כולם לארוז חפצים

לבלב

New member
ארץ ישראל לנצח

לא הולכים לשום מקום, זאת הארץ שלנו וכמה פוליטיקאים לא יקבעו לנו מה יהיה כאן, כתוב שזה הגלגול של דור המדבר, וגם אז היו פחדנים שהיו בעד לחזור לארץ מצרים, אז גם אצלנו - "איש הירא ורך הלבב ילך וישוב לביתו" וכו'.

לבלב

New member
אנחנו לא בורחים

לא חסרות אופציות אפשר לרדת לשווייץ, לארה"ב, לקנדה ולאוסטרליה, אבל מדוע לברוח, ממי בדיוק אנחנו מפחדים? שהפלשתינים יברחו.

ח ח ח הצחקת אותי

נראה לך?בקושי ויזה נותנים כדי להכנס לאמריקה...ולכול מדינה נורמלית...לא רוצים לברוח שהם יברחו אך המדינה שלנו מיום ליום מראה סימני התאבדות...מפחיד לצאת לרחוב עם הסודנים הערבים הסינים הפיליפינים הרוסים האוקרינים הגויים... משיח צריך לבוא דחוף!

שמשן הגיבער מיט התוכעס א ריבער

אחי גבורי החיל איזה גדלות נפש מאנשים שלא ילחמו לא יתנו טיפת דם רק יתחבאו במרתף הכי עמוק. אבל בדיבורים אתם אלופי העולם אין עליכם .סיירת מטכ"ל הם גנון ליד אבירים כמוכם,

הרואיזם

New member
מניו לך מ י אני ומה אני????

אני חרדי. ול משרת בצבא. אבל הרקורד שלי עשיר אפילו מאוד בשמירה על הארץ. דברים שהשתיקה יפה להם. מכאן ועד להיות פררייר שלהמדינה הדרך ארוכה

גם תרנגול עיור מוצא גרגיר

א כתבתי בלשון רבים ב' לא היה לי ספק ששכבת במארבים בלילות גשומים עם בוץ ורפש,יצאת לחדירות עם סיירת זו או אחרת .אבלללללל צבא לא עשית ואין לך מושג מה זה ומה זה מלחמה. אז מה שכתבתי נכון גם לגביך אתה לא פרייאר של המדינה אז על מה לעזזל אתה שומר ?תחליט פרייר או לא ,אם אתה לא פרייר למה אתה שומר? תרשה לי לגחך קלות ולהשען על המרפק לבהות בחלל ולדעת שצדקתי. עכשיו אני יודע מי אתה . פלספן בגרוש

חחח לא היית צריך להליף ניק

בשביל לכתוב את זה ,העיקר שקיללת ביידיש ואתה חרדי טוב ומוסרי , אז למה אתה מחליף ניק ומסתתר מאחוריו? אתה כזה פחדן שפן קטן?

למעלה