כוכב נולד: מה??!?

Boran

New member
כוכב נולד: מה??!?

עכשיו ראיתי את הפרומו לשלב הבא משלושה עולה 1?! מה זה החרא הזה? אפילו יותר מפגר מאחד על אחד

maya567

New member
הם התחילו עם יותר מדי אנשים

ניסו לחלוב את הרייטינג עד לגמר בניצנים. לדעתי הם היו צריכים להתחיל עם גג 20 חבר'ה שמגיעים מהאודישנים, לחלק את זה ל-2-4 קבוצות ולתת לקהל לבחור את ה-10-12 חבר'ה שיהיו בגמר - ואז לעשות כמו אמריקן איידול - כל שבוע מצביעים לכולם, ולא אחד על אחד. בכלל כ"נ2 בינתיים די מעפן. נקווה שישתפר בקרוב.

C o s m i C

New member
שחכת משהו חשוב אחד...

להעתיק את הפורמט של איידול בלי רשות= תביעה מצד יוצרי איידול= לשלם הרבה כסף מה שהם מנסים להתחמק ממנו גם ככה. אני מקווה שהם יתעשתו וישלמו כבר לפורמט של איידול. הבעיה היא, איזה סגנון שירים כבר אפשר לתת להם? זה אחרת באמריקה, אין כאן motown וsoul וכל אלה..לא בבירור, בכל מקרה. שוב, תהיה עונה מוצלחצת כנראה, ובאמת שיש זמרים נהדרים- אבל אני מרגישה לא שלמה עם לתת למישהו את התואר "כוכב נולד ישראלי" שכולנו בחרנו על פי זה זהוא ישיר סולו רק מקסימום 4 שירים. אני צריכה הרבה יותר כדי להחליט את זה. זה מעצבן- זה מחרפן אותי.

IDOffryn

New member
חשבתי על משהו..

תחשוב שכל הראש בראש הזה זה 7 שבועות ככה שהראש בראש יגמר בתחילת יולי ועוד שבוע להחזיר מישהו ואז ישאר להם בערך 7-6 שבועות כדי להוריד עוד 5 אנשים ואת זה נראה לי הם יעשו כמו אמריקן איידול שכל שבוע יהיו כל 8 המתחרים וירד אחד כל פעם עד ניצנים.

בוביץ

New member
הטימטום המוחלט הוא שהם החליטו

לוותר על השופטים. השופטים כבר לא יהיו יותר מהתוכנית הקרובה. ככה כתוב בפנאי פלוס

מטר9

New member
זה לא כזה טמטום...

השופטים כבר נהיו די משוחדים. שמעון טאפטה, אלון ליטבק ושירלי לילו יכולים לשיר הכי מזעזע בעולם ועדיין ריקי גל תגיד שהם ריגשו אותה מאוד. מיכל רשף וחגית נדרי, לעומת זאת, יכולים לשיר מעולה וריקי תגיד שהן לא שרו טוב... ההערות של השופטים כבר נהיו מיותרות. לשים שופטים זה דבר חשוב, אבל השופטים האלה כבר ממזמן שכחו למה הם שם... חוץ מזה, השופטים הביאו את עצמם למצב שבו כל מי שהם אוהבים עף, וכל מי שהם שונאים נשאר, ככה שהדעה שלהם כבר לא משנה כלום...

C o s m i C

New member
הדעות של השופטים לאו דווקא...

לעזור לצופים לבחור, או לשנות את הבחירה שלנו- לדעתי, השופטים שם כדי לעזור למתמודדים. כמו באיידול- אומרים להם מה כדאי לשפר מה היה טוב, לא טוב מה נשמע יותר טוב וכה' וכה'...זה ממש עוזר כשמישהו מנוסה ויודע נותן לך עצות או מבקר את ההופעה שלך. זה ממש חשוב אם אתה רוצה להשתפר. ד"א...שמעון אלון ושירלי שרים ממש יפה!!!!!! ברור שלכל אחד יש את הפייבוריטים שלו, אי אפשר לצפות שלא יהיו. היה עדיף אם ריקי הייתה נותנת פחות ביטוי לפייבוריטים האישיים שלה, ופשוט תיתן חוות דעת מקצועית. בכל מקרה, זה כנראה לא משנה עכשיו כי הם כבר לא יהיו מהתוכנית הקרובה. במילה אחת: אכזבה. ;)

בוביץ

New member
זה אולי התפקיד שלהם אבל

השופטים הישראלים לא ממש עשו את זה. גם באמריקה הרבה פעמים כשסיימון אמר דברים רעים על מישהו עשו לו דווקא

מטר9

New member
בעקרון אתה צודק,

אבל השופטים לא ממש עוזרים למתמודדים. ריקי החליטה שהיא לא אוהבת את מיכל רשף וחגית נדרי, אז לא משנה מה הן יעשו היא תגיד להן שזה לא היה טוב... זה ביקורת בונה? מזה הם אמורים ללמוד משהו? ואגב, אני אוהב את אלון ליטבק, אבל שירלי לילו נשמעת רגיל מידי ושמעון טאפטה נשמע... בסדר (ומאוד התאמצתי לומר רק בסדר)

למעלה