כוכב זוהר

@tagel

New member
כוכב זוהר

כוכב - שלום לך ילדה יפה, הגעתי אליך מארץ רחוקה תגל - אין אנ מכירה אותך ואל תקרא לי ``ילדה יפה`` כוכב - אמת, ילדה יפה, אינך מכירה ואני מכיר אותך כבר אלפי שנה תגל - הכיצד ייתכן ואני כה צעירה. אנא ממך אינני ``יפה`` כוכב - צעיר גופך, נפשך זקנה ונשמתך כה עייפה באתי במסע ארוך לדבר על ליבך, להעניק לך שלווה תגל - הן לא אדבר אל כוכב זוהר, לא אל זר, לא אל חבר כוכב - אינך צריכה לומר דבר, בעינייך קראתי הכל כאב לבך צורב ומר ורוחך מט ליפול תגל - אכן סבל בנפשי והלאות אותי עוטפת ואין איש שייגע ללבי, עצבות בבטני שורפת כוכב - בשליחות האל אלייך באתי. לא נטש הוא את בתו להביאך אליו ציווה הוא, עת תשכני בממלכתו תגל - בת שטן אני כוכב, האל הטוב לי הוא זר אפופת שכינה ומארה בעולם כה אכזר כוכב - מה לך ילדתי בתי, כי תליני את חרש בני אנוש אותך מכים, מציפים אותך בארס תגל - הרעל לי הפך מרווה ורחמים הפכו לי רע הן לא אוכל להפרד ולשלם מחירי למפרע כוכב - טהורה זכת לבב את, לא תדעי עד כמה צר לך שם למעלה יאהבוך, צלם אנוש לא יפגע בך תגל - בת שטנים ארורה היא, לא תותר כניסתה בשערי הממלכה מבטי לבוש שנים, מזוהמת תומתי מקוללת וזנוחה כוכב - קטנטונת את ומקודשת ועורך שקוף כמראה כבי אישון, החרישי נשימה, עת תחל ההמראה אשא אותך מאות שנים והדרך עוד רבה תשכני לצד האלוקים, תתעטפי באהבה ================================================ הכל בסדר איתי שבוע טוב אוהבת תגל

תגלוש, האמנם??

השיר מלא בתוכו כאב ושנאה עצמית, ועם זאת ניסיון להרגיע, איך את יכולה בכל זאת לכתוב שהכל בסדר איתך?? מקווה שאת מקשיבה לכוכב, כי הוא הנכון והצודק.. אוהבת

למעלה