כולה אוברנסה ..........

dove

New member
כולה אוברנסה ..........

אני לא מבין למה כולם מתלהבים מהניצחון של הפועל ירושלים ... כולה ניצחו את אוברנסה .... שאם כל הכבוד ... תסכימו אותי שבליגה הישראלית היא בשקט קבוצת אמצע טבלה .. ``ניצחון על קבוצה אירופית..``, ``ייצגה את הכדורסל הישראלי בכבוד..``, ``ניצחון ענק ..`` אוי באמת .... אוברנסה קבוצה ברמה אירופית אמיתית ? כולה פורטוגל ? חברה ... הבחן האמיתי יהיה במלחה ... אם ירושלים תצליח לנצח את ריאל מדריד במלחה אפילו בלי דגו`רג`ביץ אז אפשר להגיד ייצגה את ישראל בכבוד ... ניצחון על קבוצה אירופית .. אבל חברה עם כל הכבוד אוברנסה לא חוכמה לנצח .. כולם יינצחו שם ... מכבי היתה נותנת להם 20 הפרש בקלות בכל ערב נתון .. אם כל הכבוד להתחזקות הכדורסל הישראלי השנה כולל הפוע ירושלים שבאמת התחזקה השנה ... בואו נחכה לשבוע הבא ונראה כמה היא התחזקה ...

rankin

New member
מבלי להתווכח על תוכן ההודעה

שעליו יש לי מה לומר,אבל זה יחכה - כל ניצחון של קבוצה ישראלית באירופה,מביא כבוד.וזה לא משנה אם מדובר בפאנאתנאייקוס או בהפועל כפכפים.

אל תוריד מחשיבות ההשג..

אם היה ברור שירושלים תנצח אז לא היה צורך שבכלל הם היו אורזים את המזוודות ויוצאים לפורטוגל.. בכל זאת, זוהי קבוצה שחייבת ירושלים לנצח בכדי להשאיר לעצמה סיכוי לעלות לשלבים הבאים. בנוסף, כבוד זה לא גרע... רק הוסיף.

leeno

New member
אתה מזלזל.

מסכימה שאוברנסה לא מאריות אירופה ואולי היא קבוצה בדרג השני /שלישי באירופה אבל עדיין ניצחון זה ניצחון גם אם זה ב20 הפרש וגם אם זה בנקודה הפרש.

roi cohen

New member
כולה סקאבוליני.......

אנחנו לפחות הצגנו עדיפות ברורה לכל אורך המשחק. ולגבי התחרות- מתי כבר תבינו אוהדי מכבי שהליגה שלנו לא רואה את שלכם ממטר???

חחח....בדרן..

ניצחתם קבוצת דייגים מפורוטגל וכבר אתה קופץ , הם אפילו לא שיחקו במגרש הביתי שלהם. מכבי לעומת זאת ניצחה קבוצת צמרת אירופאית שבמחזור הפתיחה שחתה את רומא שרק לפני כמה ימים זכתה בסופר קאפ האיטלקי.שבוע הבא ריאל מדריד תחזיר אותכם למציאות המרה.

למעלה