כולכם מקסימים

כולכם מקסימים

לפני הכל המון תודה רבה לכם על התמיכה ומילות העידוד שבאמת עושים לי חם בלב ובאמת מעודדים אותי. אני ממש משתדלת לצאת מתוך הסיוט הזה שעובר עלי ומשתדלת מאוד להיות חזקה עד כמה שניתן. אתם יודעים אני ככ השתניתי בזמן האחרון כלומר בתקופה האחרונה אני די מרוחקת מאנשים ודי מסוגרת בתוך עצמי. למשל שאני הולכת ללימודים ביום ו אני בקושי מדברת עם האנשים שם למרות שכולם נחמדים וחביבים וכלם חברים וקשורים ביחד. אני לעומת זאת מרוקחת שקטה לא מדברת רק מחכה כל הזמן שהשיעור יסתיים ושאני כבר אלך הביתה. לא יודעת למ זה קורה לי אבל עובדה שזה קורה. שאלה אותי אחת הנשים בלימודים תגידי רונה מה קורה עם המצב רוח שלך את בסדר??? ואני כמובן שעניתי כן הכל רגיל אני סתם עייפה. ``כן ממש סתם תרוץ עלוב אבל מה יכולתי לומר לה??? קבלתי כדורים נגד דיכאון אבל יש להם ככ הרבה תופעות לוואי שזה ממש סיוט הם מרדימים אותי אני לא ממש בטוחה שאמשיך לקחת אותם. כי זה עושה לי איחסה. אני משתדלת לשמור על עצמי ולא להיות עצובה אבל כפי שאתם יודעים זה לא תמיך הולך.... אז תודה לכם על הכל אוהבת רונה

רונה יקירתי

אני יודעת שאת מנסה לעשות את המקסימום להיות חזקה ולא להשבר. אבל להיות חזקה לאו דווקא אומר להסתגר ולא לדבר על מה שכואב ומציק לך. להיות חזקה אומר כן לדבר על מה שקשה וכן להוציא קצת ממה שיושב אצלך בבטן - אבל לא לתת לזה להפיל אותך. ובמיוחד עם את כל כך מסוגרת ולא מאפשרת לאנשים להגיע אליך ביום-יום... לפחות אפשרי לנו איזה חלון להציץ לנפשך ולנסות לעודד אותה ולהקל כמה שניתן על סיבלך. הרי כאן הכל תחת מעטה האנונימיות...כך שגם אם תספרי קצת על המטריד אותך זו לא תהיה חשיפה ממנה את פוחדת כל כך. הלוואי ותתני לנו להגיע אליך ולהקל על הבדידות והקושי ולו במעט. זה יכול לעזור המון...כפי שאת כבר רואה. אני שמחה כל כך שאת כותבת...ויודעת עד כמה זה קשה לך. אבל זה כל כך חשוב...ומאפשר לנו להבין ולעודד אותך קצת. בקשר לתרופות...אולי כדאי לך לנסות ולהמשיך עוד קצת. אני מניחה שאם קיבלת אותן זה לא סתם. וזה יכול לעזור לך להתגבר על המשבר הזה יותר מהר. מנסיוני האישי אני יכולה לומר לך שבהרבה מהמקרים תופעות הלוואי של העייפות והטשטוש חולפות להן עם הזמן...או לפחות נעשות קלות יותר ומפריעות פחות לתפקוד. ואל תשכחי שגם לוקח זמן מה עד שהן מתחילות להשפיע...וצריך לקחת את זה בחשבון. רונה יקירתי אם תרצי לדבר באופן יותר אישי אני מזמינה אותך לכתוב לי למייל. אני אשמח. באמת. אוהבת אותך וכל כך רוצה שיהיה לך טוב. וזה יגיע. יקח זמן מה אבל זה יבוא. אוהבת מאיה.

למעלה