כוכב השבוע

כן. אני זוכרת את זה אצל אחותי

היו עושים "כוכב השבוע". האמת שזה היה מזמן, ואני לא לגמרי זוכרת מה זה בדיוק. חוץ מזה שאחרי שהיא נבחרה היינו צריכים להביא תמונה שלה, ותלו אותה במסדרון בית הספר.

לא, בנתיים אין כזה דבר

וככה בשלוף אני לא מצליחה להחליט אם זה דבר טוב או לא

recordion

New member
היה בכתה של הבן

התבקשנו להכין פלקט עם תמונות, לכתוב על תחביבים ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת כעת. לילד השבוע היה מותר ביום שישי להביא מהבית משחק אהוב, או דבר(ים) שקשור(ים) לתחביב. זה הדבר שהבן הכי אהב. בינתיים לא שמעתי על תכנית כזאת אצל תלמידת כתה א' שלי.

אצלנו יש כוכב היום וצל"ש נודד

הם שונים לחלוטין מהדברים המקסימים שהוצגו כאן! בכל סוף יום (טוב, לא בכל, אבל כמעט בכל סוף יום), כשהילדים כבר מאורגנים ללכת הביתה, רגע לפני שנפרדים, אני מודיעה על כוכב וכוכבת היום- שני ילדים (ולפעמים גם 4) שהיה להם יום טוב, יחסית לעצמם. יש לי מדבקות של כוכבי היום וכוכב היום מקבל הסבר מדוע הוא הכוכב, מקבל את המדבקה על חולצתו, סוכריה ומחיאות כפיים של כל ילדי הכיתה. אני כותבת אצלי מי מקבל ומתי ומשתדלת שכל ילד יקבל לפחות פעמיים בשנה. צל"ש נודד, כשמו כן הוא, נודד בין ילדי הכיתה. בכל יום שישי אני מחלקת צל"ש בתחום ההתנהגותי, בתחום החברתי ובתחום הרגלי העבודה. שם הילד נכתב על הצל"ש המנוליין, הילד לוקח אותו לכל סוף השבוע, משוויץ ומחזיר לכיתה ביום ראשון. הילדים מ א ו ד אוהבים גם את הצל"ש הנודד וגם את כוכב היום ואוי ואבוי אם שכחתי... הם יזכירו לי.

רעיונות יפים. היה לגדולה שלי משהוא כמו הצל"ש

הנודד אבל אני כבר לא זוכרת אם זה היה בכיתה א' או ב'. אצל זו שעכשיו בא' אין שום דבר מהדברים שהוזכרו כאן.

למעלה