כולה כיתה ב'....

L o v e M e1

New member
ילידי 3.12.94 עד 9.12.94 שוים יותר

עובדה
שימו לב לעידכון החדש של ביטוח לאומי לגבי מענק לימודים, שישולם ב-10 לאוגוסט 2005 . הביטוח הלאומי משלם מענק לימודים לשנת הלימודים תשס"ו לזכאים שיפורטו בהמשך, בעד כל ילד שנולד מ- 4.12.1994 עד 9.12.1994 - 1,204 ש"ח ובעד כל ילד שנולד מ- 18.12.1991 עד 3.12.1994 - 668 ש"ח

רחלי228

New member
כולה כיתה ב'....

וכמה הוצאות.... בלי הפסקה דמי הרשמה
, ספרים
, מחברות, ציוד אומנות, עטיפות, מדבקות (כאן נסחפתי השקעתי על היקרות של דרגון בול זי), תלבושת בית ספר, חוברות...מה עוד?? מזמן הוצאתי את ה- 1500 תקציב
של ביטוח לאומי ועוד היד
נטויה.... אמאל'ה - מפחיד להגיע לסוף החודש ותחילת שנת הלימודים... מה יהיה באוניברסיטה? ואם הוא ירצה להיות וטרינר
? אני צריכה למצוא מהיום עוד שתי משרות לממן את כל העסק הזה.....

n o g a1

New member
זה לא שהם שוים יותר

הם נותנים מענק על סמך כיתת הלימוד. מכיתה ו' המענק יורד. כידוע יש פחות הוצאות
"ילדים גדולים - הוצאות קטנות".

L o v e M e1

New member
מה כיתות לימוד?../images/Emo6.gif

תסתכלי, מדובר ב- 5 ימים בלבד של ברי המזל שיקבלו 1,204 ש"ח. הכי טוב לחכות ל- 10 בחודש ולראות מה יופקד לחשבון הבנק. האמת, אני אומרת תודה על כל מענק שניתן, אבל מעניין אותי לדעת מי ואיך קובעים את החלוקה הזאת? למה דוקא עד גיל 14? אולי זה רעיון להביא לכאן אישיות בכירה מביטוח לאומי שיענה על שאלות?

malka3

New member
כי

אחרי גיל 14 לא צריכים ספרים... מחברות... תיק... כלי כתיבה מרגיז נכון ?

n o g a1

New member
זה קשור לכיתות לימוד

מ-18.12.91 - 3.12.94 מכיתות ו' כולל ומעלה. ילדי דצמבר 94 רובם עדיין עולים לכיתה ה'. ולכן נקבעו התאריכים הללו. זה לא אומר שאני חושבת שמכיתות ו' ומעלה ההוצאות קטנות , רק מסבירה את "ההגיון" שמאחורי התאריכים .

למעלה