כולםםםם פתחו ערוץ 2.!!! פתחו ערוץ 2 עכשיווו..!! יש בחדשות על מרחק נגיעהה..!!!
Y yafitk New member 13/2/07 #1 כולםםםם פתחו ערוץ 2.!!! פתחו ערוץ 2 עכשיווו..!! יש בחדשות על מרחק נגיעהה..!!!
D Dead Immortal New member 13/2/07 #2 חחחחחח איזו ריצה דפקתי לטלוויזיה../images/Emo6.gif שאתם לא מבינים בכלל חחחחחחח תודה!!! איזה חמודים הם דיייייי אלוהים ישמורר
חחחחחח איזו ריצה דפקתי לטלוויזיה../images/Emo6.gif שאתם לא מבינים בכלל חחחחחחח תודה!!! איזה חמודים הם דיייייי אלוהים ישמורר
E estousha New member 13/2/07 #3 חחח זה ממש מצחיק בדיוק חשבתי על זה שיש היום פרק ואז הסתכלתי בערוץ 2 במקרה וראיתי את שניהם על המסך.... חחח
חחח זה ממש מצחיק בדיוק חשבתי על זה שיש היום פרק ואז הסתכלתי בערוץ 2 במקרה וראיתי את שניהם על המסך.... חחח
ב בת 1986 New member 13/2/07 #5 אווווף זה תמיד קורה לי... מה היה?????????????????? אולי יש קישור לזה איפשהו??
ר רעותי המתוקה New member 13/2/07 #6 חמודים כאלה../images/Emo9.gif רואים שהם חדשים בכל הקטע של הראיון חחחחחחח הם ניראו דיי נבוכים ובהלם... ראיון נחמד היה איתם... גם זה טוב...
חמודים כאלה../images/Emo9.gif רואים שהם חדשים בכל הקטע של הראיון חחחחחחח הם ניראו דיי נבוכים ובהלם... ראיון נחמד היה איתם... גם זה טוב...
ת ת ט י ס New member 13/2/07 #8 אני לא ראיתי../images/Emo7.gif אני לא מאמינה שפספסתי ובדקתי בחדשות ערוץ 2, אי אפשר לראות את זה שם, אם מישהו ראה, ויכול לתת תקציר... איזה מבאס!
אני לא ראיתי../images/Emo7.gif אני לא מאמינה שפספסתי ובדקתי בחדשות ערוץ 2, אי אפשר לראות את זה שם, אם מישהו ראה, ויכול לתת תקציר... איזה מבאס!
ת ת ט י ס New member 13/2/07 #10 תקני אותי אם אני טועה, אבל שם הראו קטע מהפרק שישודר הערב... לא את הראיון
ת ת ט י ס New member 13/2/07 #11 אולי נכתוב כולנו בתגובות לשש עם עודד בן עמי, ונבקש שישימו את הראיון עם הנרי וגאיה? http://www.keshet-tv.com/newslobby.aspx
אולי נכתוב כולנו בתגובות לשש עם עודד בן עמי, ונבקש שישימו את הראיון עם הנרי וגאיה? http://www.keshet-tv.com/newslobby.aspx
ת ת ט י ס New member 13/2/07 #13 ../images/Emo45.gifכנסי לשלושת הכתבות של היום הנשיא, סיר הסירים ועוד משהו הם בטח יראו, ואנחנו לפחות ננסה, נקווה שיעבוד. תודה
../images/Emo45.gifכנסי לשלושת הכתבות של היום הנשיא, סיר הסירים ועוד משהו הם בטח יראו, ואנחנו לפחות ננסה, נקווה שיעבוד. תודה
Y yafitk New member 14/2/07 #16 ואוו אף אחד לא ראה?? רק מישהי אחת ראתה??? חח סוף סוף משהו שלא הפסדתי..!! מזל שכל היום הטלויזיה שלי הייתה פתוחה על ערוץ 2..
ואוו אף אחד לא ראה?? רק מישהי אחת ראתה??? חח סוף סוף משהו שלא הפסדתי..!! מזל שכל היום הטלויזיה שלי הייתה פתוחה על ערוץ 2..
O osh360 New member 14/2/07 #19 אתמול היה בגיא פינס../images/Emo182.gif עליהם גם חחח איזו חמודה רוח'לה[נו אני לא יודעת ת'שמות שלהם במציאות ].. וזוריק אמר שהוא חולה על סקס!!!כל רגע חחחחח
אתמול היה בגיא פינס../images/Emo182.gif עליהם גם חחח איזו חמודה רוח'לה[נו אני לא יודעת ת'שמות שלהם במציאות ].. וזוריק אמר שהוא חולה על סקס!!!כל רגע חחחחח