כולם כנסו!!!

ashkeloni

New member
כולם כנסו!!!

בניסיון להחיות את הפורום הזה...קבלו את זה... רק תיקחו את הזמן ואתם לא חייבים לענות על הכל בבת אחת... 1. הדמות הכי אהובה מכל הסדרות? 2. הדמות הנשית האהובה ביותר? 3. הדמות הכי מעצבנת לדעתכם? 4. הסאגה הכי אהובה בדרגון בול? 5. הסאגה הכי אהובה בדרגון בול זי? 6. הרשע האהוב עליכם מכל הסדרות? 7. הדבר הכי מגניב שהיה לדעתכם בסידרה? 8. מה הפרק שהכי אהבתם מכל הסדרה? 9. הדבר הכי מצחיק שראיתם בסידרה? 10. מהי השינוי הכי מגניב שהיה בסידרה? (כמו מתי שגוהאן הפך בפעם הראשונה ל-SSJ2) י 11. הייתם רוצים שפרטים מהסידרה יהיו מציאותיים? 12. אם כדורי הדרגון בול היו קיימים ומצאתם את כולם, מה הייתם מבקשים? 13. לדעתכם יעשו עוד סידרה? 14. אתם תשלמו ללכת לקולנוע כדי לראות את הסרט הלא מצויר שייצא לסידרה? 15. עד כמה אתם אוהבים את הסידרה? בסולם של אחד עד עשר... 16. למי אתם הכי דומים בסידרה? 17. מי בסידרה נראה הכי טוב בצורת סופר סאייאן? 18. באיזה פרק הפסקתם לראות את הפרקים בערוץ הילדים? 19. הסאגה הכי משעממת לדעתכם? וזהו...אין לי עוד רעיונות לשאלות...

hydro pump

New member
...

1. מאג'ין וג'יטה. 2. פריזה נחשב^^? אם לא אז 18. 3. בולמה, במיוחד במה ששודר בערוץ הילדים (כל העסקים בנאמק) 4. לא ראיתי דרגון בול. 5. הטורנירים. 6. סל. 7. SSJ3 8. אמממ.... אין משהו מסויים. 9. אמממ.... אני משאר שכשגינאו פורס רוקדים ואחרי זה כולם מסתכלים עליהם ב:0_0 10. SSJ3 ומאג'ין וג'יטה. 11. כן. 12. בהשערה שאלה כדורי דנדה, אז הייתי מבקש שאוכל להגשים כל משאלה שבא לי מתי שבא לי בלי הגבלה, והשנייה תהיה ששנרון לא יוכל יותר להגשים משאלות. 13. לא... הייתה הפסקה גדולה מדי. 14. ללא ספק. 15. 7~. 16. אומרים לי שאני דומה באישיות ובגוף ל-#16, אבל נאה לי שאני יותר פיקולו. 17. טראנקס. 18. רואה פעם ב... 19. הכול עד למוות פריזה חוץ מהקרב בין גוקו לוג'יטה.

מצטרף לנסיון ההחייאה

1. הדמויות האהובות : טראנקס ופיקולו במיוחד 2. בולמה 3. הדמויות הכי מעצבנות: גוהאן בתור ילד, צוות חדשות של הרקיול בסל גיימס סאגה 4. didn't watch it 5. כל מאג'ין בו סאגה (כמובן שזה כולל את פיוז'ן סאגה וכל הצורות של מאג'ין בו) 6. הרע האהוב: אנדרואידים ופרפקט סל 7. הדבר הכי מגניב: ללא ספק, פרק 230, גוקו הופך פעם ראשונה לסופר סאייאן 3, ופרק 147, שבו וג'יטה משתמש בפיינל פלאש וטראנקס הופך לאולטרא-סופר סאייאן 8. פרק 230 9. בסרט מספר 1, גוהאן משתין לקרילין לתוך הפה... 10. ושוב... גוקו הופך לסופר סאייאן 3 11. למה אם "היינו רוצים"? זה ברור שאני סאייאן... 12. אמממ, הייתי מבקש שיחסמו את מיקי מאוס 6 ושהרמה בפורום הזה תעלה 13. לא יעשו עוד סידרה, וטוב שכך... ג'י טי היתה מספיק מסריחה ובלי אקירה טוריאמה הסידרה לא יכולה להצליח 14. בטח! 15. שאלה מפגרת ואין לי איך לענות עלייה... אבל בוא נגיד שהסידרה היא חלק די מרכזי בתחומי ההתעניינות שלי 16. הכי דומה לפיקולו... שקט ולא מתרגש 17. מה אתה הומו?! סתם... גוג'יטה סופר סאייאן 4 18. ערוץ הילדים? מה זה? 19. הסאגה הכי משעממת: ללא ספק, גארליק ג'וניור סאגה ונאמק סאגה

