כוכב נולד

Boran

New member
כוכב נולד

הממ... השלישיה הראשונה היתה ממש טובה. גם השיר היה נהדר. אבל שיעיפו כבר את צביקהדר משם. הוא לא יודע לשיר, לא מצחיק, לא יודע להנחות, וסתם דפוק.

lnofar

New member
כוכב נולד

כוכב נולד קבוצה 2 הראל מויאל-מעולה מעולה פשוט מעולה
הראל סקעת-מצויין באמת שירה חן-נו טוב יש בה משהו לא יכולה לשים את האצבע על הדבר הספציפי מיקה שדה-אוי מי קיבל אותה היא פשוט גרועה שירלי לילו-בסדר גמור ממש בסדר האחים צנחני-מעולים מעלים(ריקי גל מי את חושבת שאת???) שירי אלקבץ-בסדר בינונית ביותר נטלי מרציאנו-תעיפו אותה כבר!!!למה היא נכנסה אני לא יודעת
ליטל גבאי-היא ואתי וקנין אותו הדבר-פשוט לא מתאימות אתי ועקנין-או7תו דבר כמו ליטל גבאי-פשוט לא מתאימות ציפי משהיד-היא פשוט חמודה יש לה קול ממש טוב שמעון טפטה-הבייתה ומהר מה זה הקול המזעזע הזה.... טוב זוהי דעתי שלי -תצביעו להראל מויאל ותעיפו כבר את נטלי מרציאנו!

maya567

New member
אני מאד אהבתי את ליטל גבאי

וממש לא אהבתי את הראל. הוא היה הרבה יותר טוב בפעמים הקודמות. חוץ מזה - ששירה חן תפזר את השיער, שיפסיקו להטפל לשירי אלקבץ, ושהאחים צנחני ישארו! מסכימה איתך לחלוטין על מרציאנו - היא זייפה לאורך כל השיר, ואני לא מבינה איך השופטים אמרו עליה דברים טובים. ועוד עניין אחרון - לפחות הפעם הלבוש היה טוב יותר - בנים בשחור, בנות באדום לבן - ולא היה הפעם שום מיני גניקולוגי...

