כולם כנסו בבקשה....

רון454

New member
כולם כנסו בבקשה....

או קי שלום לכולם .. אני מצטער שפתחתי הודעה חדשה... אבל יש לי כמה דברים לומר לכם תראו אני אוהב את הראל... אני מאוד מעריך את המוסיקה שהוא עושה והקול שלו כובש מבחינתי... אבל יש משהו אחד שלא ברור לי.... אני בתור אחד שמאוד אוהב את הראל אני אוהב גם את נינט טייב שמבחינתי גם היא מדהימה!!
אני לא מבין למה התחרות הזו בין הפורומים אני חושב שאם הראל ונינט היו מודעים לעובדה שהתומכים שלהם בריבים עליהם הם היו מאוד מתביישים בנו אנחנו בסך הכל צריכים לתמוך בהם אנחנו לא צריכים לריב אחד עם השני תחשבו אני ב-2 הפורומים (כמובן בשם משתמש אחר) לא סובל לראות את הריבים בין כולם!! נינט מקסימה הראל מדהים וזה שהראל זכה מקום ראשון זה לא נותן לאף אחד את הזכות להעליב את נינט או לזלזל בה.... להראל הגיע המקום הראשון!!
ובזה אין ספק אבל חלאס אתם חושבים שהראל היה רוצה לראות אותכם יורדים על נינט?! אתם חושבים שנינט הייתה רוצה לראות את התומכים שלה יורדים על סקעת?! בסך הכל נינט והראל חברים מאוד טובים זה שדוחפים אותם לכל מצעד והם בתחרות אז סבבה אנחנו מצביעים אבל זה לא צריך לגרום לנו לריב אחד עם השני... אני מכיר פה את רובכם שוב אני יגיד שאני רשום לפורום לא באותו שם ואני יודע שהרבה מפה חושבים כמוני אך גם הרבה נהנים לרדת על נינט מה שמאוד מצער אותי...

כנס! ../images/Emo221.gif

אוקיי ילד , אני לא יודעת מאיפה הגעת או משהו , אבל אני בפורום הזה כבר שבועיים בערך, ולא ראיתי פה שום ריבים. גם הראל מלך , ונינט גם מדהימה. אז הראל זכה ונינט לא , אז מה ? מי אמר שאנחנו שונאים את נינט ? אם אתה אומר אני בטוחה שאתה לא אומר סתם , אבל אל תכליל @!

מ א מ י2

New member
כנס ../images/Emo13.gif ../images/Emo219.gif

נכון שיש פה אנשים שלא סובלים את נינט,ואני אחת מהם. אבל לא זכור לי שירדתי עליה פה. אולי ממש ממש ממש ממש ממזמן. טעית בנאדם,אנחנו בד"כ שומרים שהפורום לא ישרוץ קללות וכאלה.
.

שמעעע.... [יותר נכון תראה]../images/Emo204.gif

טוב, יופי שאתה אוהב את הראל ונינט, אבל הרוב פה, אוהבים את הראל, ויש כאלה שלא אוהבים את נינט, אז בעיה שלו, לא כולם רבים עם המעריצים, האמת, הם אלו שהתחילו ללכלך עליו... אז בקיצור, נחנו שומרים פה על קור רוח.... ==

האמ.. ../images/Emo60.gif

אני לא חושבת שיש כל כך יריבות בין הפורומים... היריבות שהייתה באה כתוצאה מהמועמדות של נינט לאנשי השנה. לי למשל אין שום דבר נגד נינט, מה שכן - אני לא חושבת שהיה מגיע לה להתמודד על אשת השנה במוזיקה. בטח שלא יותר מלגבסו, למשל. אז זה יצר קצת בלאגן. אבל תם ונשלם הטקס

מ א מ י2

New member
סתם שאלה! P: ../images/Emo219.gif

נכון שזו תמונה מ!ש* מ!ש* 100ממת,100לפת ו100פנטת?! P: אני אוהבת אותה
למרות שהיא טיפה מטומטמת P: [תפתחו בגדול,זה זז כזה
]

למעלה