כולבוטק

• פותח הנושא cm
  • פורסם בתאריך

cm

New member
כולבוטק ../images/Emo24.gif

בושה וחרפה איך אפשר להיות כזה אכזרים כבר נעשנו צמחוניים כניראה הפירסומת של חלב סויה הגיע בזמן כל הכבוד על האפשרות להיות הפה של החיות המסכנות שלא יכולות להגיד ולדבר היד של האנשים האילו רק יודעות לקחת אבל לתת להם- לא , הרדמה עולה כסף אבל חלב, בשר, ועוד זה לא כסף אנחנו עוד בהלם.
אני מקווה לשמוע על התפתחות לטובת הפרות.

shanty.G

New member
ל cm, mangobonit, brendan ואחרים../images/Emo41.gif

לכל מי שהחשיפה המזעזעת על ההתעללות בעגלות ובפרות נגעה לליבו והזיזה לו משהו עמוק בנבכי נפשו: יש מה לעשות גם אחרי השוק ושברון הלב אל מול הטלוויזיה. ניתן לשלוח מכתבים ופקסים לח"כ פורז להביע תמיכה, ניתן לשלוח פקסים ומכתבים לקיבוץ גת ולומר להם בדיוק מה אתם חושבים על מעשיהם הקרים והמחושבים, נטולי החמלה הבסיסית ביותר. ניתן לשלוח גם פקסים ואימיילים לח"כים הבאים, התומכים בצמצום הסבל של בעה"ח בארץ ופועלים לשינוי חוקים בנושא: אורלב יו"ר הוועדה (מפד"ל) - [email protected] * פקס: 6753158-02 אברהם פורז (שינוי) - [email protected] ******** פקס: 6754126-02 יוסי שריד (מרצ) - [email protected] ********** פקס: 6753778-02 אליעזר כהן (האיחוד הלאומי - ישראל ביתנו) - [email protected], פקס: 6753738-02 רחמים מלול (ש"ס) - [email protected] ******** פקס: 6754105-02 אפשר לשלוח פקס לכלבוטק-התוכנית, ולהודות לרפי גינת על החשיפה החשובה: 9511118-09 ניתן ליצור קשר עם אנונימוס- לזכויות בע"ח- 5226992-03 ואפשר להשתתף ולהביע את דעתכם בנושא בפורום זכויות בע"ח בוואלה. לא לשתוק!!!

K A R I N

New member
אל תגידו מחר, תעשו עכשיו!!!

לכל מי שמתכוון לכתוב לחברי הכנסת ולכולבוטק, אל תגידו מחר, עוד מעט, אחר יחלוף הזעם תשכחו מזה, תעשו עכשיו, החיות זקוקות לכם.

הפרות המסכנות.

צריך להעמיד לדין את מזכיר הקיבוץ ואת הגזבר !!! צריך להעמיד לדין את הקבלן המבצע ואת עובדיו ולשלול ממנו את רשיונו (אם יש לו בכלל. צריך להחרים את כ-ל המוצרים שהקיבוץ מייצר (אם אינני טועה מפעל פריגת שייך לקיבוץ).

K A R I N

New member
אני בעד להחרים את מוצרי הקיבוץ

מי עוד מצטרף לחרם????? מה דעתכם על עצומה??????

shanty.G

New member
../images/Emo26.gifמחר- יום ג´תתקיים הפגנה../images/Emo36.gif

מחר, יום שלישי, בשעה 15:30, מול "תנובה" (דרך פ"ת/סוף שד´ שאול המלך בת"א) תתקיים הפגנה במחאה על הסבל הרב שנגרם לפרות בתעשיית החלב. "תנובה" חולשת על 90% מהרפתות שמספקות חלב לתעשייה והיא המרוויחה העיקרית מתעשיית החלב. *לידיעתכם- משקאות פריגת אינם קשורים לקיבוץ גת, כי אם לקיבוץ גבעת חיים. הרפת שצולמה בכתבה היא רק אחת מיני רבות בארץ הפועלות באותה השיטה עצמה- ללא הרדמה ותוך התעללות קשה בעגלות ובפרות. 150 עגלות ביום עוברות את הסבל הנוראי הזה שראינו אמש. לידיעתכם, גם אם נעשה תהליך עקירת הקרניים בגיל רך מאוד (כמו שאמר עודד ניר), בהרבה מקרים הקרניים בכל זאת צומחות ואז עושים את העקירה הנוראית בגיל מבוגר יותר. ההפגנה נועדה לתת במה לכל אותם אנשים שראו ולא מוכנים לשתוק. אנא עשו מאמץ והגיעו לשם. ההפגנה תהיה מסוקרת בתקשורת. אנא ידעו כמה שיותר אנשים בדבר ההפגנה.

