כולם אבל כולם

כולם אבל כולם

רק לפגוע אתם יודעים לרדת על מישהו ולא להפסיק אין לכם לא לב ולא רגשות. כמה שפגעתם בחיים לא תדעו אבל נשבעת לכם שיותר לא תיראו אותי במפגשים אתם יכולים לחפש אותי הרסתם והרסתם בגדול. פגעתם יותר מידיי וכבר אי אפשר לסבול יותר. 5 אנשים אני לוקחת איתי מפה לחיים והשאר תקפצו לי לא מגיע לי שיהיה לי רע בגללכם ושאני יבכה ויכנס לדיכאון. ולא זה לא רק בלוג כי הכרתי את רובכם במציאות מלא פעמים אז אל תגידו לי שזה מחשב ובלוג וכלום ולא להתייחס ולא לקחת ללב. אולי אני רגישה מידיי או לא יודעת מה אבל ככה אני וניפגעתי חזק לא חוזרת לפה לעולם מילה שלי!!!

גל יפהההההה שלייי!!!

כפרעע עליך אל תיקחי אף אחד ברצינות אף אחד לא שווה שתיפגעי בגללו אני מטורפת עליך הכי בעולם ומקווה שאני בין החמש שאת לוקחת חסר לך ולא חחח יפה שלי אל תיקחי ללב כלום שום דבר לא שווה שתיפגעי בגללו תדעי לך שאני פה בשבילך תמיש לכל מה שאת צריכה אל תתבישי לפנות אליי בכל שעה ובכל זמן אוהבת אותך הכי הכי בעולםםםםםםםםםם ותהיי איתי בקשר לגבי הסוף שבוע הבא חסר לך ולא יאללה יפה שלי הייתי פה מתה עליך ושכל מי שפגע בך שילך טוטוז הוא לא שווה אותך

מבטיחה לא לחזור?????

כי כל פעם מישהו אחר מבטיח וחוזר?. לא היה אחד שקיים! או שתחזרי בעוד חודש ותגידי לכולם........למה הריבים?.....יש חיים בחוץ.....וכולי וכולי....

כמו שאמרו לפני

אף אחד לא שווה שתיפגעי ממנו. מאחל לך רק הצלחה בהמשך, שמחתי להכיר אותך.

פרינססה, שמכירים אותך מקרוב

פשוט אי אפשר לפגוע בך.. אני מצטערת בשביל אותם אנשים שפגעו בך.. כי יש בך כל כך הרבה תמימות שזה מדהים!!! לאותם אנשים שגרמו לגלוש להזיל דימעה.. תדעו שהגלגל מסתובב

צודקת

מאמי אני לא יודעת מה קרה לך עם אנשים פה בבלוגים אבל גם לי קרה פה משהו ואת ממש צודקת יש פה אנשים צבועים ומגעילים וסוטים מבינה אותך.

../images/Emo24.gifאוייי מתוקונת מי עשה לך רע |

תקשבי ילדה יפה ומתוקה . זה שאת ניפגעת מהר זה לא הכי בריא לחיים שלנו . יודעת כשאת אוכלת תפוז את לא אוכלת אותו שלם אלה רק את הטוב שבו . אפרופו תפוז :) כחי את הטוב שיש בבלוגים . הכרת אנשים מדהימים אנשים טובים . צחקת יותר מיפעם אחת . תחשבי על הכייף ועל הטוב שהיה לך פה . מתוקונת תני חיוך לעולם והוא יחזיר לך אור תאמני לי :) אוהב אותך שדרנוס בלגנוס :)

Yellow 4 Ever

New member
כבר 79 אלף מליון הודעות כאלה שלך.

שמת לב? קחי ת'עצמך בידיים. אל תדברי, תעשי. לא בא לך להיות פה? אל תהיי. אבל אל תרשמי ת'הודעות המפגרות האלה בפורום שבת'כלס את תקראי ותכתבי עוד הרבה כאלה. אני בטוח. אז מספיק כבר עם החארטות, ויאללה.

