כולי קנאה

שלהבת38

New member
כולי קנאה ../images/Emo41.gif

ערב טוב לכולכם! כל כך נחמד לראות את הפתיחות, הכנות והחיבה שיש ביניכם. מקווה שיום אחד גם אני אהיה מסוגלת להיפתח. בינתיים מסתפקת רק בלקרוא....

seeyou

New member
כול יום שעובר...זה הפסד שלך!!../images/Emo54.gif

Cat´s motto: No matter what you´ve done wrong,always try to make it look like dog did it Keep smiling יש לך מזל יש הרבה אנשים טובים ונבונים בפורום שמסוגלים להושיט לך יד....

שלהבת38

New member
צודק...

אין לי ספק בכך....אבל בכל זאת כנראה אני זקוקה לקצת זמן...

ניקולי

New member
שלהבת ערב טוב

נכון,לפעמים האדם צריך להיות מאמין בכדי לבטוח באנשים אחרים ובמיוחד אנשים שאינו מכיר..לא כל אחד מוכן ומסוגל לספר אודות עצמו.. אני חושבת שיש כאן שמכבדים את רצון האחר..וכמובן כשתרגישי שאת מסוגלת ויכולה לספר תספרי..כשתרצי לפרוק עול, או אפילו להוציא את מה שיש בלב, ומבלי שאף אחד יראה אותך..פשוט להתפרץ בבכי..ולספר.. עוד דבר וזה כדי שתדעי החברים כאן כ"כ אמיתיים, ובמיוחד העצות שנותנים האחד לשניה..הכל בא מתוך הלב, אנחנו מרגישים מין הסתם, מי כואב ומי לא..מה אני אומר לך תחושה כזאת... חכי לרגע הנכון ולזמן הנכון.. אנחנו כאן בשבילך, להקשיב, לייעץ, ולתמוך כמה שניתן ניקול*

@@

New member
שלהבת בוקר אור

כל עוד את נהנת להיות פה איתנו אז סבבה, בוודאי שנשמח לדעת מה עובר עלייך, אבל קחי את הזמן שלך, אף אחד לא לוחץ ועד אז תהני. יום נפלא

למעלה