כולכם בכיינים!!

פרה 705

New member
כולכם בכיינים!!

רק שתדעו שכולכם באמת בכיינים! נראה לכם שבארץ באמת כל כך טוב? יש לי חדשות בשבילכם... לא כל כך טוב פה כמו שאתם חושבים וגם פה אין כל כך הרבה מה לעשות! תדעו לכם שהייתי מתחלפת איתכם מתי שתרצו אז תגידו תודה על מה שיש לכם!!!!!!!

מה קרה אין חברים?

מה זה התסכול הזה? תגורי בחו"ל ואז אולי נסכים לשמוע אותך.

CosmikDebris

New member
את טיפשה

לא קורה להרבה אנשים טיפשים, אבל את אחת מהאנשים. או שאת סתם אוהבת לעצבן אנשים.

מורן 1986

New member
בדבר אחד אני חייבת להסכים איתך

והוא שבאמת לא כל כך טוב כאן אבל להתחלף עם מישהו ??? ילדה איפה אהבת המולדת שלך ???? ככה את אומרת תודה לכל החיילים שהקריבו את עצמם כדי שתוכלי לחיות בארץ וללכת לבית הספר ולמכולת כמו כל ילד אחר בעולם ??????? אני שמחה על זה שאני גרה בארץ ולא הייתי מוכנה להתחלף עם אף אחד ממי שגר בחו"ל !!! ואני בטוחה שרובם מתים כבר להגיע לארץ למרות כל המגרעות שבה ולמה ??? כי זו הארץ שלהם שם הם נולדו ושם מקבלים אותם כמו שהם כי זו הארץ שלהם

kit k@t

New member
uuummm

well, you see, i dont agree with you. i dont love israel... i miss some friends, and my two brothers, and maybe some food there. but every place has its up sides. kat

SupermanZW

Well-known member
את מדברת כאילו היית בחו"ל

מאיפה את יודעת מה יותר טוב ומה פחות טוב אם לא ניסית? קודם לכי לאיזה תקופה של לפחות כמה חודשים לחו"ל כדי שתהיה לך דעה אמיתית. בכל מקרה עוד כמה שנים הנסיון ילמד אותך שעם אידיאלים מהסוג שציינת לא קונים במכולת וגם לא משיגים אושר, אך עם נחישות אופורטוניזם ועבודה קשה כן, היא באמת מסכנה כי היא סתם בכיינית קנאית שלא יודעת לעזור לעצמה, אך את משלה את עצמך שמה שיש לך זה הכי טוב שאת יכולה להשיג, שתיכן טועות.

מורן 1986

New member
.....יכול להיות......אבל ..........

תראה, יכול להיות שהשיפוט שלי באמת לא אובייקטיבי בגלל שבאמת לא הייתי בחו"ל אף פעם אבל מי שכתבה את זה גם נמצאת בארץ - וכמה שהיא תבכה זה לא יעזור לה היא יכולה לבכות ולבכות על המצב בארץ ותאמין לי שזה לא יזיז לאף מחבל !!! חוץ מזה בגלל שהיא גרה בארץ יש לה זכות מיוחדת והיא - היכולת לשרת בצבא למען המדינה שלה אז היא יכולה לבכות ולבכות וזה לא יזיז לאף אחד - המחבלים ימשיכו להתפוצץ... ושלום לא יהיה בזמן הקרוב ... יכול להיות שמהרבה בחינות טוב יותר בחו"ל - לא שללתי את זה ואני אפילו מסכימה - בחו"ל יותר טוב מכל הבחינות - בטיחון, כלכלה, ועוד בחינות שאני לא זוכרת ....... אבל אתה רוצה להגיד לי שהיית מאושר כשעברת לחו"ל ??? לא הייתה לך שום בעיה עם עזיבת המולדת שלך ???? ועזיבת כל החברים שלך ובעצם עזיבת כל החיים שלך שהם כאן בארץ ???? כי על זה אני מדברת

