כולם כנסו...!

כולם כנסו...!../images/Emo70.gif

אני מחפשת סטודיו\מורה טובה לבלט קלאסי בחיפה (רצוי קרוב למרכז). מה שקרה זה שרקדתי 9 שנים RAD ואז עברתי מורה כי הזמנים של השיעור לא התאימו לי ונמאס לי מהשיטה הנוראית הזאת. בכל אופן, הייתי אצל מורה שלימדה בשיטה הרוסית שלדעתי הרבה יותר טובה. אבל היא סגרה את הכיתה שלנו בגלל שלא הרשו לה לשים באולם שרף על הרצפה וכל הזמן החלקנו. (על דמי מילא. אבל על פוינט?!). בכל אופן, עכשיו אני רוקדת רק גא'ז רחוב וזה לא טוב כי הרמה שלי יורדת כל דקה שאני לא רוקדת בלט! בבקשה! עזרה!

אני רוקדת

וממליצה מאוד מאוד על אילנה פסטרנק? שמעת עלייה? אם את רוצה עוד פרטים תגידיי

FrEaK DaNcEr

New member
מישו יכול להסביר לבורה שכמותי ../images/Emo4.gif

מה מיוחד בשיטת הRAD? לא כיף לי לא להבין - יותר מידי אנשים מדברים על זה...
עשיתי לפני שנה מבחני RAD אבל אני לא ממש יודעת למה הם משמשים וכו' וכו'...

לפי מה שאני יודעת

R= royal A= academy D=dancing royal academy of dancing האקדמיה המלכותית למחול. נראה לי שהמקור של השיטה הוא באנגליה... חוץ מזה אני לא ממש יודעת.

זאת לא שיטה נוראית בעצם

פשוט היא עובדת לא טוב לפי דעתי. לפי דעתי צריך להתחיל לעשות דברים מאתגרים יותר בגיל צעיר ובRAD זה בדרך כלל א ככה. אני למשל התחלתי לעשות פירואט אחד רק אחרי 8 שנים שלמדתי! זה נראה לי מוגזם לגמרי. אבל כל אחד עם ההעדפות שלו...

dance fr3ak

New member
ממש קטע אנונימי...

אני כשהגעתי לסטודיו לבלט ישר התלהבתי מפירואטים.. והמורה שלי האמת די דחפה אותי עם זה.. לך נתנו לעשות פירואט אחרי שמונה שנים.. אני אחרי שנה עשיתי שמונה פירואטים... אגב זה עדיין השיא לצערי:|

למעלה