כולכם מוזמנים!!!

yossi018

New member
כולכם מוזמנים!!!

מחר בשעה 21:00 מתחיל פרוייקט "מועדון" במעו"ז בית"ר. ה"מועדון" יהיה פתוח לקהל הרחב ללא שום קשר לתנועה, וכמובן ללא קשר לדעותיו האישיות גם אם הינן מנוגדות לתנועה. מטרת המועדון הוא לקרב את בני הנוער בבית-שמש, שנכיר אחד את השני טוב יותר וכמובן שלא נשתעמם בעירנו המאוד משעממת אלה יהיה לנו איפה להעביר ת'זמן... בקיצור מחר (או היום, מה השעה?) בשעה 21:00 בדיוק (לא מחכים למאחרים...) אנו נקרין את הסרט "יחצן מסיבות" (ברוס הגדול מכולם החליט לשבות) יהיה כיבוד קל - למי שזה מעניין אותו, כן מותר לעשן נרגילה במהלך הסרט. סיום משוער בשעה 23:30 מי שרוצה יכול להשאר במעו"ז עד השעה 0:00 בא הוא יהיה פתוח. אז מי בא???? פרטים נוספים לגבי ה"מועדון" באתר האינטרנט שלנו... www.betar_bsh.cjb.co.il קישור ישיר לעמוד "מועדון" www.geocities.com/beitar_bsh/hebrew/month.html

A m i r 17

New member
../images/Emo45.gif אני אשתדל להגיע...

ויש לי שאלה רגע... המועדון של המעו"ז זה במקביל לעבודה עם חניכים? או שעוד לא התחלתם את העבודה עם חניכים?

y l 18

New member
ברור שבמקביל- השאיפה 342 חניכים ש"צ

כרגע יש 257 במדוייק וחוצמזה יש יומיים בשבוע של עזרה בשיעורי בית אחי ......

MS6

New member
+ אנו מכשירים כרגע עוד 9 מדריכם

שהם בעצם חניכים שהצטרפו השנה...

yossi018

New member
אז ככה...

ה"מועדון" אינו קשור לפעילות התנועה, כמובן שהוא מיועד גם לחניכי בית"ר אין ספק בזה, ויותר מזה הם בעדיפות עליונה! ה"מועדון" נפתח משום שגילינו כי הפשיעה בקרב בני הנוער בבית שמש הולכת וגדלה בגלל השיעמום הרב שיש בעיר במיוחד בחורף, המועדון אמור להוות מעין בילוי בלילה במקום לשבת בטיילת בקפור (או אם בכלל לשבת איפשהו) כרגע המועדון נמצא במצב "בדיקה" כלומר לראות האם אפשרי בכלל שהמעו"ז יפתח 5 ימים בשבוע אם לא ילך כ"כ נוריד את מס' הימים... בקשר לשאלות שלך, בעיקרון המעו"ז אמור להסגר בערך בשעה 20:00-21:00 ומיד אח"כ הוא הופך למעין "מועדון", מי שרוצה נשאר במעו"ז ל"מועדון" ומי שאינו רוצה, אינו יכול פשוט הולך לדרכו... דרך אגב היה מאוד נחמד לפגוש אותך סוף סוף, רק חבל שלא חזרת. משחקי הכדורסל והכדורגל קצת שיבשו לנו את התוכניות והופעת החניכים במעו"ז היה קטנה יחסית (יום ראשון היינו 9 היום היינו 6, כל ה-6 הם חניכים שונים ממי שנכח ביום ראשון)

yaelcita

New member
../images/Emo140.gif

i wish you great luck weith the moadon its a great idea, i hope it will be full of people and that you all enjoy it once again, im proud of you guys

faith2

New member
../images/Emo7.gif

אני ידעתי על זה רק באותו יום בשעה 21:00 בערב שאמיר התקשר אליי
רציתי לבוא אבל היינו בדיוק בהפוך עם אורחת בדרום אפריקה שבאה לבקר את המשלחת שיצאה איתה לפולין. אבל אמיר אמר לי שהיה ממש כיף, ואתם אחלה
רואה אמיר איך אני מפרגנת בשמך....

למעלה