כולם הלכו לישון?

כולם הלכו לישון?

איפה כל הערפדים וחיות הלילה למינהם? טוב סתם רציתי לומר לכולם לילה טוב. חלומות פז (בנות לא לחלום על מאלדר!) ואולי מישהו מכם ייחטף הלילה ע"י חוצונים אז בבקשה לזכור הכל ולבוא לספר בבוקר.

E V Tooms

New member
ציפור לילה.

חשבתי שאני היחיד. אני לא ישן, ואני לא רוצה לישון - לפחות בינתיים. אני מתרגם את התסריט של 2SHY בעת כתיבת ההודעה הזו... תזכירו לי לעולם לא לראות את הפרק הזה שוב. מקווה שאת כאן, ואם לא, חלומות פז. Don't let the bed bugs bite. (חידה קטנה: מאיזה פרק לקוחה העצה הנ"ל?)

המבורג

או איך שלא יקראו לפרק. הקיצר זה עם העיירה ותושבי הקרקס למינהם... בכל מקרה פעם היו פה הרבה ציפורי לילה אבל כנראה שנשארתי רק אני . אז טוב לדעת שגם אתה מהערפדים ...

orityemini

New member
השתמשתי במילה הזו בבגרות בע"פ

באנגלית...הבוחנת שלי מאוד התרשמה (או יותר נכון לאמר, לא הבינה מה אמרתי, אבל קלטה שזו מילה שהיא לא מכירה ולכן בחרה לשתוק ולהתפעל)

Gilliana

New member
it's funny that you mentioned it...

כי למען האמת - קרה לי משהו מוזר הבוקר. כשהתעוררתי גיליתי שחדר השינה מואר יותר מדי ואז, ראיתי שהשלבים בתריס, שבדרך כלל סגורים כמעט עד הסוף - פתוחים לרווחה. וז משום מה התחיל מאד להציק לי - כי אין מצב שאני ו/או מישהו אחר עשה את זה וגם אין סיכוי שאיזו ציפור היתה יכולה לפתוח את השלבים והחלון גבוה מכדי שאיזזה בעל חיים אחר יגיע אליו ואפילו נניח אם חתול כן היה מגיע אליו - את השלבים אפשר לפתוח רק מבפנים. טוב - עכשיו רק נשאר לבדוק את העורף.

אממממ

את בהחלט לא בסדר .. אני בפירוש ציינתי שאם תחטפו ע"י חייזרים אתם צריכים לזכור הכל!! תריסים פתוחים זה לא מספיק.. את חושבת שמאלדר יבוא בגלל תריס פתוח? לכי לבצע היפנוזה !

Gilliana

New member
אם ה-FBI מממן לי...

אז בשמחה! זאת תהיה הזדמנות טובה לגלות עוד אי אילו דברים על עצמי, רק שלא יצא איזה אלטר-אגו עלום שלא ידעתי עליו...

אם כבר ה FBI מממן משהו

אז זה רק דבר אחד וזה את הבאתו של מאלדר לארץ הקודש. לדעתי יש ה הרבה תופעות שהוא יכול לחקור ובמקרה, ממש במקרה אחת מהן אצלי בבית. באמת במקרה.

Gilliana

New member
טוב, אם כך - יש לי רעיון

למה שה-FBI לא יפתח BRANCH בארצנו הקטנטונת? או לפחות יכשיר סוכנים ישראלים לעבוד במחלקה פדרלית תוצרת מקומית? או אז מאלדר יוכל לבוא הנה ולהיות הפרופסור הראשי באקדמיה לחייזרים ושאר מרעין בישין וכולנו נתגייס בשמחה ובששון למחלקת תיקי ה-X הישראלית!

מאלדר? פרופסור?

מאלדר לעולם לא ישב במשרד או ירצה בפני סוכנים טריים או בכלל "יכלא" עצמו בין 4 קירות כאשר בחוץ יש כל כך הרבה קונספירציות וחייזרים המשוטטים ביננו ומחפשים דרך להשתלט על כדור הארץ.

E V Tooms

New member
אני שמח...

שיצרתי שרשור של נחטפים-פוטנציאליים-ע"י-חוצנים. והפרק "Humbug" (פירוש המילה: זיוף, מרמה - מילה מצויינת לשימוש במבחנים שונים באנגלית) הוא אכן פרק נהדר. אבל... אבל... לא מתוך הפרק הזה לקוח המשפט. לפחות, לא עד כמה שידוע לי. כוונתי היתה בעצם ל"ICE" (מאלדר אומר את המשפט), אבל נוותר. מטעויות לומדים. ומטעויות בפורום של X-PHILES - לומדים כפליים!

כיוון שבטוחני שגם בפרק HUMBUG

נאמר המשפט ע"י הבחור עם האח המחובר אל מאלדר וסקאלי ואז הוא מתחרט וטוען שאין פשפשים במיטה וכו' וכו' אז כולנו צודקים ואף אחד לא למד מטעות אלא להיפך הרחיב את הידע !!

ולכל הסקאלים בפורום

Lenny: "Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite. No, no, that's... that's not what I meant... I... I didn't mean to imply that we had bedbugs... I... I meant to say don't let... don't let the..." אני בנאדם שמביא הוכחות

למעלה