ashkeloni

New member
והנה התשובות שלי...

1. מיראי טראנקס!! 2. אני מת על 18...אבל גם לאנץ חייתית! 3. גוהאן הקטן, סטן... 4. טיאן סאגה 5. cell games saga 6. הוא בסוף לא היה רשע-הדרקון של כדור הדרגון ובל הרביעי...וגם סל 7. הפיוז'ן של גוקו SSJ4 ווג'יטה SSJ4 8. שכחתי את מספר הפרק...אבל זה הקרב של טראנקס וגוטן בטורניר העולמי...פרק ממש יפה...ואני מנחש שלא כולם יסכימו איתי... 9. בפרק שגוקו נלחם עם האיש הבלתי נראה קרילין מוריד לבולמה את החולצה מול מאסטר רושי ולמאסטר רושי יוצא מלא דם מהאף על הבן אדם הבלתי נראה שעכשיו כבר לא ממש בלתי נראה... 10. מתי שגוקו הפך מאוזרו ל-SSJ4 11. ברור! היה יכול להיות מגניב לפוצץ את בית הספר עם איזה פיינל פלאש "נחמד" 12. ברור שהייתי מבקש ש...לא יודע...שהפורום יחזור לחיים! 13. לא...ועדיף שלא...בדיוק מאותה הסיבה שנבו אמר... 14. ברור שכן! 15. 9 16. אומרים לי שאני דומה לגוטנקס...כי אני עושה כל מני דברים מטומטמים... 17. גוהאן ב-CELL GAMES SAGA 18. באחד הפרקים של גינאו סאגה 19. גארליק ג'וניור סאגה...

Hwoarang

New member
שלי

1. הדמות הכי אהובה מכל הסדרות? ראדיטס כמובן 2. הדמות הנשית האהובה ביותר? פאן ווידל...אבל וידל לוקחת 3. הדמות הכי מעצבנת לדעתכם? אולונג.. בא לי לרצוח את החזיר הזה 4. הסאגה הכי אהובה בדרגון בול? טורמנט סאגה הכי שווה 5. הסאגה הכי אהובה בדרגון בול זי? אהבתי את סאייאן סאגה אבל גם את הטורניר העולמי 6. הרשע האהוב עליכם מכל הסדרות? ראדיטס 7. הדבר הכי מגניב שהיה לדעתכם בסידרה? הפיוז'ן 8. מה הפרק שהכי אהבתם מכל הסדרה? 110 גם מצחיק וגם יפה 9. הדבר הכי מצחיק שראיתם בסידרה? אממממ יש הרבה לא יודע 10. מהי השינוי הכי מגניב שהיה בסידרה? (כמו מתי שגוהאן הפך בפעם הראשונה ל-SSJ2) הכי אהבתי שבג'יטה ניסה להפוך לסופר סאיין מול פריזה ולא הצליח 11. הייתם רוצים שפרטים מהסידרה יהיו מציאותיים? בטח 12. אם כדורי הדרגון בול היו קיימים ומצאתם את כולם, מה הייתם מבקשים? שכל מה שיש בסדרה יתקיים במציאות... 13. לדעתכם יעשו עוד סידרה? להה כבר חרשו עליה מספיק 14. אתם תשלמו ללכת לקולנוע כדי לראות את הסרט הלא מצויר שייצא לסידרה? לא זה לא יהיה יפה בכלל 15. עד כמה אתם אוהבים את הסידרה? בסולם של אחד עד עשר...11 16. למי אתם הכי דומים בסידרה?מבחינת מראה אולי ליאמצ'ה מבחינת אופי אולי לטראנקס 17. מי בסידרה נראה הכי טוב בצורת סופר סאייאן? בג'יטה.. הכי מתאים לו 18. באיזה פרק הפסקתם לראות את הפרקים בערוץ הילדים?לא עקבתי ממש 19. הסאגה הכי משעממת לדעתכם? גארליק ג'ר. וגם נאמק מאוד משעממת

