כולם.. כנסו!!!!!!! היום ב-6 וחצי בערוץ 24 תהיה כתבה על מי שחלם בתוכנית mymusic מגזין.. תצפווווו
M meitar 8 New member 25/8/05 #1 כולם.. כנסו!!!!!!! היום ב-6 וחצי בערוץ 24 תהיה כתבה על מי שחלם בתוכנית mymusic מגזין.. תצפווווו
L LiaTooosH New member 25/8/05 #3 תודה../images/Emo13.gif רק חבל שאני לא אהיה בבית טוב, יש לזה מלא שידורים חוזרים כמו כל התכניות של mymusic מגזין בעצם.. חחחחחחח מי שהולך לצפות, תהנו
תודה../images/Emo13.gif רק חבל שאני לא אהיה בבית טוב, יש לזה מלא שידורים חוזרים כמו כל התכניות של mymusic מגזין בעצם.. חחחחחחח מי שהולך לצפות, תהנו
ה היחפה עם כתר של זהב New member 25/8/05 #5 אוווי אני לא יכולה לראות ../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif תספרו לי איך היה
ס ס פ י ר ו ש ש ש New member 25/8/05 #8 לא ראיתי!!../images/Emo10.gif מה היה?!?!?! פליז ספרו לי לא ראיתי!
M meitar 8 New member 26/8/05 #9 סתם.. רקד שר ושאלו אותו כמה שאלות אבל מה אתן לחוצות?!! אתן לא מבינות שיש מלאא ואני מתכוונת למלאאא שידורים חוזרים במהלך השבוע?!?? בטוח תראו אחד מהם..
סתם.. רקד שר ושאלו אותו כמה שאלות אבל מה אתן לחוצות?!! אתן לא מבינות שיש מלאא ואני מתכוונת למלאאא שידורים חוזרים במהלך השבוע?!?? בטוח תראו אחד מהם..
מ מורן הקולומבית New member 26/8/05 #10 פיספסתי... מישו יודע מתי השידור החוזר של התוכנית הזו? מחר??? באיזה שעה?
ס ס פ י ר ו ש ש ש New member 26/8/05 #11 השידור החוזר.. השידור החוזר שלMY MUSIC MAGAZINE ביום שישי בשעה 18:30 ביום שבת ב-18:30 בערוץ 24.. ולפעמים הם משדרים כתבה של 5 דקות.. אבל עדיף שתראי את השידורים החוזרים מקווה שעזרתי..
השידור החוזר.. השידור החוזר שלMY MUSIC MAGAZINE ביום שישי בשעה 18:30 ביום שבת ב-18:30 בערוץ 24.. ולפעמים הם משדרים כתבה של 5 דקות.. אבל עדיף שתראי את השידורים החוזרים מקווה שעזרתי..