SupermanZW

Well-known member
תשובה

קצת על עצמי: אני חייתי בארה"ב כ-4 חודשים בסה"כ ואז חזרתי לישראל כדי ללמוד, לו היה לי כסף הייתי לומד בארה"ב, בתקופה שחייתי בארה"ב היה לי טוב מאוד, הכרתי אנשים חדשים, תרבות שונה, מנטליות שונה, ואורח חיים שונה. למרות שלוקח זמן (דווקא לי לקח רק שבועיים להתרגל, נדיר לפי דעתי) להסתגל לשוני, לאחר מכן הרגשתי שם הרבה יותר בנוח ממה שהרגשתי בישראל, אני מודע לכך ש-4 חודשים לא מספיקים כדי להכיר מדינה על כל הצדדים הטובים והרעים בה, אך תחושתי האישית היתה טובה בהרבה שם, אם תרצי אוכל לספר לך מה עברתי שם ולמה אני מעדיף את ארה"ב, דווקא יש לי הרבה מה לספר. עם עזיבת המולדת לא היתה לי בעיה, משום שב-4 חודשים לא מספיקים להתגעגע, עם חברים שמרתי קשר דרך האינטרנט, ואני מניח שלו הייתי חי שם במשך שנים רבות היו צצות לי השאלות האלו, אך אז הייתי כבר יודע לבחור האם אני מעדיף לחיות בישראל עם כל הטוב והרע בה או בארה"ב עם כל הטוב והרע בה. לא הייתי קורא למעבר לארה"ה "עזיבת כל החיים שלי שבישראל", אלא פשוט העתקת החיים שלי לארה"ב תוך שמירת קשר עם המשפחה והחברים, אך לא קשר קרוב כמו בארץ, אין מה לעשות אך כמעט בכל צעד שתעשי בחיים תצטרכי גם לעשות פשרות, למדתי זאת על בשרי. אחרי הלימודים אני מתכנן לשוב לארה"ב או לנסות לחיות בקנדה ע"מ לראות האם שם באמת אהיה יותר מאושר ואם כן אשאר שם, אם לא אשוב לישראל.

נסעת לחופשה של 4 חודשים...

מה הביג דיל??? אם היית עובר לשם לכמה שנים טובות היית מדבר אחרת... ואם היית בגיל שלנו כשרק מתחילים לפתח קשרים אמיתיים עם חברים בארץ וכאלה ואז פתאום לעבור ולנתק קשר עם כולם ולהתחיל חיים חדשים בארצות אחרות, להתרגל לשפה השונה (שלא תמיד אנגלית) ולמבטא השונה (במקרה וזה אנגלית)... להיות נחמד לכולם כדי שלא יחשבו שאתה סנוב, שהביטחון העצמי שלך שואף לאפס בגלל השפה וכל המגרעות האלה.... אז תחזור ותכתוב לנו כמה שהיה קל לך והסתדרת... ואתה יודע? אני לא שוללת, יש מקרים שאנשים מסתדרים מהר (ולרוב המינימום זמן זה חצי שנה) אבל זה פשוט לא המקרה שלך... אז אני בכלל לא אתייחס למה שכתבת כי זה מבוסס על כלום! ארבעה חודשים זה כלום! סורי לאכזב... וגם אני שהייתי בארה"ב למשך שלושה שבועות התרגלתי! בטח שהתרגלתי... התרגלתי למבטא, לכבישים, לאנשים, לרחובות, למנטליות, לה-כ-ל!!! אבל שוב, לא למדתי שם, לא הייתי באיזשהי מסגרת... הייתי בחופשה נטו! אז יש הבדל ובוא לא נתחיל להשוות...

SupermanZW

Well-known member
זאת לא היתה "חופשה"

אני עבדתי שם ושכרתי דירה, חייתי את החיים האמיתיים. את צודקת בקשר לזמן, 4 חודשים זה לא הרבה, אבל ב-4 חודשים במקום חדש לומדים הרבה מאוד על החיים שם.

