כוכב נווולד=\\\\\\\\

אווווש

New member
כוכב נווולד=\\\\\\\\

ממש אבל ממש הזוי ולא הגיוני שאבי הודח!!! הוא היה אחד המתמודדים החזקים העונה וזו עובדה!! מהאודישן הראשון שלו שהוא שר "לא קל" של היהודים פשוט ידעתי שהוא אכשהו יגיע לגמר ...

asaf105

New member
יותר לא הגיוני שמעיין הודחה אתמול!!

אבי באמת זמר מעולה, ויש לו יכולות אבל באמת הביצוע שלו לא היה בכלל מרשים היו לו ביצועים הרבה יותר טובים אבל אני מדיאנה לא התאכזבתי לרגע פשוט מדהים כמה שזמר יכול להפתיע כל ביצוע מחדש!! גם אוהד לא מאכזב בכלל אבל לעזאזל איך אור כל הזמן שורד?!?!?!? כל תכנית השופטים שמים אותו אחרון, כי באמת הוא הכי פחות טוב שם כרגע והוא אשכרה הגיע לחצי גמר, מול דיאנה אין ספק שדיאנה הולכת לאכול אותו חי!!!

Tom Sawyer10

New member
שלישיית הגמר האידיאלית:

דיאנה, אוהד ואדר. שלישיית הגמר הבזויה וההזויה: נאור, אור, עידן נקווה לטוב :-\

asaf105

New member
../images/Emo45.gif

מה שגם כיף ששליישת הגמר לא מתנגשת זה בזה בחצי גמר זה יהיה נאור נגד אוהד, אדר נגד עידן, ודיאנה נגד אור חחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי שאלה החצאי גמר זה כל כך ברור שאוהד שם בכיס הכל כך קטן שלו את נאור המסכן הזה אסור שהוא יהיה בגמר, הוא כל כך לא יודע לבצע, מהאודישנים ועד עכשיו עוד לא ראיתי ביצוע אחד שלו נורמלי, הוא לא יודע לבצע שיר!! רק בגלל אבא שלו מעבירים אותו כל הזמן וזה משגע אותי אדר גם עולה על עידן בהרבה ודיאנה, פחחחחח נגד אור XDDDDDDDDD היא כל כך שמה אותו בכיס הקטן

dolev45

New member
גם מעיין הודחה השבוע

היא הייתה הפייבוריטית שלי >.<

חחח*בן אדם

אל תשפטו מה שאני אומרת אני אחרי 16 שעות משמרת ויום שהתחיל ב5 לפנות בוקר,אני באי שפיות ועכשיו אפילו יותר מבדרך כלל

noam270

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifחצי איתך ../images/Emo6.gif

לא רואה את זה, אבל גם לא יודעת אם זה גרוע כי... לא ראיתי XD

noam270

New member
לא רואה ../images/Emo152.gif

במחשב יותר מעניין לי
אניוואי, אני חושבת שאני אראה את הגמר, זה דווקא סבבה

למעלה