"כוכב נולד 2"...

"כוכב נולד 2"...

אני לא יודעת אם הייתי צריכה לפתוח על זה שרשור או לנצל"ש, אבל לדעתי זה נושא מאוד חשוב... כידוע, התוכנית "כוכב
נולד 2" אמורה להיות משודרת בערב שבת... מכיוון שזה קיפוח נגדנו, הדתיים, החליטו לפתוח עצומה שבה כל מי שנגד זה יחתום... אתם יודעים, לפעמים דברים כאלה משפיעים על חברות, הרי בסה"כ הם רוצים שיהיו להם כמה שיותר צופים... אז תחתמו על העצומה הזאת ותעבירו את זה לכמה שיותר אנשים...

מוצארט

New member
הרי ביום שישי בערב

זה שיא הרייטינג, ואני לא יודע אם זה ידוע לך או לא. סתם כך, נראה לך שזה באמת ישפיע?

איילת כ

New member
אבל אם להגיד את האמת

היא צודקת, למה תמיד לקטול דברים מראש??? תנסה ורק אח"כ תחווה דיעה (אין חכם כבעל ניסיון...) מה יש לך להפסיד?

מוצארט

New member
אז היא בהחלט טועה...

ראשית כל, לא קטלתי, אלא הייתי ציני. שנית כל, הבעתי את דעתי. ושלישית, שאלתי שאלה. אנ'לא מבין על מה כל המהומה...

איילת כ

New member
אז זהו שאין שום מהומה

כולה שאלת שאלה ואנחנו כולה ענינו לך,מה אכפת לך לנסות, אולי זה ישפיע? אתה לא יכול לדעת וגם אני לא. ושנית הבעתי את דעתך ואנחנו הבענו את דעתנו על הדיעה שלך.

ה ה פ ך ../images/Emo15.gif

ביומשישי, להזכירך, א-לה שלא שומרים שבת, בד"כ יוצאים.. ואני מדברת כי אני יודעת..אז שיא הרייטינג לא בשבת,כי מי יראה?!ההורים שלהם?!הילדים הקטנים?!נו,באמת. אגב,יש ביומשבת שידור חוזר, וביומשבת גם מצביעים..

r3fl3ct10n

New member
ה(א)גב..

במוצ"ש יש רק תקציר של הכל לא את כל ה"פרק".. וביום שישי יש את שיא הרייטינג כי רוב אלה שלא שומרית תורה ומצוות צופים בטלוויזיה(או שאם אחרת אז איך תסבירו את אחוזי הרייטינג?!)

לאא..../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

כל המבוגרים\ילדים רוים טלויזיה בשבת אבל תאמין יל שהצעירים הולכים בד"כ למסיבות או סתם לבילוי.. תלוי באיזה שעה זה

אני לא יודעת אם זה ידוע לך או לא,

כוכב נולד הייתה התוכנית הנצפית ביותר כאשר היא שודרה... למה לא לנסות? אם הם יראו הרבה אנשים חותמים, הם יראו שבאמת אכפת לנו מזה! ורק שתדע- יש גם אנשים לא דתיים שחותמים והם כותבים בעצומה שהם לא דתיים ושהם חותמים על זה בגלל שגם לדתיים מגיע!! בכוכב נולד היו שני מתחרים דתיים ועוד שניים לפחות ששומרים שבת... למה לא מגיע לאנשים כאלה להשתתף ולהראות את הכישרון שלהם בגלל שהתוכנית הזאת משודרת בזמן שאנחנו/הם לא יכולים לצפות בו?!?! אתה גם לא יכול לדעת מראש שזה לא יעזור!! לדוגמא: למה יש עצומות נגד פינוי הגוש? למה חותמים על זה? יכול להיות ששרון לא ישים על זה... אבל גם יכול להיות שהוא יתייחס לזה ויעשה משהו...אם לא להשאיר את כל השטחים, הוא יעשה משהו פחות חמור... אבל לפחות יתייחס לזה!! אנחנו רק צריכים להראות שאכפת לנו!!!

maor13

New member
צודקת...../images/Emo70.gif

יש לי שאלה, אם זה משודר ביום שישי אז זה אומר שגם אנשים דתיים לא יכולים לגשת לנסות להיבחן וללכת לאודישנים וכל אלה...

איילת כ

New member
לא לא לא

גם משתתפים דתיים יכולים, לפעמים יש אנשים דתיים שמופיעים בערבי שבת ורשום למעלה התוכנית צולמה ביום חמישי או בכל יום אחר. וחוץ מזה יש בכוכב נולד, משתתף דתי אחד או אפילו שניים.

r3fl3ct10n

New member
אני מצטער להגיד לך אבל...

גם לעצומות האלה שרון לא כ"כ שם לב...

הוא לא שם לב? עובדה שהוא כל פעם

דוחה את זה יותר ויותר... אבל לא באתי לפתוח על זה דיון... רציתי להבהיר שעובדה שעל דברים כאלה אנשים חותמים, אז אם לא שמים לב לשניהם, למה על דבר אחד הם חותמים ועל השני לא?

זה נכון../images/Emo70.gif

לפני כמה שנים הייתה איזו סדרה (אני לא זוכרת בדיוקאיזו סדרה זו הייתה) קיצקוץ הסידרה הזאתי שודרה ביום שישי בערב ואימא שלי ועוד כמה אנשים דתיים התלונו לחברה שמפיקה את התכנית על זה שהסידרה משודרת ביום שישי ושכביכול זה לא פייר והם הקשיבו לה, אז הינה! זה יכול להשתלם! גם אם זה לא יעזור, לפחות ניסינו.....

tamarhp

New member
שאלה

עד כמה אתם מאמינים שההפגנות, העצומות וכל היתר באמת עוזרות? ולפי מה אתם מחליטים לאיזו הפגנה ללכת ולאיזו לא?

למעלה