כולכם פארשים!!!!!! זה מה שיש לי לומר אממ כן 5 ימים !! אומר לכם משו
מ מורי לנצח New member 12/11/06 #1 כולכם פארשים!!!!!! זה מה שיש לי לומר אממ כן 5 ימים !! אומר לכם משו
א איף New member 14/11/06 #6 אבאל'ה בוא ללונה פארק../images/Emo12.gif אני רומזת למשו? מה פתאום!!!!!!!!!
כ כל האהבה במלואה New member 14/11/06 #8 א?? תמונה של גלעד ב 7 ימים? יומלדת למישהו? לי ?(עוד 6 ימים אהה. ) נו מורי תגלי לנו..
מ מורי לנצח New member 14/11/06 #9 אני לא יכולה לגלות לכם ואיך את לא יודעת לבד ועכשיו זה כבר יותר קרוב 3 ימים !!! ואין פה שום רעיון שיעזור
אני לא יכולה לגלות לכם ואיך את לא יודעת לבד ועכשיו זה כבר יותר קרוב 3 ימים !!! ואין פה שום רעיון שיעזור
ב במרחק נגיעה מכאן New member 14/11/06 #10 אני יודעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בשביל זה צריך מישהו שיודע לעבוד עם פוטושופ וצריך את חברי הפורום וזהו נראה לי ?? או אפילו לא פוטושופ!! פאוור פוינט תספיק אולי
אני יודעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בשביל זה צריך מישהו שיודע לעבוד עם פוטושופ וצריך את חברי הפורום וזהו נראה לי ?? או אפילו לא פוטושופ!! פאוור פוינט תספיק אולי
מ מורי לנצח New member 14/11/06 #14 יש לך תאריך ../images/Emo35.gif ואני לא מדברת על המפגש אני מדברת על החומריות