ממושה

New member
../images/Emo45.gif להחרים את מוצרי הקיבוץ

הינני בעד עצומה על מנת להחרים את מוצרי הקיבוץ כמו כן לבדוק איזה קיבוצים מתנהגים באותה "שיטת מנגלה" ואפילו להגיש נגדם תביעה משפטית ולשלול את רשיונם של אותם קבלנים לשיטה, להעמיד את כל הנוגעים בדבר לדין. הייתי מעוניינת לקבל קצת מידע לגבי המוצרים של קיבוץ גת, כדי לא לרכוש אותם בעצמי..בתחילה .

K A R I N

New member
מוצרי הקיבוץ הם...

אני לא יודעת הרבה אבל פרימור מיוצר בקיבוץ גת. חרם צרכנים......................

תולי 1

New member
התרשמויות מהכתבה - ללא הרדמה

הראו לנו בכלבוטק איך קוטעים לפרות קרניים - ללא הרדמה. האנשים שבצעו את זה צולמו רק עד הצוואר, שלא נראה חס וחלילה את ראשם. (?) העגלות היו לכודות בתוך הסורג של האיבוס. גועות, מבוהלות ובמצוקה. נזם הוכנס לאפם, והם משכו ומשכו ומשכו אותם, עד שהיה ברור שאין יותר לאן ללכת. דמות בבגדי עבודה כחולים, (ללא ראש) ניגשה לעגלה עם קאטר (חותך) ענק, כמו שחותכים גדר-תיל, וקיפדה את הקרן. העגלה לא ידעה מאיפה זה בא לה. מעיין הדם החל לנבוע בקילוח עדין על פרוותה השחורה. הקבלן לקטיעת קרניים הצמיד לעיגול האדום שנותר לאחר גדיעת הקרן, הבשר החי, להביור לוהט שהאש בקצהו הייתה כחולה, ושרף את הפצע כדי לעצור את הדימום. העגלה געתה בנהמה של שופר שפותח את השמיים ביום הכיפורים. אמרו שאחר-כך ששמים לה גם יוד. המראה הזה חזר על עצמו בזוויות שונות. הכל התרחש בקבוץ גת.אבל מתרחש בהרבה רפתות בארץ. התמונה האחרונה צולמה בתקריב ובהילוך איטי: הראו את הפנים של העגלה והתמקדו על עינה. טיפת בכי אחת ירדה והתגלגלה על לחייה כמו במסע שלא נגמר. אחר- כך היה דיון קצר באולפן. הנוכחים היו: עודד ניר, ראש השירותים הווטרינרים. הוא אמר שהוא ווטרינר, ובחר במקצוע הזה כדי לעזור לפרות; שזה נוגד את חוק צער בעלי חיים; שצריך לעשות גם צדק עם הרפתנים... (אני לא יכולה לחזור על דבריו כי לא הבנתי, ואני לא זוכרת איזה צדק צריך לעשות אתם.) ח"כ פורז: אמר שהוא לא תיאר לעצמו שזוועה כזו מתרחשת במדינתנו. הוא היה בוטה, חזק, נרגש ומרגש. הוא אמר שמחר תוגש תלונה למשטרה, ושהוא לא מבין איך התנועה הקיבוצית, ששואפת לערכים שהם "יותר מעשיית מכסף" מסוגלת להתעללות כזו. שתבינו - זריקת הרדמה לכל עגלה עולה 35 רק ש"ח, אבל הקיבוץ חוסך במקרה הזה 1400 ש"ח. ד"ר רפי קישון (וטרינר): דיבר יפה, קשה לי להיזכר (עמכם הסליחה). ד"ר קרסו: גם דיבר יפה, לא זוכרת מה אמר, אבל אי אפשר להאשים אותי בכך. אנונימוס - כל הכבוד לכם שהבאתם את העניין למודעות ציבורית. ורפי, רפי גינת היקר - לוחמני כתמיד, לא מרפה וחזק. איך לימור אומרת: "רפי, אני מתה עליך." אין לי יותר מילים. תגיבו, תשלחו פקסים. הכל עוד יתהפך לטובה.

למעלה