כולי מרוגשת

כולי מרוגשת

הצלחתם לרגש אותי ,,, לסקרן אותי ,,, רוצה להרגיש את הזין של כל אחד ואחד מכם בתוכי ,,, מרגישה שאני מתפתלת למשמע מילותיכם ,,, מחכה שתדברו אלי ,,, תחדרו אלי ,,, כל אחד בנפרד ,,, ואולי ארצה לחוות את החויה של להיות עם שניים מכם ,,, יש אישה פה שמוכנה לנסות להיות איתי לרגש אותי ,,, מה עם חתולה ,,, רוצה אותך

eranshv

New member
היי מותק

אני כאן כל הזמן ממתין כבר לצילצול ממך אבל לא לטלפון כרגע כי עשיתי אותו תפוס,למניעת צלצולים לא רצויים...

dr

New member
עדיין רטוב.

מחכה לרגע בו נדבר מקוה שתחכי לי בלילה...

eranshv

New member
קראי מסרים

קראי את המסרים האחרונים שכתבתי לך שיגעתתתתתתתתתתתתת אותייייייייייייייייייי

dr

New member
שוב רטוב

מחכה כבר ללילה אז אוכל לדבר... אני מקוה שתחכי לי...

eranshv

New member
אם תרצי...

אם את רוצה עוד משהו כמו בבוקר אין בעייה בכלל רק תרימי טלפון אם הרגיל תפוס אז לנייד... מת עליייייךךךךךךךךך

מלכה יקרה

מה שאני יכולה להגיד זה... שיש משהו מיוחד בלהיות עם אישה, אני ממליצה בחום, אבל כמו שאמרתי לך כבר נשים בכלל אוהבת יותר ארוטיות יותר סיגנון, זה שונה מגברים. אבל יש לי שאלה, בת כמה את יקירתי? מלאכית כחולה

טלסקופ

New member
מקסימום 17

כנראה שראית יותר מדי סרטים כחולים, ועשית פחות מדי לילות כחולים... לא נורא, כשתגדלי תביני...

והמלכה עונה

לא בת 17 אלא בת 32 , ממש לא ילדה , אבל לא מנוסה בפורום , עדיין לא קראתי את כל ההיסטוריה של הפורום , אבל כותבת את כל הפנטזיות המיניות שלי , את כל הדברים שהייתי רוצה לעשות , ואת כל הדברים שכבר עשיתי ועושה , , , זה מה שאני , ומה שאני כותבת זה מה שאני אוהבת , , , אנסה לסקרן אותך יותר,,,

*g99

New member
ולכן

פורום זה קיים,זו הבמה של כל הפנטזיות... כל מה שעשית ולא עשת,מה שהעזת ומה שעוד לא העזת! כמובן שיש הגבלות,כגון: גיל,לא כולל חיות... אני רואה שמצאת לך את המקום המתאים! g99...

../images/Emo117.gif

מצאתי מקום להוציא את האש שבי ,,, ידעתי על האש בתוכי,,, לא היה מקום לבטא זאת במילים ,,, שמחה שיש את מי לשתף ,,, תודה ,,,

*g99

New member
עכשיו הכעסת אותי.....

מה תודה????????????????????????????? תתפשטי! חחחחחחחחחחח g99...

מי

מי זאת ?
דיברו אלי אני יושבת לי פה בחדר , התעוררתי לא מזמן , אני כבר ערומה ,,, מחכה לך ...

adam33

New member
ואני

נוגע ולא נוגע מרפרף על שפתייך אצבעי טובלת ביין ועוברת מסביב לשפתייך חודרת קלות אט אט לפיך...

למעלה