KeNNy7

New member
תשובות

.גוטן 2.צ'יצ'י 3.צ'אוזו כמובן 4.סאגת מא ג'יוניור 5.סאיין סאגה 6.סל 7.יש הרבה יותר מידי 8.כנ"ל 9.כנ"ל 10.גוהאן סופר סאיין 2 נגד סל 13.אולי... 14.לא....אני יוריד את זה

OFIRB9

New member
אמממ טוב

1 גוהן כי הוא מאמי כשהוא קטן ומגניב כשהוא גדול 2 אדרואיד 18 כי היא מכסחת את הגברים 3 קרילין די נודניק או המלך קאיו 4 סאגת... טוב לא ראיתי 5 סאגת טראנקס תיהיה הכי טובה ללא ספק 6 מקיטה, אין ויכוח 7 טראנקס אדרואיד 18 או סופר סאיין כמובן 8 פרק 80 כשגוקו הופך לסופר סאיין או פרק 114 טראנקס מגיע 9 המלך קאיו דופק לבאבל פטיש בראש 10 שינוי? לסופר סאיין הכוונה? אז גוהן, ועם השינוי ממעבר מרע לטוב אז מאקיטה 11 אממ, לא, יותר מדי אלימות, ונורא מתוסבך 12 כוכב לכת משלי 13 כבר יש המון וגם עם כן (ויעשו) זה לא יגיע לארוץ הילדים עד 2012 14 לא, כי זה אלים וכי זה חרא 15 מתה עליה!!!! אתן לה 8 בגלל הנקודות היורדות מכך שהם מושכים יותר מדי (גוקו נלחם בפריז 20 פרקים ויותר) 16 לבולמה כי היא עצבנית 17 גוהן, דאאאא 18 מתי שנגמר, אני מחכה לטראנקס! הלוואי שקרטון היה משדר את זה בארץ 19 סאגת הסאיינים, זה היה השיעמום של החיים... ולי יש שאלה!!!! מתי דיביזי חוזר קיבינימט!?!?!??!?!?1!.1.1?

קרייטון

New member
1 גוקו

2 אממ פאן 3 בולמה 4 פרט 3 5טראנקס 6 מאגין וגיטה 7 ssj גוהן 8 110 9 גרייט סאייה מן 10 פרפקט סל 11 רק גוקו וגוהן
12 לקבל את כל שלביי הסאיין 13 כן ורטיגו 14 ברור! 15 10 16 אממ גוטן 17 גוהן ב 1 18 לא ראיתי... 19 אממ גארליק ג'ר

bebi vegeta1

New member
....

1)וג'יטה 2)18 3)קקרוטו(גוקו) הוא עולה לי על העצבים! 4)לא ראיתי. 5)סל סאגה(כולל אנדראיד-סל גיימס) 6)מאג'ין בו 7)שווג'יטה קרע לסל את רוב הגוף עם פיינל פלאש.. 8)באנגלית bow 2 the prince ביפנית הקרב של מאג'ין וג'יטה עם קקרוטו הרמאי 9)שוג'יטה צועק על קקרוטו על הקאי פלנט שהוא הסכים שקאיושין הזקן יגע לבולמה בתחת ובציצי(בתרגום האנגלי יתן לה נשיקה..) 10)מממ יש 4 שאהבתי אז אני אגיד אותם פיו'זן של וג'יטה וקקרוטו(גם בGT וגם בZ) מאג'ין וג'יטה וקקרוטוSSJ3 וגם את בבי וג'יטה. 11)חלק כן חלק לא... 12)לדעת הכל את העבר את ההווה ואת העתיד ואת הנסתר אם זה קיים בכלל... 13)אני מקווה אבל לא נראה לי... 14)אני אראה אותו קודם בחינם ואם הוא יהיה טוב אני אלך לראות בקולנוע. 15)שאלה מוזרה מי שמשתתף פה בין אם הרבה או מעט זה סימן שהוא אוהב את הסידרה... 16)וג'יטה יש לי גאווה ואני לא מוכן לוותר עליה בשום מחיר אני גם תמיד שואף ליותר ולא מסתפק בגבולות הקודמים שהצבתי לעצמי... 17)וג'יטה 18)נאמק סאגה 19)גארליק ג'וניור

