתןןןןןןןןןןןןןןן מספר 8 --->>>>>>>>>>>> שליטה אהה וגם דורית רוקדת יפה כפרה עלייה ! ובקיי ------->>>>>>>> החוצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

קמילעעע

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!

אין על איתןןןןן!!! הלב בוחר איתןןן אז תקשיבו ללב שלכםםםםםםםם!!

Shani276

New member
אהה!! הוא מתמודד לראשות הממשלה?

די! לא ידעתי! כי לפי התגובות שלכם פה התחלתם כבר להמציא סיסמאות,קמפיינים ושות'...
סתם סתם, בתאכלס איתן ודורית שולטים וזהו.

irit500

New member
חחח נכון...

הוא מדהים!!!! יש למישהו תמונה עדכנית שלו?

קמילעעע דחוףףףףףףףףף../images/Emo10.gif

את לא מתארת לעמצך מה הילדה או מי שזו לא תהיי רשמה על איתך בבלווג שהוא אפרוח שהפך להיות גבר תראי תסתומה מאמי את חייבת לקרואאאאאאאא

קמילעעע מאמיי ../images/Emo23.gif

איתן הוא כזה חתיך אמאללההה אבל הוא גם רוקד יפה תמביעי לו כל הזמןןןן אני לא רוצה שהחתיך הזה יעוףף הביתה
יאלה מאמי תחזריי לי תגובה מה עושים כדי שהוא לא יעוףף חח אם יש לך רעיין חולה עלייך ביוש

Shani276

New member
מי אמר שהוא יעוף?

הקהל אוהב אותו.וכדי להרגיע אותך בתוכנית האחרונה הוא הגיע מקום 1 בשקלול נקודות של הקהל והשופטים... רק כדי למנוע מתחים מיותרים ;)

חחח מאמי כנסי

תראי אבל בטח עכשיו יעיפו את בקיי -->> יאללה שתעוףף.. וכולם חולים על ניצה סמי ואליענה
אוףף רק שהוא לא יעוףףף

קמילעעע

New member
חחח ברור שאני מצביעה לוו!!

אוהביםם ת'בחור הזהה!! תוכנית שעברה הוא הגיע למקום ראשון אחרי שכלול הקולות של השופטים והקהללל!

למה בקי רוקדת מאוד נחמד...

ואני אוהבת אבל את הרקדן שלה הוא כזה חמוד ורוק יפה... כמובן הרקדן של בקי

למעלה