כולם יודעים ש...

רונית חחח מי צריך להקליט אותך?

חחח רונית מי צריך להקליט אותך פסיק רואים אותך בשידור חיי זה יותר מידי

Voice21

New member
תגובה ל"סקסית 23"

חח פאק פשוט לא ייאמן , כל פעם שאני נתקל במשהו שאת כותבת , אני לא מאמין שזה אמיתי , ומקווה קצת שאולי זו לא את הכותבת, ויש סיכוי איכשהו שאת איזשהי דמות של עורך של "תפוז" שכותב במקומך את התגובות , ויש לך איזשהו הסדר איתם. כמו שלוואי נט , יש את הדמות ההיא "דויד" שכותב כל מיני שטויות בשביל רייטינג. את שמה לב איזה מגוחכת את ? " מה עוזר לאותם אנשים שמפרסמים אותי??? לא עוזר להם כלום כי אני לא מתעצבנת והם בחיים לא יצליחו למחוק את הדמות סקסית23..." שמת לב מה כתבת ? המשפט הזה נראה לך הגיוני ? זה שמפרסמים את המעללים שלך בבלוג באימיול או בכל צורה אחרת , ימחוק אותך ? להפך ! זה יפרסם אותך ! ככה פירסום עובד ! ופירסום של הדברים שאת עושה פה , יכול רק להזיק לך , ככה שעדיף לה שישכחו את מה שאת עושה פה וכן ימחקו את הדמות שלך. אם תזרקי את המחשב לפח , ותלכי לעבוד. אז תוך כמה ימים תשיגי חופשה בחו"ל. וככה גם תפגשי אנשים אמיתיים , ב-מ-צ-י-א-ו-ת , וככה הם יוכלו לדבר איתך ולהכיר אותך , כי את הרי טוענת שאת אדם נחמד. בקיצור , את חייבת כמה שיותר מהר להתנתק מהאינטרנט , תאמיני לי שחופשה בחו"ל של כמה ימים לא תעזור לך. רק אם תתנתקי מהבלוגים האלה , תמצאי עבודה. ותני לזמן לעשות את שלו שאנשים ישכחו את הפרצוף שלך וכל מה שעשית רק אז אולי הדמות העצובה שלך אולי תשכח , ואני מקווה שתוכלי לחיות חיים נורמליים :) כי הרי את לא עוזרת לעצמך פה בכלום עם השידורים שלך , זה לא שאת איזה בחורה שסתם מתפשטת בשביל הכיף בשביל להכיר פה בחור או סתם לתפוס זיון. את רק מזיקה לעצמך , אני מקווה שתפוז לפחות משלמים לך על כל השטויות שאת עושה ולא רק נהנים מהרייטינג. ( לא שיש לך הרבה רייטינג , אבל עדיין). בקשר לבלוגים עצמם , אם יש איזשהי בחורה שבא לה להתפשט סתם בשביל הכיף מידי פעם , תוך כדי שהיא שומרת על אנונימיות אז זה סבבה לגמריי. אבל הדברים שאת עושה בבלוג שלך , הם גועליים לגמריי וכנראה נובעים מאיזשהי בעיה שיש לך , בעיה שאת לא מטפלת בה והשידורים שלך פה , רק מחריפים אותה , אפשר להדמות את זה ממש לאיזה אנורקסית שכל פעם דוחפת אצבע בשביל להקיא את מה שהיא אכלה , כל פעם שאת משדרת פה זה כמו הפעולה שהאנורקסית עושה לעצמה. זה נראה לך באמת הגיוני לעשות את כל זה בשביל חופשה ששווה 300 דולר ? וזה לא רק בגלל הכסף..יש כל מיני אנשים שמכורים לבלוגים האלה , בגלל איזשהי בעיה שיש להם , והתשומת לב שהם מקבלים פה , כביכול עוזרת להם להרגיש יותר טוב. אבל זה סתם רמאות , זה מזוייף , זה וירטואלי. בקיצור מקווה שתעזרי לעצמך ! ובהצלחה בתחרות חח

למעלה