כולם כנסו דחוף!!!

BiGuy

New member
כולם כנסו דחוף!!!

מחר (31.8) אני מופיע בטלוויזיה. ארבע וחצי, ערוץ שתיים (עשרים ושתיים...), "עושים חיים וטעים"... אוקיי, אני אסביר קצת על מה קורה בתכנית: למי שמבין במושגים (המעוותים) של התכנית הזאת, תקעו לי ת´תפקיד של "ילד האיכס"... נתנו לי שלוש מנות לטעום: הראשונה הייתה כנפי עוף, שאת זה אני אוהב, אבל אני אוהב את זה כשזה מוכן וכשאין לזה טעם של צמיגים. ירקתי למפית. אחר כך, נתנו לי תפוח אדמה לא מבושל עם מן גבינה מגעילה ועב"מים שונים ומשונים בפנים. ירקתי למפית. או, ועכשיו המנה הטעימה: הם קראו לזה קבב פירות, ויש לזה טעם חמצמץ וטעים. אהבתי. אוקיי, בשביל שתוכלו לדעת מי אני מבין אלו שיושבים מבין השלושה, לי קוראים גיא (לא, אני לא מלך היופי, זה מה יש...). נ.ב: יש לי הצהרה קטנה לגבי התכנית: תיצפו בה!!!!! בבקשההה!!!!! תיצפו בתכנית שלייי!!!!!

BiGuy

New member
ידעתי...

לעזאזל... זה קורה לי בכל פעם... ידעתי שלא הייתי צריך לשלוח את ההודעה הקודמת... לעזאזל!

אם אינני טועה......

זה אמור להיות.....עכשיו?

נראה נראה ../images/Emo13.gif

אבל ברצינות, אם אתה רוצה שההודעה הזו תימחק תודיע לי ואני מוחק אותה :)

anna_nicole

New member
גיא בן כמה אתה?

ראיתי אותך בתוכנית... היא ממש משעממת אבל אתה דווקא שיחקת אותה! ברצינות אתה לא אוכל פירות? איך הגעת לתוכנית?

BiGuy

New member
אוקיי, אז ככה:

אני בן 11. אבא שלי חשמלאי. יש לו לקוחה שהיא יש לה תפקיד כלשהו בעיתון. היא יום אחד התקשרה, ואמרה לאבא שלי שהיא צריכה ילד בן עשר (אז הייתי בן עשר), ושיביא את בנו (אני). הצטלמתי לעיתון (למי שמנוי ל"מסע עולמי לילדים", אני באיזה גיליון שיש בשערו תמונה של אפרוח, בעמוד ארבעים אני נמצא בפינת בישול), ובגלל שהצילומים היו מוצלחים, חלקים ומהירים, אז אותה אישה קישרה אותי לאודישנים לתכנית. התקבלתי, והנה אני.

BiGuy

New member
אבל בסך הכל...

יצא די מוצלח... נכון? ואל תדאגו, אין לי קול כזה במציאות. המצלמה מעוותת לי את הקול. אני שונא מצלמות.

ווואי איזה מאמי אתה!!!

לזלול אותך... הרגת אותי שירקת את האוכל המסריח הזה שהיא הכינה לך!!! הבחורה הזאת מזה סתומה היא לא יודעת שלא מבשלים עם ציפורניים מלאכותיות? אם היה נופלת לה הציפורן לתוך האוכל ואתה היית בולע את זה ונחנק למוות???

למעלה