כולם בסדר????

כולם בסדר????

סליחה על הודעה חדשה אבל חשוב בישבילי לדעת ... בגלל המפגש ובגלל הרבה שהגיעו ממקומות רחוקים.. כולם בסדר????? לא קרה כלום??

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif חזרתי מהמפגש...

ונכון לרגע עזיבתי, כולנו ידענו על הפיגוע [
] וכולנו היינו בסדר [
] היה ממש כיף לראות את כולכם
ותעלו תמונות!!!!!11
אל

WTR

New member
תודה על הדאגה ../images/Emo9.gif

כמו שטל אמרה, כל מי שהיה במפגש היה בסדר
אני התחרפנתי.. בגלל מה שקרה לולנטינו הייתי כל הזמן שבוזה
מצטערת
בכל אופן ד"ר שור בחו"ל וגם ד"ר נרי, והתקשרתי לויטרינר שד"ר שור עובד איתו או משהו כזה (ד"ר שור השאיר הודעה בפלאפון שבמקרי חירום לפנות לויטרינר מסויים) והויטרינר הזה מבין "קצת" בחמוסים, וממש לא נשמע לי התשובה שהוא אמר לי ("נשמע שזה לא משהו רציני, נראה לי שיהיה בסדר, חכי למחר-מחרתיים, ד"ר שור יחזור")
בכל אופן, ניסיתי להרגיע את עצמי וגם רעות ניסתה קצת הוא מתנהג כרגיל אז אני מקווה שיהיה בסדר ואם יש לכם ויטרינר טוב (ואם גם זול אז עוד יותר טוב, כי אין לי ממש כסף
) להמליץ עליו מאזור המרכז, אני אשמח לשמוע
בקשר למפגש, היה מאוד נחמד לפגוש את כולכם
אני הבנאדם הכי מסריח בעולם כרגע (רק עכשיו חזרתי הביתה) אז אני עפה למקלחת... מחכה לתמונות!

יש את

ד"ר קמינסקי..הוא עובד בבלינסון. הוא נראה לי ממש מקצועי, הוא עשה לפונץ' את העיקור,עשה עבודה מאוד טובה. יש מרפאה שלו בחולון, ועוד איפשהו לא זוכרת

WTR

New member
שמתי לו את הרתמה

והיא החליקה לו ומה שקרה זה שהיא הייתה מאוד צמודה בגלל זה, ממש מחצה אותו
העצם שלו (באזור הצלעות) בלטה החוצה בצורה מאוד מאוד מפחידה וכשהורדתי את הרתמה היא חזרה למקום מאז הוא התנהג בסדר, אבל אני עדיין דואגת

Lovable Stray

New member
אם היא היתה נשברת,

היה נורא כואב לו, כמו לבן אדם. אני חושבת שאם אין כאבים והוא לא מגיב מוזר כשאת נוגעת בו, הכל בסדר

skarlet ohara

New member
היה מגניייייייב

טל שמחתי לראותך שוב דודי, נעים להכיר!! מיכל- תודה שבאת!!!! היה ממש כיף לראות אותך.. איילת- חחחחחחחח <---- זה ממוסי. ממני- נהניתי, אני משוכנעת שלולנטי, ונוס ומוסי היתה התנסות חיובית...... :) ומי שפשוט כיכבו, שתי הבנות שממש שמחתי לפגוש סוף סוף.... מיכל וענת, על ארבעת חמוסותיהן המקסימות, פשוט בנות לעניין (כל השש), נתתן לי הרבה ביטחון בנוגע להתנהגות והמשחק (והמריבות) של החמוסים וממש הרגעתן אותי. והיה ממש כיף......... תודה לכולם!!! אה כן- ולרי, מעייו ואולה... חבל שלא באתן, הפסדתן מאד!

skarlet ohara

New member
תוספת נו נו נו למי שלא הגיע

נדב- גם אתה ברשימת המבריזנים. מקווה שבסוף הסתדר עם החבר... או יסתדר.. וגם סער, גילי ומאייקי שאני לא יודעת למה הם לא באו.. ג'סי ומיקי- לכם היה פטור כי אתם גרים רחוק, אבל הפטור הוא לא להרבה זמן...

