כוכב שביט נולד!!!

shvils

New member
כוכב שביט נולד!!!

שלום אנשים! כאן shvils הישר מהעיר אילת בחופש מהאוניברסיטה (מי יתן וירבו חופשי כגרעיני הרימון). אני גאה לפתוח באופן חגיגי את הפינה השבועית הכי חדשה בפורורם: "כוכב שביט נולד" אתם מוזמנים לרשום כאן חמשירים בנושא המומינים!!!

shvils

New member
ראשון!!!!!!!!!!!!

מעבר להר יש עמק די מדהים שם תמצאו כל יום היפופוטמים מדברים יש שם בית קטן למרות שהוא די גדול ותופתאו לגלות שמומין-אבא בלי מגבהת... זה בעצם מומין-טרול!!!

trules

New member
דן!

הכישרון ממש מתפרץ ממך!!
ד"א זאת אני החלפתי ניק

trules

New member
אני זאת אני.. חח

טליההההההההההההההההההה אז דן מה שלם השיער של משה בימים אלו?

shvils

New member
השיער של משה מוסר לך ד"ש!

ואם את רוצה לראות שיער רציני אז חפשי בחור פה בפורום בכינוי clean grunge ובקשי ממנו תמונה... על אחריותך!

clean grunge

New member
|יבחוש|האאא!!!.....

השיער לא מומלץ לנשים בהריון,קטינים וכמו כן לאנשים בעלי לב חלש... (דן!!!..מאיפה אתה מכיר אותי ואת השמורת טבע שלי?!?!?!...)

shvils

New member
שמעתי את האגדות...

סבא שלי סיפר לי שכשהוא היה צעיר השיער שלך התקיף את הכפר שלו. האבדות נספרו במיליונים!!!... שזה היה די ממוטט לכפר הקטן שלו שמנה רק 15 חברה ובואש כחול. (הבואש לא שרד)

clean grunge

New member
|יבחוש|אתה מספר לי?!...

עד היום האחיניות שלי גומרות הכל מההצלחת..ואתה יודע למה?!..כי תמיד אחותי מספרת להן שאם הן לא יאכלו עד הסוף אז שגיא יבוא אליהם עם השיער!!!.. אתה יודע איזה עצוב זה ללכת ברחוב ולראות ילדים קטנים בורחים ממך בצעקות של "אבל גמרתי הכל מהצלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחת!!!"...

trules

New member
../images/Emo2.gifוואו אני בשוק!!

יש דבר יותר מפחיד מהשיער של משה????? שגיא... אפשר תמונה?????

shvils

New member
את אומרת את זה בכזו תמימות...

את לא יודעת למה את נכנסת... השיער של שגיא זה לא סתם רכבת שדים כייפית. השיער שלו בכלל לא למתחילים!! בואי ואני אנסה לגרום לך להבין. אם השיער של משה זה הכלה של פרנקנשטיין אז השיער של שגיא זה המפלצת של פרנקנשטיין, כל הזומבים מסקובידו ושקית צ'יפס!!

shvils

New member
איזה סיפור עצוב../images/Emo7.gif

אני כולי דמעות פה!!! אתה מזכיר לי את עצמי כשהייתי קטן עם שיער בוב-מארלי... עד היום אני שומע בחלומות שלי את הילדים הקטנים צועקים "הצילווווווווווווו..."

trules

New member
כלום לא

יעצור בעדי! אני רוצה לראות ממה העולם כל כך פוחד..!

clean grunge

New member
|יבחוש|האא..טוווף..את את מתעקשת...

אני אשים פה קישור לגלריות מפגשפורום של פורום נירוונה(478..)ואז תנחשי איפה מסתתר השיער של עובדיה...

trules

New member
וואו!

אחלה שיער!!! הוא ממש יפה!! דן.. זה לא כמו של משה... של משה סתם מפחיד חסר צורה.. זה מגניב!

amnonha7

New member
שני../images/Emo125.gif

אהם אהם מעבר לים בעמק מופלא שיש שם מומין שהוא נורא מופתע שעלינו עליו שהוא לא אוכל אורנים אלא אורנים שמגדל בשיחים ובגלל זה המומינים מדברים :O

amnonha7

New member
טטטטטעעעעעעווווווותתתתתת

אה כן בשורה של: אלא אורנים שמגדל בשיחים זה אמור להיות: אלא אורניום שהוא מגדל בשיחים

למעלה