Brolly

New member
טוב...

1. בסרטים זה ברולי, בסדרה זה אנדרואיד 16 2. וידל 3. מיסטר סאטאן 4. אני לא מכיר את השמות של הסאגות בדרגון בול -_- 5. סאגת סל גיימס 6. סל 7. כשטן שין האן הדף את סל בצורה השנייה שלו עם הטריי-בים 8. פרק 222 נראה לי 9. כל הפרק שגוקו מחפש את הדראגון בולס בסאגת סל גיימס 10. מתי שגוהאן הפך לסופר סאיין 2... 11. לא 12. שליטה מוחלטת על היקום, מוהאהאהאהאהאהאהאהאהא 13. לא 14. כן 15. 8 16. -_-; אני מתלבט בין מיסטר פופו לבין קאמי לבין אנדרואיד 16 17. גוהאן 18. בסוף של הפרק של העונה השנייה, אני מחכה לעונה השלישית, לראות את הדיבוב המוזר של ערוץ הילדים ממשיך, טיהי ^_^ 19. סאגת נאמק או סאגת הסאיינס, קשה להחליט

trunks ssj1

New member
.....

1.טראנקס מהעתיד 2.וידאל 3.זה לא דמות אבל זה מרגיז צוות החדשות בסאל ומיסטר סאייטן...!! 4.לא ראיתי 5. חוץ מסאגת גוניור הכל 6.פריזה 7.? 8.הפרק שמג'ין וגיטה נלחם בגוקו או יותר נכון פרקים 9.וגיטו מזיין את מגין בוו בתור סוכריה!!! 10.קרילין עם שיער 11.שאלה רטורית 12.גם שאלה רטורית 13.לא נראה לי ... 14.תלוי ... 15.אני לא יתאבאד בשבילה... 16.לא יודע 17.גוקו 18.בפרק ה-0 19.סאגת גריליק גוניור(מקווה שרשמתי נכון את השם שלו)

Light woman

New member
אני אני^^

. הדמות הכי אהובה מכל הסדרות? נחשו... *אהם* פיקילה *אהם* 2. הדמות הנשית האהובה ביותר? אממ.. אהה... בולמה^^ ו18^^ נשים שכייף להעריץ... אבל לפחות לבולמה יש טעם טוב... מי תתחתן עם קרילין?!?! 3. הדמות הכי מעצבנת לדעתכם? יאג'ירובה>< 4. הסאגה הכי אהובה בדרגון בול? לא ראיתי 5. הסאגה הכי אהובה בדרגון בול זי? סאגת טראנקס 6. הרשע האהוב עליכם מכל הסדרות? אמ... אה.. זה קשה.. מאג'ין וג'יטה, כי זה וג'יטה! 7. הדבר הכי מגניב שהיה לדעתכם בסידרה? יש כל מיני קטעים, פרק 110 וקרן השוקולד של בו^^ 8. מה הפרק שהכי אהבתם מכל הסדרה? למעלה... 110, LOVE IT! 9. הדבר הכי מצחיק שראיתם בסידרה? פרק 110^^; 10. מהי השינוי הכי מגניב שהיה בסידרה? (כמו מתי שגוהאן הפך בפעם הראשונה ל-SSJ2) היכולת לעשות פיוז'ן^^ 11. הייתם רוצים שפרטים מהסידרה יהיו מציאותיים? כן... פיקולו^^ 12. אם כדורי הדרגון בול היו קיימים ומצאתם את כולם, מה הייתם מבקשים? יכולת לקיים כל משאלה שבא לי, ואז לא הייתי צריכה יותר את הדרגון בול... 13. לדעתכם יעשו עוד סידרה? ממש לא!!! 14. אתם תשלמו ללכת לקולנוע כדי לראות את הסרט הלא מצויר שייצא לסידרה? אממ... כן... ואם הוא יהיה טוב אני ארכוש אותו בDVD 15. עד כמה אתם אוהבים את הסידרה? בסולם של אחד עד עשר... אממ... אחת עשרה^^ 16. למי אתם הכי דומים בסידרה? אממ... זה קשה... עצבנית כמו בולמה וג'יטה, נחמדה כמו גוקו, (זה תלוי במצברוח שלי...) אממ.. טוב זהו לא משנה לי... אין לי דמות בסדרה... אבל בבערך בשניים מתוך שני סקרים יצאתי טראנקס... אז אולי אני טראנקסP: סליחה תיקון טעות, יצאתי מיראי טראנקס.... אז הסקרים לא משקרים! ^^; אני מיראי טראנקס (?) 17. מי בסידרה נראה הכי טוב בצורת סופר סאייאן? אממ... מיראי טראנקס. 18. באיזה פרק הפסקתם לראות את הפרקים בערוץ הילדים? מהקטע שהם לא משדרים... אין לי כוח להוריד את כל הסדרה למחשב... וזה גם מאוד משעשע התרגום^^ 19. הסאגה הכי משעממת לדעתכם? נראה לי גארליק ג'וניור. וזהו^^