מורן 1986

New member
אני חייבת לציין - מוזר ....

אתה באמת טיפוס נדיר אולי בגלל כושר ההסתגלות המהיר שלך לא הייתה לך בעיה עם העזיבה בכל אופן ..... חבל שאנשים רוצים לרדת מהארץ אבל אם זה מה שאתה רוצה - אל תתן לי לעצור בעדך .... ו... אתה יכול להרגיש חופשי לספר חוויות !!!

SupermanZW

Well-known member
את בכיינית

אם רע לך למה את לא עוזבת? מה את כל כך מסכנה שאת רק מסוגלת לקנא?, אולי תעשי משהו בנדון וקחי את עצמך בידיים? תעשי כל מה שצריך, אם זה לרכוש השכלה, נסיון מקצועי, ואפילו בעל עם אזרחות זרה אם צריך, העיקר תפסיקי לבכות ולקנא ותתחילי לעשות מעשים.

EROTOMANIA

New member
............

כדאי לך לחשוב על מה שאת אומרת פעמיים או לפחות לנסות לראות את הדברים מנקודת מבט שונה. אף אחד לא מתבכייון על מה שיש לו, אני חושבת, וגם אם כן, אז מה? לכולם כאן לא היה את מה שיש להם בישראל, אז שבי בשקט.. אוף, למה כל כך הרבה אנשים פותחים הודעות כל כך מטומטמות?

metropoliceman

New member
כמה זמן שלא כתבתי או קראתי פה

וכשאני בא אני צריך לחטוף קריזה על פרה. מה הקטע שלך? אין חברים בארץ? קוראים לך פרה? את רוצה לברוח? תברחי. לי טוב בארץ ואני אוהב אותה. אף פעם לא יהיה לי בית אחר. את חושבת שיהיה לך טוב יותר אם תעזבי? תנסי. אני לא יודע מה את חושבת שמחכה לך פה. לפעמים אני מצטער שאנשים כמוך שמזלזלים כל כך במה שיש להם לא נמצאים כאן במקומי, ואני בבית שלי כאילו מעולם לא נקטעו החיים שלי. את קוראת לנו בכיינים, אבל את זאת שבאת לבכות פה. קוראים לזה צביעות. לכי הביתה, פרה.

את חושבת שזה כיף??את ממש טועה!!!!!!

נראה לך שזה כיף לשבת בטיסה לטני ההמראה ולחשוב על המשפחה החברים והארץ שלא תראי שוב במשך זמן ארוך מאוד???????????????????????????????????? אני כמעט נשברתי בטיסה האחרונה שלי!! אני ישבתי בכיסא שלי לני ההמראה ובכיתי. אבל בכיתי הכי הרבה בהמראה כי כל פעם שעצמתי עיניים ראיתי את אחותי מחייכת אלי. וגם בשבתות זה מדכא(כן,צדקתם,אני דתייה) אין לי אף אחד בגילי שאני יכולה לדבר איתו !!זה רק אני והמשפחה שלי ובית כנסת ממש רחוק מהדירה שלנו אז אנח נו נשארים בבית ואבאב שלי כל הזמן נוסע לישראל ובחזרה אז היינו לבד השבת!! אפילו בביה"ס הייתי מדוכאת. לא הייתי בתמונת המחזור(הבני זונה לא יכלו לשלוח לי מכתב לבקש ממני תמונה!) ואפילו הבנים שהכינו את חולצת המחזור שלנו לא כתבו את שמי כי הם לא "ראו" אותי כחלק מהשכבה!!!! אז תגידי תודה יא בכיניית!!!! ותפסיקי לחשוב שחו"ל זה יותר טוב מהארץ!!!!

כל פעם כשכתוב לני או לטני הייתה לי

טעות ניקוד, התכוונתי לפני, אז תדעו

למעלה