כולם בחופשה?

Nחמן

New member
כולם בחופשה?

משום מה נדמה, שהפורום רדום בימים האחרונים. אפילו מרי ואביאל לא מצליחים לעורר אותו במשחקם ה... (לא להעליב אותם). אז הרשו לי משהו חריג; משהון נוסטלגי: שיר הפטנטים בביצוע אורי זוהר של הימים ההם ("איך אני יפה היום?..."). ותחילה המילים: שיר הפטנטים ביצוע: אורי זוהר מילים: חיים חפר לחן: מל קלר לא מדינה נידחת לא משק מפוקפק הארץ מתפתחת בצעדי ענק. זה עסק יסודי! מספיק עם סנטימנטים! הראש היהודי ממציא לנו פטנטים! למן התנאים ועד הדווקאים עוד לא היה מן דור כזה של ממציאים! קחו למשל - המצאה יוצאת מן הכלל כמו: השמן, השמן, השמן המזוקק הוא על ידי מעבדה נבדק ויש בו אי בי סי ודי השמן שמן זית יהודי. כן הפרוצס הוא מדויק השמן המזוקק אל קיבתך יורד חלק השמן המזוקק באופן כימי הוא מופק השמן המזוקק אמא אמא תני לי רק שמן שמן שמן מזוקק! אכן זה פטנט חכם פטנט הפוקח עיניים כי אפשר לרמות רק בני אדם אך לא את בני המעיים! לא מדינה נידחת... קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל כגון זלמן תנור לבית לחורף וגם לקיץ מיכל כפול ופלסטי שומר על צבע הנפט הפתיל שהוא אלסטי אחורה מתכופף לכל עקרת בית קל לה לא תאמין, לא תאמין. כי השסתום שלו למעלה לא תאמין, לא תאמין. סובב את הכפתור תחילה הנפט מרטיב את הפתילה תדליק עם גפרור תסס.. תס... תס... זה בוער זה בוער זה בוער כי זלמן זה זלמן מה יש לדבר כי זלמן תמיד הוא הטוב ביותר. לא מדינה נידחת... קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל כגון תריס זז תריס עף תריס רץ תריס בום הוא נפתח עם סבוב הידית ימינה הוא נוסע על גלגל ונוסע על שינה לתריס הזה שלושה סוגים של צלליות התריס הזה שובר קרנים אולטרה סגוליות תפסיק לשבור את הקרנים תריס כזה קנית באושר זכית תריס זז תריס עף תריס רץ תריס בום זה גדול זה עצום לא מדינה נידחת... מדוע נזכרתי פתאום בשיר הפטנטים? בגלל מאמר נפלא, שקראתי באתר "אש התורה". שורו הביטו וראו: http://www.aish.com/hsociety/society/The_Inventor.asp אז אפשר שירה בציבור?...

DannyDinn

New member
או שכולם מצאו מה שהיה חסר להם?

לאחרונה עושה לי הרושם שמי שפה נמצא בגלל חסך מסוים, משהו שחסר לו וההתעסקות בפורום באה למלא איזשהו מחסור.... בחברים? ארון פתוח? סטוצים? במה להשמעת הקול? יו ניים איט... אז אולי כולם מצאו כבר מה שהיה חסר להם? אמן...

Nחמן

New member
אינני רוצה להיות נביא

אם הערכתך נכונה, יערב לכולם. בכל מקרה אינני רואה פסול בשימוש בפורום גם למטרות אלו. למעשה אנחנו קומונה, שאמורים לתמוך זה בזה, אולם לא תמיד אנו יודעים את הדרך ואת האופן. בכל אופן הכוונה טובה. האם אתה (או מישהו אחר) זוכר, שהעליתי חידה במוצאי שבת? אז למי ששכח ובתוספת קטנה: כי אש יצאה מחשבון להבה מקרית נשאר סיחון חסר. עד כאן נוסח החידה. מה פשרה? מי שיפתור אותה, יקבל
(המקל בהזדמנות אחרת...
).

למעלה