N a d a v 1 6

New member
היום זה היה יום העינויים הבין לאומי

מה קרה בעזריאלי???????? אתם לא מבינים רציתי להגיע למפגש ונתקעתי בעזריאלי... הכל התחיל ככה עם החבר בלילה בבוקר התעוררתי וחזרתי לישון התעוררתי אחרי הרבה זמן מסתבר שהחבר הזה בא עד אליי..נסענו לת"א. הייתי במפגש פורום אחר..בעזריאלי וברגע שנכנסתי לשם..חה חה חה..כבר דרך יציאה לא הייתה!!!!!!! עד לפני 20 דקות הייתי בת"א..כואב לי הראש הרגליים וכו'. כמה אנשיייייייייים אלוהים ישמורר..ושאמרתי לחברים שלי (התחננתי) שיבואו איתי לשם כי לא רציתי לאבד אותם......אז הם צחקו עליי לייד כולם אבל בקטנה כזה..חח.. נגמרה לי הסוללה בסביבות 15:00.....אוו 16:00..לפני כן,התקשרתי גם לטל!!! וגם לאיילת טל תודה שענית לייייייייייייייייייייייייייייייי כי רציתי שתבואי אלי אח"כ..אניוואי. מקווה שנהנתם.....מה היה ספרו ה=כ=ל!!!!! אני חזרתי מת הבייתה.. אגב נו המפגש שהייתי זה גאווה צעירה..הרגשתי הכי לא קשור בעולם חלקם אני מכיר כבר..חלקם אני לא הכרתי..לא הבנתי מה אני לעזאזל עושה שם..באו לשם אנשי פורום הארי פוטר ובטעות!! התערבבתי איתם..וכולם צחקו כי ילדים בני 10 עם מישהו בגילי זה היה קצת מוזר=[ חח..קיצר היה בלאגן נוראיייייי פשוט אסון! אין לי כח לזוז אנשיםםם תעלו תמונות.. ומה קרה לולנטינוו??.

היי היי

גמאני גרה רחוק
אוף אבל היתי בשמחה באה אם לא האחיינית שלי שהיתי צכה לשמור עליה... טוב לפחות הרווחתי 200 שקל
^בתקווה שיהיה עוד מפגש^
אגב לפונץ' יש היום יומולדת! היא בת שנה
נקנה לה איזה רתמה חדשה וקולר חדשדדש קניתי לה גם קערות חדשות(טוב זה אני קונה כמעט כל חודשים חח) ולאדעת ישלכם רעיונות למתנה?
יו כפרע עליה מתה עליה..
יאלה לילה טוף לכולםםם..

וואלה, היה מפגש בתל אביב היום???

ולא ידעתי
ודוקא הייתי בתל אביב היום עם הילדים, אומנם בדרום תל אביב, אבל בכל זאת תל אביב. ב-3 שבועות האחרונים אני עם אלרגיה חריפה ולילה כמעט שלם במיון בגלל בצקת שנוצרה לי בגרון בגלל האלרגיה ולא יכולתי לנשום ולבלוע, כל החלק האחורי של הגוף שלי כמו כוויות (כבר פעם שניה בחודשים האחרונים),זה לא נעים ותחושה של שורף בגוף שותה סטרואידים וזה מנפח ומחליש אותי
. ומה שהכי מפחיד אותי זה שהרופא שאל מה חדש אצלי בבית ומה אכלתי פעם ראשונה, מבחינתי את שמשון לא החשבתי כחדש, אז לא הזכרתי אותו, אבל נמנעת ממאכלים שידועים שגורמים לפריחה הזאת. ואני מתה לתות שדה
שבוע הבא, הולכת לרופא מומחה בהדסה עין כרם, ומקווה שיגלה ממה זה בא כי אני שונאת כדורים, ושונאת להראות כמו נמר חברבורות ושונאת להיות נפוחה. חג שמח לכם

chatulika

New member
../images/Emo113.gif

בתור אלרגית קשה בעצמי אני מאוד מזדהה.... באסה באסה באסה ואל תתני להם להאכיל אותך בקורטיזון - זו אומנם הקלה גדולה אך לצערנו רגעית,והשפעות הלוואי של זה נשארות לזמן ארוך... בהצלחה ותרגישי טוב

למעלה