כולי תקווה ..

כולי תקווה ..

כולי תקווה שאחרי היום הדרך למשאלה שלי תהיה יותר קלה .. כולי תקווה שאחרי הכאבים של היום אולי בעוד שנה .. החלום יחבק אותי .. וילד יבוא .. כולי תקווה שמהיום והלאה .. הדרך תהיה רצופה בחוויות ולא בכאבים ואכזבות כולי תקווה שמהיום ועד לרגע המאושר .. אחייך אשמח .. סוף סוף בלי בכי צער והרבה דמעות .. תודה לכולכם על ההקשבה והתמיכה .. היום אני מאושרת .. קצת כואבת אבל שמחה .. אחר הצהרים נפלאים לכולם .. שרון

קינלי

New member
את יודעת שאני עוכב אחרייך קצת...

וזה בגלל שאת כותבת ממש משגע

שרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין ספק, ואין גם דרך אחרת....ברור מעל כל ספק שמהיום....הכל יהיה טוב וזוהר ונפלא...ככה כתוב שם...בשמיים והכאבים הללו יעלמו להם בערפלים של הבוקר, ומחר תקומי ליום חדש, מחוזקת ומוכנה לבאות!!! ומותר לפעמים גם לבכות...זה הרי רק מטהר את הנשמה... כולנו נחזיק לך ידים כולל כל הכוכבים שבשמיים שהטוב אכן יגיע המשיכי להאמין והתקוות תתגשמנה כל אחת בזמנה!!! הרבה טוב ורק טוב!!!!

גחלילית .. מלאך קסום ונפלא שכמותך .

הרגישות הנתינות האהבה שבך גורמים לי לאהוב אותך עוד ועוד .. סל הכוכבים .. טנא הירחים .. משלוח האהבה .. שי של שמים נפלאים וכחולים .. הם חלק מהקסם שלך גחילילית מדהימה .. כולך אהבה .. אחת גדולה .. קיבלתי את האי מייל שלך .. תודה על התמיכה .. שלך באהבה .. שרון

שרון!!!!!!

אין בעד מה ואין על מה....פשוט מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך
ענקיייייייייייי רק טוב!!!!!!!!

למעלה