כוכב הקופים

כוכב הקופים

נכון שזה באיחור ובטח כבר טחנו ודיסקסו פה על הנושא אבל אני חייבת לציין שממש התאכזבתי מהסרט ובייחוד מהסיום המעצבן הזה. טים ברטון מצליח לשגע לי את השכל כל פעם מחדש! למרות שביטלג´וס וסליפי הולו היו חביבים למדי :) זהו פחות או יותר, סופ"ש נעים לכווולם. (;

*GormE*

New member
טים ברטון הוא לא גאוני, אבל מוצלח-

העולם המעוצב שלו לרוב מרתק את הקהל, אבל לא לשם כך כתבתי- אלא בקשר להערה שלך -עם הסוף הלא מובן. אני הלכתי לראות את הסרט עם חברה, והיא גם לא התלהבה ממנו, ואז הסברתי לה- אסביר שוב, שכדי שאולי גם עינייך יאורו... -כאשר נוחת האסטרונאוט בחזרה בכדור-הארץ וראה שהקופים השתלטו גם עליו, זה מחזיר אותנו למה שקרה קודם- כאשר כלאו את מנהיג הקופים בחללית, במחשבה שלא יוכל לתפעל אותה- אז הוא כן הצליח להשתלט על המנגנון, כמו שקרה עם האקדח, והוא הביא את החללית לכדוה"א, רק ששנים לפני שהאסטרונאוט עצמו חזר מהשליחות. אותו עיקרון כמו שהם הגיעו לכוכב הנטוש- רק בהפרשי זמן נרחבים. ומכיוון שהקוף הגיע קודם, הוא הספיק לגייס לו צבא שלם של קופים שראו בו כמנהיג, והקדישו למענו פסל- שהאסטרונאוט ראה כשהתרסק ארצה. זה העיקרון. אני הכי אהבתי בסרט את המשחק- אני יודעת כמה קשה למצוא את המינון הנכון בין החיה ובין בן האנוש שבתוכך- ועוד להכניס לו מאפיינים סטריאוטיפים. העיצוב היה הולם ביותר, אבל מטים ברטון הייתי מצפה ליותר...

*ויקי*

New member
Pמהההה????

אז למה וולברג פשוט לא נסע הבייתה בחללית הגדולה אלא בחללית הקטנה שבה בא הקוף הקטן לכוכב הקופים?? לא נראה לי שהיא פעלה...אלא אם כן הקופים תיקנו אותה או משהו כזה.. כל אחד מספר לי את הסוף אחרת...אני כבר לא יודעת מה לחשוב...

GK_FF

New member
לא ראיתי את הסרט אבל שמעתי...

לא ראיתי את הסרט למרות שאני מעריץ דיי גדול של טים ברטון (אפילו יש לי את הספר המזעזע שלו), אז סיפרו לי שהסוף של הסרט הוא ההתחלה של "כוכב הקופים 2", אם אתם לא יודעים - יש כזה דבר

*ויקי*

New member
אתה בטוח?

אתה בטוח שיהיה כוכב קופים 2? כי לי לא נראה ככה.... למרות שלסרט הראשון נראה לי היו כמה סרטיי המשך..

חולוני

New member
למה אתה אתה מדבר שטויות ?

אנשים עוד עלולים להאמין לך. 1) בינתיים לא מתכונן שום המשך לכוכב הקופים, והמשך סתם יהרוס את הסרט. 2) גם אם יהיה המשך, ברטון הודיע מפורשות שהוא לא מתכוון לביים אותו, ככה שבתור "מעריץ של טים ברטון" אין לך ממש מושג לגביו. אז בבקשה תפסיק לדבר שטויות.

חולוני

New member
נ.ב - כמה סרטים של טים ברטון

ראית בחיים שלך ? בתור אחד שמחשיב את עצמו ל"מעריץ של טים ברטון" וגם חושב שטיטאניק זה סרט יפה, לא נראה לי שהרבה.

למעלה