כולם כו לפה ומיד

ג ב ש ו ש

New member
כולם כו לפה ומיד../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

דייייי אני לא משתלט על זהה.. כל מי שנכנס סתם ככה פותח הודעה..תשרשרו לשירשור על הפרק שהיה למה לעשות לי חיים קשים אתם חושבים שזה כייף כל שנייה לשרשר
אני שמח לראות שיש המון אנשים פה וכל זה אבל תשרשרו בקצב הזה אני פשוט אמחק הודעות אם לא תלמדו לשרשר
מצטער שאני כועס אבל לדעתי זה בצדק

ג ב ש ו ש

New member
נוווו אני לא מצליח להשתלט../images/Emo88.gif

פעם ראשונה שזה קורה לי הם לא מקשיבים לי בכלל כל החדשים האלה שפעם ראשונה בתפוז
כל רגע הודעה חדשה אם כל שלישי יהיה ככה אני פורש

ג ב ש ו ש

New member
חייב גיל,אבל אל תדאג בקרוב../images/Emo88.gif

יהיה אני לא אמשיך לנהל לבד זה לא קל שלושה פורומים לנהל...

גבי,

אבל יש מנהלים בגילי שמנהלים מסיבות שהם כמו, שמנהל נעדר לאנשהוא אז הוא ממליץ על מישו ותפוז יחשבו וזה וימנו אותו גם אם הוא בן 13

sivan1207

New member
תראה...

זה כי יש ים תגובות בשניה.. אז למי יש כוח לקרוא את כל התגובות.. אז פותחים שירשור חדש... אני חושבת שצריך לצרף להנהלה...עוד אנשים שיעזרו לך...

real snake

New member
ואו אתה בכיין!

חדשים לא יודעים מה זה אתב תסביר שוב שוב ושוב!!1 ואל תאיים מותק!!

ג ב ש ו ש

New member
אל תגיד לי מה לעשות../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

זה לא הפורום היחידי שאני מנהל ואני יודע בדיוק מה לעשות. אני אעלה הסבר על איך לשרשר נכון וכו' היום בע"ה יותר מאוחר אתמול זה היה מאוחר כבר והייתי צריך ללכת לישון ועכשיו אני הולך לבית הספר. אז ככה שאני יודע בדיוק מה לעשות ואני לא בכיין לא נראה לי שאתה ראית מה הלך פה

real snake

New member
אל תתיאש....

תסביר איך משרשרים לכל חדש שבא... אני אישית יודע איך אבל אתה צריך לאיים שאתה עוזב.... תבקש מתפוז עוד מנהל.... או עוד 2 מנהלים... ונגמר הסיפור... אגב אביחי יכול להיות מנהל איתך יש אישורים מיוחדים! לניהול פורומים!!! מתחת לגיל.. תבקש את אביחי!

Hallucinate

New member
נצל"ש

בפרומו שהיה הושמעו שני שירים- אחד נשמע כמו מוזיקה ע"י חצוצרות והשני זה sway. יש לכם מושג מה היה השיר הראשון?

למעלה