כולם להגיד~~~~~~

Elanora

New member
כולם להגיד~~~~~~

יונתן הוא חתיכת פלצן בנזונה שקרן ומתרץ,שנולד באמבט מזהב מלאה בפלצנות!!!! ואנחנו שונאים אותו ומאחלים לו למות..בצבא יונתן לא ימות כי הוא לא מוכן להתגייס לשם? יודעים למה? כי הוא רוצה להתקלח במים חמים!!! כן לא טעיתם יונתן הגיע ממקום שוחר פלצנות בשם ****** פי***!!!! ואנחנו מאחלים לו מוות אימתני מלא בגועל מתנלחים ודיסקים צרובים כי פאקינג אומן יפה נפש קונה רק דיסקים מקוריים..אבל ליג!!!!!!! לתזמורת צה"ל לא קיבלו אותו..חבל יונתן..אתה לא מוכשר מספיק? נאטטטט!!!! ביג ביג נאט!!!!!!!!!!! אני מאחלת לך שתישא לאישה את הידידה הכל כך מוכשרת, דעתנית וחוכת החיים שמשפריצה בשצף קצף ממוחה..הרי היא מכפר שמריהו..ושם היא חוותה את חיי האשפתות ועברה תלאות לאין שיעור... ואני מתנחלת מטומטמת? מה אני יודעת על החיים? ההורים שלי רוסים טפשים... ואני עילגת..שהאמנתי לך..

Elanora

New member
חח..מה קרה....תודה על ההתעניות

סיפור ארוך פאתטי.. ואני מבטיחה לשתף אותכם בו מחר... אני זזה לישון.. מחר לימודים ועבודה... לילה טוב קיריל.. אחלה תמונות!!!!!!!!!! אתם נראים מאוד מאושרים!!!

vk3

New member
לילה טוב חומד ../images/Emo70.gif

מחר את מספרת הכוללל

eMiFrEaK

New member
אממממממממ...

יונתן הוא חתיכת פלצן בנזונה שקרן ומתרץ,שנולד באמבט מזהב מלאה בפלצנות!!!! סתם סתם.. אני בנאדם נחמד... מה קרה ????. ולמי צריך להרביץ???

Elanora

New member
חחחח....כי...

אנשים..אסור להתאהב דרך האינטרנט..זה לא נגמר בגבול ההגיון..זאת אשליה זה מתעתע בכם... ואני..לא מפסיקה לבכות..כל יום... זאת אובססיה מטורפת..זה שקר ותירוצים... טוב, לפני שאני אתייפח מדמעות.. לילה טוב לכולם.. מחר חשיפה ראשונה..של סיפור פאתטי שרודף אותי כבר חצי שנה...

eMiFrEaK

New member
אויייייי נושא קרוב אליי...

אין לך מושג עד כמה.... רק שאצלי זה נמשך כבר 10 חודשים חח נחכה לחשיפה ואז אני אגיב חח :) ואנקה יהיה טוב!!

Elanora

New member
חחחחח...תודה לכם!!!

תודה קירל.. תודה סיסטר אנה!!!! אתם אחלה אנשים!!!!

vk3

New member
אווווו... ../images/Emo50.gif

היזהרי רק
לא רוצים עוד
...

eMiFrEaK

New member
../images/Emo8.gif אני יודעת לשמור על עצמי..

מקסימום.. יש לי גב חחח

vk3

New member
אין לי מושג ../images/Emo70.gif אני עדיין ב- י"א...

רוצה עתודאי... ומישהו אמר כאן שהולך לישון

vk3

New member
אני נראה יותר מבוגר... ולכן חשבת...

שאני עולה ל- י"א
היגיון

למעלה