כולם בוגדים?

כולם בוגדים?

שמעתי המון פעמים שאומרים שכל גבר בוגד מתישהו באישתו... מה ניראה לכם? תהיו אמיתיים ובלי להתחסד...

נכון מאוד‏!‏ זה קורה . . .

כשיש ירח מלא בין מזל מאזניים לעקרב כשאז ונוס‏ ‏נכנס‏ ‏לתוך‏ ‏אופק‏ ‏כוכב‏ ‏שבתאי... נו במת, מי חירטט‏ ‏לך‏ ‏את‏ ‏הבולשיט‏ ‏הזה‏?‏

ברור שהאימרה נכונה..

‏ כי כל מבט סתמי באשה אחרת נחשבת בעינכם כבגידה...

איזה הכללה כואבת........מעניין איפה כל הגברים

פה שימחו על זה?חחח שונאת סטיגמות לא מסכימה עם זה....יש גברים טובים ויש טיפשים כמו בכל דבר.....

שםאנילא

New member
בשביל שגבר יבגוד צריך אישה...לא ככה?

זה נשמע כאילו רק גברים בוגדים... בכל מקרה זה ענין של רקבון פנימי

אני יוצאת

מתוך נקודת הנחה "חייב כל עוד לא הוכחה חפותך"... זה מה שמלמדים אותי "כולם גנבים שקרנים והדוחות הכספיים ניראים כמו הפרצוף שלהם"... קראתי את זה היום למבחן...

זה לא סטטיסטיקה....

המרצה לסטטיסטיקה שלי אמר "יש שקר, יש שקר גס ויש סטטיסטיקה"....

אויייש...

שוב פעם התחלנו עם הסטגימות חסרות השחר? מאיפה הבאת את זה חח... אני גם שמעתי פעם שאומרים שכל הנשים בגיל ארבעים מפתחות שינאה לבעליהן נגד רצונם וברוב המקרים זה נגמר בגירושין

זה לא אני אמרתי

פעם שמעתי יצאנית אחת אומרת שגברים מכל הסוגים היו באים אליה והיא פשוט לא האמינה.. חרדים עם ילדים שבחיי היום יום אין סיכוייי בעולם שהיא הייתה חושבת ככה... אני לא יודעת אם כל הגברים בוגדים אבל אני מאמינה ש99% עושים משהו שנחשב לבגידה לפחות פעם אחת בחייהם... אולי שתהיו בני 30-40 תבינו...
בוא נלך לשאול בפורום בני 30 פלוס וניראה את תגובתם...

חח איזה קטע גם אני שמעתי משו כזה

אבל הפוך |לשון| ג׳יגלו אחד סיפר שהיה עוסק ב׳מסאז׳ לפני האקט המיני והוא היה מספר שהיו פוקדות את ביתו חרדיות מכל המגזרים חילונים כושים ואפילו גם גרוזינים.... אז מה??

קליט

New member
גם אני שמעתי את זה מפסיכולוגית

שהיום כל הגברים בוגדים מתישהוא . היא לא דיברה לגבי הנשים . . . ולגבי אנשים שומרי מצוות .

בקהם1

New member
אתה צודק

נראה לך?! זה בולשיט, לא כולם בוגדים, גם לא הרוב, אם ככה היה אוי ואבוי לנו.

למעלה