כולכם פה שמאלנים?

כולכם פה שמאלנים?

כי אם כן אז: לכו ל_ _ _ _ _ _!!! זהו סתם רציתי להגיד אתזה יאללה בביייי

שיחקת אותה אחי!

אבל השמאלנים המזוכיסטים האלה...אתה לא יודע שהם נהנים מקללות? אכן מצב לא פשוט.

גיל14

New member
למה את/ה משווה בית"ר לימנים?

יש גם בית"ריסטים שמאלנים

hushhash

New member
כיום תנועת הנוער של בית"ר היא

א-פוליטית, ובכ"ז, ע"פ וויקיפדיה: "תנועת נוער ציונית בישראל. בית"ר היא תנועת הנוער של התנועה הרוויזיוניסטית לפני הקמת המדינה, ושל תנועות החרות והליכוד לאחר מכן" ולמען האמת- ע"פ כרטיס המשתמש שלו, שמתי לב שהוא כותב בפורום בית"ר ירושלים. לא התכוונתי לשייך את בית"ר לימין.

גיל14

New member
הוא גם כותב בהפועל ת"א

ולצורך העניין, הרוויזיוניזם והליכוד/חרות השתנו, מאז הקמת המדינה, בלי לדבר בכלל על בית"ר כתנועת נוער והקשר (אם קיים מלבד השם) לבית"ר ירושלים.

the mnm factor

New member
ת'אמת שנשיא בית"ר י-ם

מאיר פניג'ל אמר בעצמו לפני שנה שקבוצת הכדורגל, בית"ר י-ם, מזוהה לחלוטין עם הצד הימני של המפה הפולטית ואף מייצגת אותו- ולכן לא תרשה לשחקן מוסלמי לשחק בשורותיה. וזה היה כמעט מילה במילה מה שהוא אמר- אחרי שנודע לקבוצת בית"ר ירושלים שיש בסגל שלה שחקן מוסלמי אפריקני... השחקן הנ"ל עף מהקבוצה כאמור.

the mnm factor

New member
וואלה וואלה

ואם הייתי אתה הייתי מפסיק לאהוד אותם מהסיבה הפשוטה: הם טוענים שהם לא מייצגים אותך, אתה אל תייצג אותם.
עבור למכבי חיפה.

גיל14

New member
הרשה לי לחלוק עליך

" "תנועת נוער ציונית בישראל. בית"ר היא תנועת הנוער של התנועה הרוויזיוניסטית לפני הקמת המדינה, ושל תנועות החרות והליכוד לאחר מכן" ולמען האמת- ע"פ כרטיס המשתמש שלו, שמתי לב שהוא כותב בפורום בית"ר ירושלים. לא התכוונתי לשייך את בית"ר לימין."

למעלה