מטר9

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo95.gif 14.5.04

החצי הזה היה חצי מאוד קיצוני או שהיו כאלה שהפציצו, או שהיו כאלה איומים. השלשה הראשונה: ציפי משהיד: מ-ד-ה-י-מ-ה-!-!-! הייתה לה הופעה מעולה, עם שיר מצוין, היא מקסימה, נותנת רושם טוב ואם היא לא תהיה בגמר (יחד עם סשה והראל סקעת, כמובן) אני אפרוץ בבכי... אתי וקנין: נתנה הופעה טובה מאוד, היא קצת נראתה כמו אמא של ציפי וליטל, אבל יש לה קול מאוד מרשים. ליטל גבאי: זה שהיא רעה (מאוד) זה דבר אחד, זה שהיא רעה (מאוד) ליד ציפי ואתי הופך אותה לרעה מאוד (כבר בלי סוגריים), יש לה קול צפצפני מדי, צורם מדי ומעצבן מדי. היא מנסה לתת SHOW ולכן זזה הרבה יותר מדי על הבמה מה שמוציא אותה בצורה מגוחכת למדי... השלשה השניה: נטלי מרציאנו: אפשר להבין למה ההפקה החזירה אותה?? היא פשוט מזעזעת בכל מובן אפשרי! יש לה קול גברי מדי וצרוד מדי, יש לה ש' שורקת והיא פשוט לא נשמעה טוב בכלל! האחים צנחני: היו ממש ממש ממש לא טובים... אכזבה איומה! הם נשמעו מאוד מאוד צורם וממש לא כיף לראות אותם על המסך. הראל סקעת: אח, הראל, הראל...
לא רק שהוא פשוט מצוין, נטלי המזעזעת והאחים האיומים רק הדגישו כמה שהוא פשוט מדהים!! השלשה השלישית: מיקה שדה: למרות שהיא שרה טוב, היא מתעקשת לתת SHOW ולזוז כל הזמן על הבמה. לצערנו, היא לא יודעת לזוז (לפחות לא בזמן שהיא שרה) ולכן המצב פשוט נראה מביך... שירה חן: כמו מיקה, הבעיה של שירה היא לא בשירה, כי לשיר היא יודעת. בשירה יש מצד אחד משהו מלא חן, ומצד שני משהו מאוד מאוד מרתיע... שירי אלקבץ: מאוד מאוד בינונית מינוס. הופעה סבירה, שירה סבירה, והכל מאוד מאוד סביר... שלשה רביעית: הראל מויאל: הפתיע אותי מאוד לטובה. הוא עושה רושם של איזה חנון אשכנזי שלא יכול להוציא תו אחד מהפה בלי לזייף, אבל הוא שר מצוין ואחת מההופעות היותר טובות הערב. שירלי לילו: כמו שירי, הופעה מאוד סבירה. שרה בסדר, אבל לא נתנה שום הופעה נזכרת. אף אחד לא יזכור את ההופעה של שירלי לילו יום אחרי והיא פשוט לא יודעת לתת SHOW כמו שצריך... שמעון טאפטה: עם כל הרצון הטוב, אני פשוט לא יכול לשמוע אותו שר. אין לו קול מי יודע מה, והוא מתאים לשירים מאוד מאוד מסוימים. יש לו נטיה להפוך כל שיר לשיר מזרחי, וכל מה שהוא שר נשמע מאוד מסולסל ומעצבן. וכמה הערות באופן כללי:
ריקי גל באה על תקן סיימון, השופטת שאומרת את כל האמת בפנים, בלי לשים חשבון. לצערי, היא מאוד מאכזבת אותי בתוכניות האחרונות. היא לא נותנת שום הערות עניניות או בונות ופשוט אומרת "הופעה טובה" אם היא לא אוהבת את הבן אדם ו"הופעה מצוינת" אם היא אוהבת אותו. במעט מאוד מקרים היא באמת נותנת הערות ענייניות.
צדי צרפתי, לעומת זאת, מפתיע אותי מאוד לטובה. בגלל שהוא בן אדם פשוט מקסים, אז קשה לו להיות מרושע, אבל רוב ההערות שהוא נותן קולעות בול, ובאמת מוסיפות משהו להופעה.
השלשה השניה (הראל סקעת
, נטלי מרציאנו
והאחים צנחני
) פשוט נשמעו מזעזע ביחד... זה היה בלתי נסבל לשמוע אותם...
שמתם לב שכשחצי מהקבוצה שרו את השיר אבניבי, אחד מהאחים צנחני (המכוער יותר) אמר בית במקום ב'? סתם הצחיק אותי הדפיקות שלו... את מי הייתי מעיף?
ליטל גבאי
נטלי מרציאנו
האחים צנחני
שירי אלקבץ
שירלי לילו
שמעון טאפטה אני יודע שזה יותר מכמה שיעיפו, אבל מבחינתי שיעיפו את כולם... יש לי תחושה אבל שליטל גבאי ונטלי מרציאנו יעופו...

IDOffryn

New member
הייתי בהקלטות של התכנית הזו:)

נחמד היה לראות את עצמי בקהל P: בשער הרחמים ממש על ההתחלה שהראל שר יש מאחוריו מישהו עם חולצה ירוקה. אז הראש שנכנס לשם לרגע זה אני. לדעתי כולם שרו יפה. חוץ מנטלי מרציאנו. וגם בשלישית בנות (שירה, מיקה ושירי) הקול שלהן היה בסדר אבל התזוזות שלהן היו מעצבנות. חוץ מזה הכל טוב. לדעתי יעופו:נטלי מרציאנו ועוד מישהו..

ran110

New member
צדי צרפתי הוא במאי של פסטיגלים

ומחזות זמר, וזה גם הסגנון שלו- הוא אוהב אנשים שנשמעים כמו זמרי פסטיגלים ומחזות זמר, וזה גם לפי מה שנראה(לפי אלה שאהבת) הטעם שלך

Outlast

New member
האחים צנחני! ../images/Emo99.gif

חולה עליהם, לגמרי. אני מאוד מקווה שהם לא יעופו, כי הם באמת טובים. ריקי וצדי יכולים לקפוץ לי. הראל מדהים ומהמם כרגיל, נגמרו לי המילים עליו, בחיי. מצטערת, חייבת לעוף. אני עסוקה ב-SMS בשביל צנחני..

למעלה