כולם אותו דבר

Lizkak

New member
כולם אותו דבר

אני לא אלאה אותכם בפרטים כי הפרטים רשומים כולם ב www.koolam.org.il אבל בקצרה העניין הוא כזה - הבחירות מגיעות עלינו לטובה בעוד שבועיים ויותר ויותר אנשים שאנחנו מכירים (גם אתם?) משמיעים את הקולות האפטיים המוכרים - מן הפח אל הפחת, אחד יותר כגרוע מהשני, לא יהיה יותר טוב, אין למי להצביע - או בקיצור - כולם אותו דבר. ישבנו וחשבנו והגענו למסקנה שמה שחסר בבחירות האלה זה רב שיח ציבורי, דיון אמיתי בפריים-טיים בין המועמדים באמצעי התקשורת. דיון שבו כל מועמד שולף את תכניות המגרה ופורש אותן, ולא את אותן ססמאות קמפיין לעוסות. חשוב מאוד לציין - אין לנו או לאתר שום עמדה פוליטית. לא באמת חשוב לנו במי אתם רוצים או לא רוצים לבחור - אנחנו רק רוצים לדעת יותר, ונדמה לנו שגם אתם לא הייתם מתנגדים לדעת. :אנחנו זקוקים לכם בכמה מקומות 1. הכנסו לאתר והרשמו - עכשיו! לא אחר כך. בסופו של דבר זו המטרה של פרוייקט הבזק הזה. הבחירות הן בעוד שבועיים ואנחנו רוצים לראות תוצאות אמיתיות, לא חברים בפייסבוק. 2. ובכל זאת, הצטרפו לקבוצה בפייסבוק. דברו אתנו ועם כולם, אנחנו רוצים לשמוע את הדעות שלכם ואנחנו רוצים לראות שאכפת לכם ושאתם רוצים לבחור בהנהגה למדינה הזו ולא לשלוף שפן מהכובע. 3. הפיצו את זה ( והשתמשו בבי.סי.סי נגד ספאמרים :) - הבחירות הן בעוד שבועיים. שבועיים! ואין לנו מושג מי טוב יותר או למה! כל מה ששומעים בקמפיין הזה הן השמצות וסלוגנים שכבר שמענו. לשם שינוי לא יזיק לנו לשמוע קצת אמת. ובאמת, אני יודעת שאתם לא אוהבים להספים, אני יודעת שזה מתיש ללחוץ על כפתור הפורוורד, אבל בחייאת, יש פה הזדמנות לעשות משהו מועיל וטוב, ויש לכם חברים שרוצים לדעת מזה. בעיקר כולנו רוצים לדעת יותר על האדם שניתן בו אמון בשנים הקרובות. אז תעבירו את זה הלאה. 4. עיזרו לנו - אנחנו בסך הכל שני חבר'ה שחשבו על רעיון וגילו שהם לא היחידים שחושבים ככה. אנחנו נשמח לכל עזרה. הפצה, עזרה בשיפור האתר, רעיונות יצירתיים וחיזוקים חיוביים - כולם יתקבלו ביותר מברכה. שימו לב, הפרטים באתר לא הולכים לאף אחד חוץ מאתנו. הם לצורך העצומה וזהו. אם זה לא יועיל, אנחנו פשוט נמחק את המאגר אחרי הבחירות. אתם מוזמנים ליצור אתנו קשר ב [email protected] תודה רבה לכם! www.koolam.org.il

למעלה