כוכב זורח מעל הלב

חיפושיט

New member
כוכב זורח מעל הלב

שמתי לב שאף אחד לא אמר על זה כלום, אז אני אתן איזה מחמאה או שתיים. ת`אמת... אחלה דרמה... היא עשתה לי את זה היא גרמה לי להרגיש להזדהות ולקוות שמשהו יקרה. השחקנים היו טובים <במיוחד אסי מה שמו ששיחק את הערס הרגיש-מתאהב בצורה מאד מקסימה> בסך הכל... אני חושבת שיש ניצוץ תקווה להפקות ישראליות והדרמה פשוט הוכיחה שגם לנו יש צדדים רגישים קצת. אף פעם לא חשבתי שדרמה כזאת... מעין צ`יק פליק תעשה לי את זה.. טעיתי אבל בסוף התבאסתי שאין מימוש... מצידי נשיקה קטנה על השפתיים. טוב בכל מקרה אנשים אני זזה לי לצאט נתראה בה ביי :)

alterego

New member
אם את מתכוונת ל..

אם את מתכוונת לסידרה עם דנה אבגי ועם אילנה ברקוביץ אז את צודקת בהחלט לא ראיתי מההתחלה ואפילו את הסוף לא יכולתי אבל ממה שהספקתי פשוט נהנתי. אילנה ברקוביץ הוכיחה שוב שהיא לא פלקט של אף אחד ושהכספת היתה מעידה חד פעמית בזמן שלא היו לה צילומים לבורגנים ( היא היתה שם מצויינת) וכאשר התוכנית שלה בערוץ 1 ( זוכרים?) היתה בחופשה. דנה אבגי הוכיחה שכשרון משחק זה כנראה משהו שמגיע בגנים ( אם אמא ואבא כאלה מה הפלא?) הטקסטים היו חלקים וזורמים ושמתי לב שלשם שינוי אפילו הלוקיישנים ( בעייתיים בדר``כ בסדרות ישראליות) היו סבבה. בקיצור באמת מתחילים להשקיע יותר בסדרות מקור ומסתבר שיש תמורה בעד ההשקעה. אני לא מתכוון לזבלונים כמו רמת אביב ליגה ג` וכסף ( חרא סדרה ) קטלני. אגב, מישהו יודע מה קורה עם שבתות וחגים הזכורה לטוב? היתה עונה ראשונה נהדרת עם רומי אבולעפיה, אלון אבוטבול, דרור קרן אתי אנקרי והשאר... היא שודרה בערוץ 3. היא ממשיכה או שסגרו לה את הברז כהרגלי קברניטי הטלוויזיה המושחתים שלנו?

tvguy

New member
שבתות וחגים - עונה שלישית

בימים אלו הסתיימו צילומי העונה השלישית. ואפילו יש סיכוי ( אם לא יחתך העריכה ) שתראו את זיו פני שם. חלק מהסידרה צולם במשרדי משרד שעבדתי בו ( הדסק האחרון שלי ) ויותר מפעם אחת עברתי מלפני המצלמה. קצת מאחורי הקלעים: אלון אבוטבול - איש ענק. יש שם כמה יפיפיות חדשות. רני בלייר הבמאי - איש מקסים עם חיוך גדול.

cosmic523

New member
קצת התאכזבתי

לא יודעת, יכול להיות שכגודל הציפיה... כי באמת ציפיתי למשהו באמת גדול אבל בסופו של דבר היה נחמד ותו לא. לא ממש מצאתי סיפור שם, וכל ההתנהלות היתה קצת איטית, לא? מה שכן, חייבת לציין שהשחקנים באמת היו טובים, ובכל מקרה, תמיד עדיף לראות קצת משהו מקומי על המסך. עדיף לקטר על יצירה ישראלית מאשר על מעשה הגויים...

למעלה