כולם כנסו:)

אני חייבת דחוף כרטיס!!!

אז אם למישהו נשאר כרטיס אחד מיותר מאזור המרכז,אתם ממש תצילו לי את החיים!!! אני חיייבת כרטיס!!! בבקשה לכל מי שיכול:)) תודה ענקית מראש!!!!

היי..סורי שההודעה שלי היתה קצת

נסערת..אני פשוט דחוף נורא מאוד צריכה כרטיס.. ולכל האנשים: הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!:)))))))))) מה קורה יהודים?...:) אני כבר כמה פעמים ביקרתי בפורום זה,ועוקבת אחרי מהלך העיניינים.. ואני פשוט מטורפת על היהודים... (ברוק העצמאות כמעט הרבצתי לכרטיסן-כי הזמנו כרטיסים,היו בעיות עיניינים שטויות והוא הכניס אותנו רק באמצע היהודים..:() אז סורי על ההודעה הדיי חצופה שלי.. אוהבת אני.:)

גם אני שם!

חחח....אלא מה? אממממ אממממ כולם קראו את העדכון בקשר למפגש? ואני מקווה שהרבה יבואו

מור 007

New member
אנשיייים

יש לי כרטיס מיותר לניצנים אז מי שצריך שיפנה אליי באיי סי או במסרים מור

MeiTal4

New member
../images/Emo53.gifעזרה דחופה!

חברים אתם חייבים לעזור לי, לא הצלחתי להשיג כרטיסים למופע של היהודים ואביב גפן מקוקה קולה... אני מוכנה אפילו לשלם בעד הכטיסים האלו! בבקשה אם יש לכם כמו ארבעה כרטיסים או יותר אפילו, זה יעזור לי תודה.

Refa L

New member
יש...

לאחותי יש כרטיס אחד מיותר (ל5.8) והיא מוכרת אותו ב60 שקל... אם את מעוניינת איסיקיו - 177206975 והיא לא מוכנה לתת אותו סתם..רק בכסף...
אבל נראה לי שיש כמה בפורום שיש להם כרטיסים מיותרים והם נותנים בלי כסף...אז תבדקי...

מיצטרפת לבקשה...

זה לא בשבילי, אבל חברה שלי רצוה ליקנות... אזז אם מישהו מוכן, תיכנסו עלי לאיסיקיו או משהו

למעלה