כוכב מתמוטט

gadoso

New member
כוכב מתמוטט

אני כ"כ שמח שזה קרה! שג'קו הוציא אמרה מטומטמת מהפה,שכנראה עוד לפני שהספיק לעשות משהו עם עצמו,תוריד אותו למטה. וגם אם האמירה עצמה לא תוריד אותו,אולי אחת החברות שממנות אותו עכשיו ומפיקות אותו תעשה את זה. הוא הספיק לומר את אחת האמירות הטיפשיות,ועוד הוסיף ירידות על קליינשטיין,והדורבנים. סוף עידן ג'קו ואולי סוף עידן כוכב נולד?!?!? אז בתור פורום שעוסק בגדול במוסיקה,ולפרטים יותר ביהודה,שיש לו שלל שירים בכוכב נולד. מעניין אותי מה אתם חושבים על האמירות חסרות המחשבה של ג'קו,ועל התוכנית בכלל מעכשיו ועד בכלל?

RenanaD

New member
תוכנית מזעזעת ../images/Emo5.gif../images/Emo131.gif

שנאתי אותה מההתחלה. סוף סוף היא נגמרה, ואני מאוד מקווה שלא תהיה עוד עונה! בקשר לדבריו של ג'קו - לא יצא לי לקרוא את הציטוטים שלו בעיתונים, יש אותם באינטרנט במקרה? אמרו לי שהוא לא רצה ללכת לצבא בגלל שהוא "אמן", הוא "לא יכול להחזיק נשק". אם זה נכון, זה פשוט בושה וחרפה.

אה, כן, את זה שמעתי

"לא יכול להחזיק נשק", מה זה החארטה הזה? להתחמק מצה"ל בגלל זה? נו, באמת. ושמעתי שאב שכול שלח לו מכתב מרגש, לא הבנתי על מה בדיוק. אני ניזון משמועות.

שי, ../images/Emo4.gif

כמי שלא ממש מעודכן, על מה בדיוק אתה מדבר? כלומר, שמעתי שמועות כאלה ואחרות על ג'קו, שמעתי שהתנצל, לא שמעתי על מה בדיוק. אתה יכול, בבקשה, לספר, למי שלא מעודכן במהלך העניינים (כמוני, למשל), מה בדיוק קורה עם ג'קו?, מה הוא אמר על קליינשטיין, על מה התנצל, על מה בדיוק מדובר? ואז אוכל לחוות דעתי. תודה.

gadoso

New member
אוקיי

אני לא אליל של ג'קו וכוכב נולד לכן הציטוטים פה הם לא מדוייקים. נתחיל על הדורבנים שהוא אמר עליהם במילים כאלה ואחרות שהוא "פשוט לא אוהב אותם" על רמי קליינשטין(שהוציא שיר חדש שבו יש קטע ראפ) הוא אמר שהוא "פשוט לא צריך לעשות ראפ" או משהו כזה. ועל הצבא הוא אמר שאם כולם היו לוחמים עם נשק,לא היו זמרים שישירו שירים על החיילים המתים. בקיצור בושה וחרפה! יש שמועות שהוא היה טראבל מייקר לפני בושה וחרבה שמערכת התוכנית הסתירה את זה מאיתנו!!!

shmuel16

New member
משהו רקוב בממלכת ג'קו

משהו רקוב בממלכת ג'קו "ההגיון העקום של הדמגוגים קובע כי מי שלא בוחר במלחמה, ומי שלא מהלל את המיליטריזם בכללותו, לא יכול עוד לשיר בציבור. ב'כוכב נולד' הבא יוכל לזכות רק מי שישיר 'גולני שלי'". אריאנה מלמד מסכמת סוף שבוע לא רגוע בחייו של ג'קו אייזנברג אריאנה מלמד פורסם: 17.09.06, 10:16 בשלב הנוכחי של השערוריה, כבר לא ברור מיהו האידיוט האמיתי: ג'קו אייזנברג שהתיר את חרצובות לשונו או אלפי המגיבים שהפכו את אוסף ההתבטאויות המביך שלו לבעיה בסדר גודל ממלכתי. הבה נצא איפוא מנקודת הנחה שהוא וגם אלה לא לוקים בעודף אינטליגנציה מרשים במיוחד, וזה בסדר גמור. ג'קו (גילוי נאות: לא הצבעתי בשבילו) לא נבחר משום שהפגין חוכמה יתרה בשלב האודישנים או בגמר. גם מי שבחרו בו לא נדרשו לעבור בחינות מקדימות בהבנה של תפקידם במכונת הדימויים של" כוכב נולד". הוא היה אמור לשיר ולהקסים, הם - להעריץ ולסמס, ומבחינה זאת כולם ביצעו את משימותיהם בהצלחה לא מבוטלת, עד שהוא פתח את הפה.

אני אורחת בפורום

בד"כ איני צופה בתוכניות כוכב נולד. העיסוק בג'קו, ככל הנראה - נותן לתוכנית פרסום חינם. שלא לדבר על כך שהעם מוציא את זעמו על זמר (טוב ככל שיהיה הוא איננו חורץ את גורל המדינה) במקום להוציא את הזעם על מחדלים שהובילו לשערוריות של מלחמת לבנון השניה.

