כוכב נולד 2

yoooni

New member
תסביר שוב מה שאמרת על הרונינטיות

לא הבנתי במה מדובר

sharon669

New member
כוכב נולד 2

אני חייב להגיד שאני בדרך כלל לא משתתף בפורום הזה אבל לאחר שראיתי את הזוג המקסים הזה התימנים הם פשוט ג א ו נ י ם !!!!! יש להם קול יפה והם מוכשרים !!! הרבה זמן לא ראיתי זוג זמרים כאלו מרעננים ! וריקי גל שואלת אותם אם הם תימנים , מה זה קשור !?!?!?!? זה גזענות ! זה כמו לשאול את נטלי מרציאנו אם היא מרוקאית ! אבל אותה היא פחדה לשאול , כי היא היתה נותנת לה דקירה .... איך השמות הפרטיים שלהם ? ולמישהו יש אינפורמציה עליהם ? דוד שלי אמרגן , אני רוצה לדבר איתם ! אם מישהו הולך לזכות בכוכב נולד זה או הם או מיקה !

h i l l e r

New member
...

היום ראיתי את היפשושיות בערוץ 24, אז עשו שם יפשושיות של רוני שהציגו אותה בתור בלונדינית מטומטמת ואת נינט שציירו אותה ממש שמנה ופריחה... לדעתי זה סתם מגעיל יצא.. הן הנחו את התחרות שירים של יפה ירקוני ושושנה דמארי.

../images/Emo41.gifנדב אבוקסיס..

לא אהבתי את זה..

האם אתה מתכוון לאחים צנחני?

אני זוכרת רק שלאחד מהם קוראים תומי , ויש להם עוד אח אחד שהם אמרו שהוא בתאילנד. הם גרים במושב בני ראם עד כמה שזכור לי. והם באמת אחלה.

yoooni

New member
תומי ועירן

המשתתף השלישי בלהקה שלהם לא קרוב משפחה.

perrinat

New member
ולמה נראה לך שהיא שאלה../images/Emo103.gif

את זה מתוך גזענות
למה אם אומרים למישהו שהוא תימני הוא נעלב
ולמה את מסיקה שנטלי תדקור אותה...

../images/Emo41.gifהם לא מעניינים בנפרד..

ומותק..מישהו בטוח יזכה.. אבל לא הם ולא מיקה יזכו..

Hadasoosh

New member
או אחד שחושב כמוני:*)

צנחני, סשה או הראל סקעת אני כ"כ רוצה שאחד משלשושתם יזכו

../images/Emo41.gifאותו הדבר אני יכול להגיד על..

מיקה, או על מויאל.. זה הכל עניין של טעם..

h i l l e r

New member
כלום

היא סתם רגילה והיא גם לא תהיה נינט הבאה. שמעתם על הרונינטיות? שמו את נינט ורוני בתור יפשושויות.

Tleilaxu

New member
אוי, מבינת עניין../images/Emo70.gif

נדרי ומיקה עולה עולה עולה
כמובן מויאל, שאין ספק עד כמה כשרוני, רשף וסקעת המדהימים, וצנחני - הגימיק הכי לוהט בעיר!

שלומית16

New member
אם אנחנו מתלהבים ז"א שיש סיבה ואני

חושבת שיש לה סיכויים לזכות או להיות בשלישיה וזה הכי חשוב! ואני חושבת שיש לה ת'לוק והיא שרה ממש יפה ומרגש ומה שבטוח מיקה שדה לא תגיע לשום מקום אני מקוה!!

למעלה