כוכב נולד

כוכב נולד

אתמול הייתי מרותקת שלומי פשוט בן אדם עם לב גדול ורחב ומי שהיה צריך הוכחה קיבל אותה אתמול. הוא ממשיך לרגש אותי כל פעם מחדש ועצם העובדה שמי שהודח אתמול במקרה זו פאולה תזכה לחשיפה בקיסרייה ותופיע עם הזמר המוכשר הזה רק מוכיח ששלומי הוא מלאך בדמות אדם.ברכות על תקליט הפלטינה אני כבר מחכה בקוצר רוח לחומרים חדשים. באהבה גדולה מכל הלב בלה

karoleking

New member
כולנו התרגשו...מאוד!

אני אישית לא ממש עוקבת אחרי התוכנית הזו, בעצם אני די אנטי טלויזיה מחוסר זמן פשוט, אבל הערב הזה פשוט נהנתי. שלומי נתן את המקסימום שהוא יכול. אני חושבת שבאמת מי שהיה אדיש ל"תופעה" הזו שקוראים לה שלומי שבת עד אתמול, הבין אתמול מי זה שלומי שבת. קיבלתי תגובות מכל החברים והמשפחה שהיו בהלם טוטאלי. אבל אני ידעתי...

duduliluf15

New member
איזה אדם גדול

ביום ראשון הייתה תוכנית מיוחדת בכוכב נולד לכבוד שלומי שבת . איזה אדם גדול הוא יאלה . כמה הוא משקיע כמה הוא רוצה לעזור ! על הכבוד לו באמת !

צהרים טובים אנשים ../images/Emo13.gif לא חושבים שאתם מגזימים?

שלומי ממש לא זקוק לכוכב נולד כדי שידעו מי הוא ומה הוא ... ואם יש אנשים שלא מכירים את שלומי אחרי כל כך המון שנים של יצירה והצלחות אדירות , גם כוכב נולד לא יעזור להם ( כנראה שלא מחוברים למוזיקה בכלל ! ) אני גם לא חושב ששלומי צריך להוכיח משהוא למישהו ואין עליו שום חובת הוכחה כולשהי ... שלומי קידם את התוכנית "כוכב נולד" ושידרג אותה עוד כמה צעדים קדימה , לתוך התודעה ולתוך המוזיקה המרכזית של ישראל . אני חושב שהוא עשה זאת בצורה מעולה , הוא הכניס המון מוטיבציה לאנשים ועודד אותם ואפילו נתן להם כמה טיפים מועילים , בקיצור שאפו לשלומי על תוכנית מרתקת יפה ומעניינת מאין כמוה ! .

למעלה