כולם להגיב (סקר)

כולם להגיב (סקר)

בתור גנב!!! דרגו את שבעת החפצים הבאים לפי מה שנראה לכם הכי שימושי או חזק 1. גלימת העלמות 2. טבעת שמאירה אור שרואה רק מי שעונד את הטבעת 3. חץ מתבייט שחוזר לאשפת כל שתי דקות 4. כלי פריצה שלא נשברים אף פעם ויש להם +10% לפריצת מנעולים 5. מגפיים +1 לזריזות 6. כפפה של +35% לכיוסים 7. שיריון עור שיש 40% שהוא מטריעה כשיש מלקודת באזור

BluePrint

New member
חשבתי שטיפלת בשגיאות כתיב שלך...

ואני מסרב לענות לסקר כי הוא לא מייצג כלום. כל חפץ יתאים אחרת למצב נתון. אבל הכי חשוב בכל מקרה זה כלי פריצה, מה נעשה בלעדיהם? (פעם אפילו רצחתי שומר בעזרת הלהב הדוחף)

l o s t

New member
גלימת העלמות !

גלימת העלמות ואם נעלי עלפים ובק סטב לא נכשל !

DDN

New member
הדירוג שלי

1. ערכת תחפושות - הכי יעיל לכל גנב או כל דמות שרוצה להשיג משהו בצורה לא כשרה. 2. כלי פריצה זה דבר נחוץ 3. חבורה עם לוחם ומכשף 4. קונדום (ואתם מכוסים) - כי תמיד טוב שיש בכיס. חוץ מלוחם, לגנב בד"כ יש הכי הרבה פעילות בתחום. (ממממממ. . .. .. מעניין כמה הוא צריך לגלגל SPOT. . .. . ומי שאמור להבין מבין)

Sabre Runner

New member
ואתם אומרים לחשוב מציאותי...

אני חושב שהדבר הכי חשוב שהגנב (או כל דמות) צריך אחרי סט פריצה טוב (או חרב, או ספר או מה שמתאים למקצוע) הוא את "המדריך לתחמן המתקדם". אין כמו תיחמון טוב כדי לצאת ממצב מסובך וגם להרשים את השה"ם עם משחק מצויין. (פנו למגזין WIZ לפרטים, מספר 70 הוא דוגמה טובה).

Sabre Runner

New member
לא! לחשוב כמו בנאדם.

ולא כמו אוסף מספרים. ציטוט ישיר מ-WIZ 73 שהוא אחת הדוגמאות שאני יותר אוהב לתחמונים... מתוך "קח לך אישה - עזר כנגדו", תחמונים מאת ערן בן-סער. נושא הנשים בפנטזיה מעניין לכשעצמו, אך הוא הופך למרתק עוד יותר כשמבינים שלא קל לבחורה אחת להסתדר בתוך חבורה של הרפתקנים שריריים, מיוזעים, ובוא נודה בזה, רחוקים מהבית. המהלך הראשון של אישה נעוץ כמובן ביכולת הפיתוי הבלתי-נדלית שלה מול שומרים, אנשי מכס, המשטרה המקומית, השופט והגנב עם הרטייה על העין. ברגע שהש"ם אומר, "מנהיג השודדים צועד קדימה ומורה לכם לזרוק את הנשקכם." מתחילה ההרפתקנית של החבורה לעשות לו עיניים ולרמוז כי אולי כדאי להתעכב ולחשוב על זה. "טוב," אמר מנהיג השודדים שהקיפו את החבורה (היה לו שיער שטני ודמיון מפתיע לבראד פיט), "תזרקו את הנשק לכאן ואת הכסף והתכשיטים לשם, ואל תעשו יותר מדי חוכמות - אחרי הכל יש חמישה קשתים על הגבעה משמאלכם ואני לא משלם להם מספיק." גיליאן ורופוס רטנו והחלו להתיר את הכלים שלהם. קינמון, הנוכלת הצעירה שחילצה אותם ממשמר העיר בתמורה לסכום סמלי, הורידה קודם כל את המעיל שלה ובעיניים נוצצות שאלה, "אולי פשוט נשב ונדבר על זה?" כמובן שמי שמשתמשת באומנות הפיתוי דואגת בדרך כלל גם לאמצעי הימלטות מאוחרים יותר, רגע לפני שהעסק יוצא מכלל שליטה. רעיונות נפוצים הם הפגיון במגף (או במחשוף או איפה שלא תרצו), הכפתור השני בחולצה שתמיד משוח רעל, ידידות ארוכת ימים עם נחש/עכביש/נדל/עקרב (מחק את המיותר) ארסי וכמובן נבוט שחור קטן ומוצק המוכר יותר כ´מפצח´. אגב, במקרים מאוד קיצוניים גם מפצח אגוזים יכול להיות שמיש. גיליאן, רופוס וקינמון רכבו הלאה מחבורת השודדים מחוסרת ההכרה. "את אוהבת רעל, לא?" שאל רופוס "אני ספרתי סיכת שיער מורעלת, ציפורן מורעלת, פגיון מורעל, כפתור מורעל ומחשוף קטלני," אמר גיליאן. "פספסתי משהו." "אה, כן." נזכרה קינמון והוציאה את הרפידות מתחת לשיריון החזה שלה, "וחוץ מזה, גם העקבים שלי מורעלים." "את לא נועלת נעליים עם עקבים," אמר רופוס. "הם נשלפים," השיבה.