KeNNy7

New member
לא יאמן

אני אומר שהסאגה האהובה עלי בדרגון בול זה סאגת פיקולו ג'וניור ולייט לא אומרת שזאת הסאגה האהובה עליה בדרגון בול.....בושה לייט!!!

Light woman

New member
לא ראיתי את זה P: לא ראיתי דרגונבול

.... אבל עכשיו אני אומרת אותו דבר^^

REDDITZ

New member
הנה לכם

1.גוקו לייק דההה 2.דבורה 3.גוהאן צ'אן בסגת נמק (הוא ממש ממש מעצבן אותי@!!!!) 4.הוורלד טורנימנט הראשון ממש מגניב(לא ראיתי את השני והשלישי אבל אני משער שהם אפילו יותר טובים) 5.סייאמן סגה!!!(אם אנחנו כבר בחלק הזה גוהאן כשהוא בוגר(גם כשהוא סופר סיאן אסנדד) הוא אחת הדמויות המגניבות ביותר אולי אפילו יותר מוג'יטה) 6.גרליק ג'וניור!!! לא סתם אמפרור פילאף!! לא שוב סתם אממ... נראה לי שרדיץ...אחרי הכל אני קרוי על שמו 7.יש הרבה אבל הקטע הכי יפה זה כשוג'יטה וגוקו עושים קמהאמהא נגד גליק גאן (פרק 23 באנגלית) 8.אין פרק ספציפי ... נראה לי שהפרקים בין 1-276 הם די טובים 9.כשדבורה עולה לגן עדן ומתנהג כמו וואחד סיסי(חהחהחה אמרתי וואחד) 10.כשגוקו הופך לסופר סיאן 3 11.הייתי באמת מעוניין לירות כדורי אנרגיה...יש לי בראש כבר מטרה אחת או שניים 12.שאשקלוני יעלה במוחו שאלות קצת פחות טיפשיות מזאת בפעם הבאה 13.לא לא ועוד פעם לא!!! למה אתם חורשים על השאלה הזאת כל הזמן 14.דההה 15. 19.7 16.אני נראה לך כמו קוף.??? 17. גוקו סופר סיאן 3 18. פרק 6 (אחרי זה זה סתם היה באקראי) 19. שום הבן

ashkeloni

New member
נהמממ....

אם השאלות לא טובות בשבילך אתה מוזמן לכתוב עוד שאלון בעצמך... זה יהיה רק טוב לפורום! כמה שיותר פעילות=יותר טוב...

לא התעצבנתי....

פשוט אמרתי שאם יש לך עוד שאלון אז תכתוב בפורום... צריכים עוד הודעות בפורום...

למעלה