כולם כנסו

כולם כנסו../images/Emo13.gif

קודם כל שיהיה לכולם חג פורים שמח......
אני מקווה שאתם מנצלים את היומיים האלה של החופש ויוצאים ומבלים... פתחתי את ההודעה הזאת בשביל להגיד לכם שעוד יומיים אני טסה לפולין.כן כן סיימנו עם כל ההכנות הארוכות האלה ועכשיו הגיע המסע הזה שחיכיתי לו כבר המון זמן! ביום שלישי ב2 וחצי בבוקר אני צריכה להיות בשדה התעופה והטיסה שלי בערך ב6 בבוקר... 8 ימים אני לא יהיה פה אבל ניצוש תחליף אותי וגם אני סומכת על ירדנוש שתעזור לה חחחחחחח
כי לשתיהן יוצא הכי הרבה להיות פה..... איזבלוששששששששש ואוריי אני כל כך יתגעגעעעעעעע וזהו...שיהיה לכם המון המון בהצלחה עם המבחנים ולא להיות בלחץ!לקחת הכל בקלות! אוהבת אתכם המון המון ואני יתגעגע הכי בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nitzangro2

New member
קוקי שלי תהני הכי שיש בעולםםםםםם

ואל תיהיי תינוקת.. חהחהחה.. יהיה טוב.. 8 ימים להיות עצמאית.. בלי אמא ואבא.. יהיה בסדר.. מבטיחה לך.. אוהבת אותך ואת לא יודעת כמה אני יתגעגע אלייךך!!!!!!!!!!!!!!!!!

ליטלי מותק שלי!!

תהני המון במסע, כשאת חוזרת אני נוסעת לשם להחליף אותך חחחח. לא ייצא לנו לדבר בכלל בשבועיים הקרובים - כשאת חוזרת אני נוסעת. תהני המוןןן. ובטוח שאני אתגעגע אליך ולא רק אני כל הפורום. גם לי לא יוצא להיכנס הרבה כי אני בהכנות לפולין. תיקחי הרבה בגדים חמים שלא תקפאי מקור... אוהבת אותך המוןןן!!!
ניצי גנבת לי את המילים "קוקי שלי" חוצפניתתתת... סתם נשמההה מתה עליךךךךך!!!!!!!

urimz5

New member
טלושששששש אהובתי

אני אתגעגעגעגע אלייך מלאן..את המנהלת הכי טובה בעולם מואהה

קראתי שאת ועוד כמה פה טסים לפולין

ואני גם הייתי במסע כזה לפני כמה שנים טובות אבל זהו מסע חשוב שחובה לעבור פעם בחיים אני בטוח שעשו לכם הכנות לפני הטיסה אם זה ביד ושם או במקום אחר כי המסע הוא מסע קשה בגדול שתהיה לכם טיסה קלה ומסע קל ואני מקווה שתחזרו אם יותר מידע על מה שקרה שם בשואה ולמה חשוב לשמר את היום הזה *** כאן בפורמים של תפוז יש פורום מיוחד שנקרא "המסע לפולין" לכול מי שהיה בפולין ולכול מי שנוסע אז כדאי להיכנס ולשמוע סיפורים מפולין ***

sonioosh

New member
ליטלוששש

מאמי שלי תהני! וכולנו נתגעגע אלייך המון... חג שמח לך ולכולםם!

../images/Emo214.gifמהמה?

אבל אני מתגעגעת
כולנו מתגעגעים
[חסר לך אם לא תחזרי עם חוויות!!!!!1]

../images/Emo214.gifדרך אגב!!../images/Emo2.gif

גם חברה שלי טסה לפולין ב2 וחצי בבוקר [ביום שלישי] היתכן שאתן ביחד במשלחת?

למעלה