כמה שאתה צודק

באמת גל חמודה מה יהיה איתך בסוף? רק היום עשיתי טיול קצר בארכיון ומצאתי הודעה שלך אחרת על זה שנפגעת וזה היה לפני פחות מחודש אולי באמת תקחי את עצמך בידיים? או שתפסיקי להתחבר דווקא לאנשים שפוגעים בך או שתמשיכי לסבול אני יודעת שאת בחורה מקסימה וכל זה אבל יאללה תתחילי את לשחק בבנים קצת את לא ילדה בת 14 ודניאל כל מילה שאמרת צודקת בהחלט

גל מאמי..הנה משפט בשבילך

"אנשים צבועים יש בחיינו...לאט לאט יתגלו מולנו" המשפט הזה כ"כ נכון (לא להעתיק אותו הזכויות שמורות לי)
יהיה טוב גל...ומקווה שתצאי מהבאסה ולא תתייחסי לכל אחד ואחת

כמו שאומרים למרוקאית, קודם כל תרגעי

תקשיבי גלוש יקירתי לא מעניין אותי מי פגע בך ולא מעניין אותי מה קרה אבל את לא עוזבת אותי פה לבד לא מסכים לזה לא יקום ולא יהיה שמעי אני לא יגיד לך שזה מחשב ולא להתייחס ובלה בלה בלה כי מבחינתי אנשים פה נקשרים אחד לשני בדיוק כמו במציאות וזה בעצם מציאות רק דרך המחשב במקום פנים מול פנים אין הבדל אז ככה לא יודע מי פגע בך אם תרצי שאני יחתוך להם תביצים והשחלות תגידי אין לי בעיה כי אני לא מסכים שיפגעו בך אבל את לא עוזבת אני לא מסכים לך להשאיר אותי פה לבד עם הקקות האלה גלוש ואם את עוזבת אז תכלילי אותי ב5 אנשים או שתעשי את זה 6 אנשים כי חסר לך שאני לא רואה אותך! אוהב המון ושימי זין כל העולם מאמי כי מי שאוהב אותך באמת מפסיד אותך בגלל כמה אידיוטים

טוב אם כבר פתחתנו אז פתחנו....

תקשיבי לי חתיכת גמדה סתומה, לי אין כלום איתך וגם לא יהיה לי שום דבר איתך... אבל ברגע שפותחים עליי את הפה במיוחד מאחורי הגב זה לא יסלח .... תבואי תגידי את מה שאת רוצה להגיד לי בפנים אני לא צריכה שאנשים יבואו ויספרו לי את כל מה שאת אומרת במחשב את יודעת לדבר יפה מאוד יש לך מקלדת ומסך ואת יודעת שלא יכולים לעשות לך כלום אז את פותחת את הפה את מגיעה למיפגש כולך שקטה כמו איזה אוטיסטית שנולדה עכשיו... אז תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב, סתמי את הפה שלך פה זה יהיה כדאי, אל תוציאי את השם שלי בכלל ואם את מוציאה אותו שזה יהיה ליידי ותיהי ככה גם במציאות תבואי דברי איתי פנים מול פנים ראיתי במפגש האחרון שהייתי בכלל לא הסתכלת מרוב שפחדת אפילו לגמגם ואם את רוצה לפרוש תפרשי כבר כמה שנים את פה?....3 שנים?.....כל שבוע את אומרת שאת פורשת יאלה לכי קישטה.... זה הכל שתהיה לנו שבת שלום וחג שמח:)

אולי תתבגרו

סליחה שאני מתערבת אבל אולי תתבגרו. כולנו פה אנשים בוגרים ולא תינוקות. גם עלי מדברים מאחורי הגב ואני לא הולכת ומתחילה לקלל. אני פשוט לא מתייחסת ומצידי שימות הקנאים זה בעיה שלהם שהם מרכלים ולא של מי שעליו ריכלו. זה הכול ביי

למעלה