מירטל

New member
לדעתי:

א. טבעת עם חותם של בית אצולה/משפחה עשירה מאד. ב. שיריון עור שלא שוקל כלום ( וגם שיריון העור הקסום שלך ישקול כמה קילוגרמים טובים שאף גנב לא יהנה מהם). ג. הכרות קרובה עם ראש המשטרה/המאפיה/ מנהל בית הכלא המקומי. ד. כל דבר שיעלה את הכריזמה/ תבונה של הדמות.

יאאאא! תקראו לפני שאתם מגיבים

אמרתי דרגו את החפצים "הבאים" לא להמציא דברים משלכם קחו את הרשימה שלי וסדרו את החפצים שם לפי הסדר (1=שימושי ביותר לגנב!) אאאהההההההההה עכשיו כולם להגיב מחדש!

מירטל

New member
תשובה.

עכשיו אני אסביר לאט ( ואולי תבין): אין דבר כזה החפץ הכי שימושי לגנב! למה? כי אם הגנב שלך הוא גנב רק ע"פ סוג דמות ומעדיף להלחם עדיף את השיריון עור, אם הוא אשף בכייסות גלימת ההעלמות ( שהיא סופר שימושית בכמה מקרים) לא תעזור לו בכלל. אין דבר כזה חפץ הכי שימושי עבור דמות של גנב. נקודה.

אהם אהם *שיעול*

לא שאלתי מה הכי טוב לגנב! אני שואל מה הכי שימושי לגנב אם אתם משחקים אותו אם אתה חושב שכשיהיה לך גנב הוא ילחם הרבה תסים את השיריון במספר 1 ולכן שאלתי מה הכי טוב לגנב בשבילכם (מה הדירוג שלכם לגנב שמתנהג איך שאתם חושבים שהגנב שלכם יתנהג) ולא "מה הכי טוב לגנב"

מירטל

New member
תשובה

אני חושבת שכשאני אשחק נוכל ולא את המקבילה המו"דית שאתה באופן כל כך עיקש קורא לה גנב הדמות שלי לא תסתובב במבוכים ותלבש שיריונות ( בשביל זה יקירי יש לוחמים) אז תוריד את השיריון, היא גם לא תשתמש לעולם בקשת ( גדול ומסורבל מדי- עדיף קלע) אז תוריד גם את החץ ממה שאני אמצא שימושי. גלימת העלמות? אולי- אם גדלת על הארי פוטר ולא קראת את אלף לילה ולילה הגנב שלי יראה כמו אחד מהם- לא כמו קוסם שצריך חרב. טבעת מאירה? הםם, כמובן שזה זוועה אם אתה יוצא עם שותף לפריצה והשותף איננו אלף, אז זאת בעיה. מגפיים? אולי, אבל תמיד עדיף לכרוך סמרטוטים סביב הרגליים כאשר אתה פורץ,ולא ללבוש מגפי קאובוי עם שפיץ שעושים רעש נהדר. כפפה? אולי, אם אני אוכל למצוא כפפה תואמת- אחרי הכל- ללבוש כפפות בשוק ביום חם זה חשוד מאוד- ללבוש כפפה אחת מחשיד אותך אוטומטית. כמו שאמרתי- טבעת חותם תעזור לי יותר מכל דבר אחר.

pumiforever

New member
הדרוג שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

1) גלימת העלמות 2) פריצה שלא נשברים אף פעם ויש להם +10% לפריצת מנעולים 3) שיריון עור שיש 40% שהוא מטריעה כשיש מלקודת באזור 4) כפפה של +35% לכיוסים 5) מגפיים +1 לזריזות 6) חץ מתבייט שחוזר לאשפת כל שתי דקות 7) טבעת שמאירה אור שרואה רק מי שעונד את הטבעת

למעלה