כולם כנסו דקה..

iforget

New member
כולם כנסו דקה..

תקשיבו עכשיו ניכנסתי לשחקנים ... ואני רואה חחח ששרון אלכסנדר זה נפטלי.. איך זה יכול להיות אני בחיים לא היתי מגלה..... הוא מזה לא דומה לו... והקול שלו ממש שונה מהקול שהיה לו במיכאלה איך זה?!?!? איך עשו אותו ככה!!?!?? את הקול שלו יענו?

iforget

New member
אהההה

סבבה תודה אז למה כתוב שהוא משחק את נפטלי? אם הוא אל משחק את נפטלי אז מי משחק את נפטלי עכשיו?!!?

../images/Emo187.gif../images/Emo174.gif../images/Emo54.gifתשובה../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

את חיה בישראל
חח כל העולם ואחותו דיבר על זה
טוביה צפיר לוהק במקור לתפקיד נפתלי וצילם 10 פרקים וביום צילום אחד הוא התנפל על 2 עובדי הפקה והוא וההפקה יחד החליטו שהוא פורש
מיד הביאו את שרון אלכסנדר שיחליף אותי כי בכל זאת ההצגה חייבת להימשך יו נואו
השבוע הזה וגם שבוע הבא טוביה צפיר ישחק את תפקיד נפתלי והחל משבוע הבא עד לפרק 120[נראה לי
]שרון אלכסנדר ישחק את נפתלי
נמממ חח בגלל זה זה לא הקול ולא המראה של שרון אלכסנדר
זייהו

את חיה בישראל... חחח קרועה..

ובאמת זה היה סיפור מאוד מתוקשר אני דווקא שמחה ששרון אלכסנדר החליפ את טוביה לדעתיהוא יותר מתאים לתפקיד וגם אני אוהבת אותו כשחקן יותר.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *לנשום* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

superman is me

New member
זה ממש שווה

זה ממש טוב ששרון משחק את נפתלי וזה בגלל שטוביה התריד מינית את אחד השחקניות ושרון נכנס בפרק 11 הוא ממש מתאים לדמות עצבני כזה יענו בהתחלה זה שחקן אחר ובפרק 11 שרון אלכסנדר נכנס אלך יכולתה להתבלל הם בכלל לא דומים!

KeReN 0R

New member
אני כבר לא יכולה לחכות....

ששרון
יחליף את נו-מה-שמו?הזקן הזה!!! אני תמיד אוהבת את המשחק של שרון

נ"ש- חשוב מאוד!! כנסו דחוף!!../images/Emo184.gif

כן, כן זו שוב אני עם השרשור להחזרת עודד אברהם לאירוחים
תפוז מתעלמים מאיתנו ומה שאנחנו דורשים זה לפחות תגובה הולמת אז בבקשה היכנסו לקישור
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp forum=168&msgid=48859990 ותחתמו בעצומה להחזרת עודד אברהם להנחיית האירוחים ותמיד תזכרו
עודד אברהם- לאירוחים ים יותר
מוטי| |

כנסו מחדש../images/Emo184.gif

לא יצא טוב, אז: כן, כן זו שוב אני עם השרשור להחזרת עודד אברהם לאירוחים
תפוז מתעלמים מאיתנו ומה שאנחנו דורשים זה לפחות תגובה הולמת....... אז בבקשה היכנסו לקישור
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp forum=168&msgid=48859990 ותחתמו בעצומה להחזרת עודד אברהם להנחיית האירוחים
ותמיד תזכרו
עודד אברהם- לאירוחים טובים יותר

למעלה