ענתי44

New member
ברוכה הבאה אורחת בפורום

מקווה שאת נהנית משיריו של פוליקר. ובקשר לזאקו..... האמת, אין לי מושג איך הוא נראה. רק שאני שומעת כבר שבועות את השם הזה. ואם לספר פאדיחה על עצמי ששמו הגיע לאוזניי בפעם הראשונה שהוא שר נהדר ... חחחחחחח חשבתי שמדברים על אביו המנוח של יודה. אבל כולם דיברו עליו כמה הוא נפלא. רבים מחבריי למסנגר הזכירו את שמו. ובכל זאת לא יצא לי לשמוע או לראות את ה"פלא" המזמר. לא קראתי את הראיון איתו, רק את המכתב העצוב של אב שכול שבנו, היה, טנקיסט ורוקיסט, או משהו כזה. ד. יקרה! מחדלי המלחמה יצטרכו להבדק וצריך להדיח הפעם את הראש ולא הזנב, ברם, את לא צודקת כשאת טוענת שכועסים על זמר במקום על מה שקרה במלחמה. דבריו קוממו ופגעו בהמון אנשים, לוחמים, משפחות שכולות וכדומה ובכלל לדעתי אין לתת פטור משום סיבה ( למעט רפואית) לאנשים. מי שכמו זאקו לא נועד להחזיק רובה שיועיל שלוש שנים להחזיק מטאטא ולנקות אסלות בבתי חולים. קרוב לביתי יש מעון מוגן של אנשים בוגרים עם פיגור. והם, מעורבים ותורמים לקהילה ואפילו פעם בשבוע מגיעים לבסיס צבאי ומבצעים עבודות רס"ר.

תודה

אוהבת מאוד את שיריו של יודה פוליקר. מילים, מנגינה וביצוע. מדי פעם שיר אחר הוא השיר האהוב. מדי פעם אני מבינה עוד שורה. אני תמיד שמחה לשמוע את כולם. אני בכ"ז חושבת שהכעס מופנה למקום הלא נכון. אם לא לפוליטיקאים אז יש להפנות את הכעס כלפי מי שמריץ תרבות אינסטנט. את כמובן צודקת, ללא כל ספק, בכך שמי שאינו יכול להחזיק בנשק צריך להיות "מנודב" לפעילות אחרת. הזכרת דוגמאות ויש עוד. בלי סוף. בין היתר: שישראלים מוסלמים עירוניים יתנדבו להדריך/ללמד ילדים בכפרים בפריפריה. כמו שעושות בנות השרות הלאומי. אני לא חושבת שזהו פורום לפיתוח רעיונות פוליטיים. יש כאלה בלי סוף. גם יודה שר על מי שלא רצה להיות חיל (אבל מצא את מותו הנורא בצבא). הוא עוד לא שר על חיילי אינסטנט. גם כאלה מנסים אצלינו.

gadoso

New member
לצערי, מהפוליטקאים אנחנו כבר אדישים

כבר ברור שכולם מושחטים אבל לא רגילים שזמר אומר כאלה דברים ועוד זמר שלא עושה ולא עשה כלום. נקווה שלא נהייה אדישים גם לאמרות מטומטמות של זמרים מתחילים "ערב טוב ייאוש ולילה טוב תקווה מי הבא בתור ומי בתור הבא"

ענתי44

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך

ואת מוזמנת להשאר בפורום הנהדר הזה שאני מוצאת בו הנאה רבה.

ענתי44

New member
אורחת יקרה

http://newmail.walla.co.il/?w=/@msg&fid=-1000&f=0&o=6&p=0&q=&id=117313191&prev=117317598&next=-1 תקראי את דבריו של העיתונאי. הוא מטיב להסביר את תחושת הכאב של כולנו , בלי קשר לזה שחייבים לטפל בכל הדברים הנוראים שקרו בלבנון2 שנה טובה

willo1

New member
אחותי סיפרה לי

שהוא התנצל אתמול בטקס של אנשי השנה

A r e t h a

New member
אני חושבת שצלבו אותו בשביל למכור

עיתונים, עיתונאים הם הדבר הכי שפל עלי אדמות ( מלבד עורכי דין ) אני לא אומרת שהוא היה בסדר, אני חושבת שדבריו הוצאו מההקשר ונערכו מחדש על ידי העיתונאי אני כמובן לא תומכת בהשתמטות מצה"ל ואני חושבת שהאימרות על קולגות לא היו במקום, אבל התקשורת צלבה אותו כמו איזו מדינה פאשיטסית שאין לאזרחים חופש ביטוי, מה שיפה במדינה חופשית זה הזכות לחשוב מה שאתה חושב, קוראים לזה זכויות אדם, הזכות שתהיה לך מחשבה חופשית וחופש להביע אותה כל עוד זה לא הסתה לרצח או הוצאת דיבה, אין לי בעיה. במקום להתעסק עם נציגי ציבור שיוצאים ממש ממש טמבלים ( נשיא המדינה, חיים רמון, ועוד ועוד ) נטפלים לג'קו מה שממש ממש גרוע זה החרם שפיני בדש שם על ג'קו, ואחריו צבי בר וכל מיני ראשי ערים, שאמרו שלא יתנו לו להופיע, זה כבר גובל בהתנהגות פאשיסטית. מה הלאה? יתלו אותו אם יעיז להגיד שהמדינה מוצצת? נו באמת, קצת פרופורציות, אז הוא לא הכי מבריק אבל הוא לא נציג ציבור הוא זמר וזהו, לא ידעתי שאסור למי שלא עשה צבא לשיר במדינת ישראל.

למעלה