כוכב נולד ביון

כוכב נולד ביון

בתחרות כוכב נולד ביון זכתה במקום השני הזמרת אלה אנה פפיואנו כישרון מובטח האבה של אלהאנה היה שחקן כדורגל והיום מאמן את קבוצת סלוניקי השיר ניקרא ספסחנו סטין אתינה אני מחפשת אותך ברחובות אתונה שואלת את עוברי האורח אני קוראת בשמך אך אתה לא עונה לי על הקירות אני כותבת אני אוהבת אותך וכמו שהמשקה חסר בכוס שלי כך אתה חסר לי

1Yasoo1

New member
לידידי זיטיס "חד המוח".../images/Emo25.gif"שופ"

ובכן וויצמן סיקרן לדעת מי זאת .. מתוך ידיעה שמי שהוא סימן בעבר כהצלחה כך היה... מצאתי את דיסק הביכורים שלה.. (שיצא בסוף חודש שעבר..) השיר המדובר הוא רצועה מס' 7 Eleana Papaiwanou - Koitaxe me ==*==*==*==*==*==*==*==*==*== 01 tesseris kai mish 02 pikra 03 koitakse me 04 na m'agapas 05 kalhnyxta 06 den thelw boltes sto parisi 07 se psaxnw sthn athina 08 matia mou 09 feugw makria sou 10 h thessalonikia 11 kardia apo xrysafi 12 gia parth sou 13 lathos mou pou s'agapw 14 kai perpatw 15 lypamai תודה לוויצמן על המידע, והשיר ניתן לשמיעה כאן (זיטיס זה מוכר נכון ???

לגרב ורודה, יאללה, את הדיסק הזה אני

חייב לקבל, Eleana Papaiwanou - Koitaxe me מתי לבוא לקחת, או שאני צריך להתחנן...פליז, פליז...ותודה לאלי-יאסו ולויצמן על המידע...

F a d i

New member
יאסאס אברהם ויאסו איזה יופי

יש לה קול יפה שיר מעניין תודה לשניכם (וואוו איזה פורום מלא הודעות חדשות..עכשיו אני רץ לשמוע את אנג'לו..)

למעלה