כוכב נולד.

בוביץ

New member
כוכב נולד.

הראל סקעת זכה אם מעל 140 אלףך קולות. לא יודע אני לא אוהב אותו. הוא לא הצליח להרשים אותי ולהקסים אותי. ליעל-לדעתי היא לא הצליחה להגיע לטובים הגבוהים של השיר שהיא שרה. טפטנ-שר בסדר אבל לא "עשה" לי את זה. פשוט שר ולא נגע בי.

Juliann

New member
ראיתי רק חלק אבל....

חשבתי שהבנים היו קצת יותר טובים. האמת היא שראיתי 1/3 מהתוכנית, חצי מהשיר של הראל ואת השיר הקבוצתי וקיבלתי רושם שלפנדריך אין קול חזק/מיוחד, לשמעון יש קול יפה והראל, פשוט מקסים [כן אני משוחדת, ל-ח-ל-ו-ט-י-ן!]

משו יכול בבקשה לספר לי...

איך ומהיכן אתם מכירים את הראל סקעת...(מופנה בעיקרון לאוסי... החתימה שלך..)מאיפה הוא...? בן כמה הוא? בבקשה ספרו לי.... כל מה שידוע לכם עליו...

gah

New member
מה המצב?

הראל כפר סבאי... כמוני.. היה בשכבה עם אחותי (גלילי), אגב.. גם חגית הייתה בשכבה הזאת והייתה עם הראל בלהקה של הביצפר... זה למה הם כל הזמן ביחד, לא כי הם חברים או דברים אחרים שאנשים רמזו להם. ממה שהבנתי מאחותי, הוא אחלה של בן אדם... ההופעה שלו היום לפי דעתי הייתה מדהימה.. בכלל, פעם כמעט ראשונה שיצא לי לראות כוכב נולד מהבית ולא מהצבא ככה שבכלל נהניתי.. גם שמעון היה ממש טוב ויעל הייתה סבירה פלוס. בכל מקרה, אני חייב ללכת עם הראל, גם כי הוא שר פשוט מדהים וגם כי הוא כפר סבאי... בשר מבשרי... אני יעודד אותו מהחמ"ל.

maya567

New member
היה היום די עלוב - ראיתי יורם גאון

רוב הזמן
דווקא היתה לו תכנית טובה. עופר שכטר, מאיה בוסקילה. אני מתה על מה-שמו גולדשטיין - הוא תמיד מצחיק אותי. הבעיה היחידה עם יורם זה שאני לא יכולה לשמוע אותו מדבר (חיכיתי כל הערב שעופר שכטר יחקה אותו, כמו שהוא עושה באקזיט). כל פעם שיורם דיבר העברתי לכ"נ2. רציתי שפנדריך תנצח. לא נורא. זה היה ברור שסקעת לוקח. ועכשיו גם סוף סוף הבנתי את פשר החתימה של אוסי...

Outlast

New member
נאמר כבר הכל, נראה לי..../images/Emo99.gif

וכן, ברור שהביצוע מאתמול כבר בריפיט על המחשב, נו מה??

למעלה