כוכבי פורנו

ItsikH

Member
בלי להכנס לפרטים (ויש אולי פרטים שלא אהבתי) עצם הרעיון של פרסום בוטה וישיר מקובל עלי ביותר - זו הדרך, גם למשוך את מלוא תשומת הלב, וגם להציג את הענין באופן הישיר ביותר, ולא מרומז. ואם יקפוץ ידידי תרנגול כאן ויאמר שהדוגמנים יותר מדי מדוגמים מכדי לעורר הזדהות אענה שדווקא כאן ולמען המטרה הזו, השיטה של יצירת הזדהות עם פנטזיה הולמת ואפקטיבית, וגם מוסרית, בניגוד למשל למקרה פרסום האופנה (הרי ה"לבוש" שמבקשים לפרסם כאן שווה לכל נפש בעיצובו, לא צריך להראות כמו הדוגמנים בכדי שהוא יתאים לנו, וגם לא צריך לשאוף להראות כמותם).

Wrecker

New member
לדעתי הם בכלל לא יפים..

בסרטי פורנו בכל אופן זה די מבאס אותי לראות אותם משתמשים בקונדומים.. כי אז הם צריכים להוריד את זה ורק אז מסיימים, כל היופי זה לראות את הכל כמה שיותר טבעי וזורם.. אפילו אם היו מסיימים בתוך קונדום זה היה נראה יותר טבעי לדעתי ולא פחות טוב.. חבל שעד היום לא הפקתי סרט פורנו הוא בטוח היה מצליח :p

ItsikH

Member
יפים זה ענין של טעם, גם לטעמי הם לא אבל הם בהחלט "עומדים בסטנדרטים המקובלים בתעשייה", ודאי שהם סקסיים. בענין הבימוי המאולץ של סרטי פורנו - מסכים לגמרי.

מדוייק ! ישיר ! ובוטה !

הדבר היחיד שמפריע לי, שהביא שני ערסים שחרחרים ולא טרחו על 1 לבנבן ו-1 שחרחר

Wrecker

New member
כנהוג אצל הומואים אתה אומר חח

אבל ה"סביבה" מקבלת יותר את ההומו הגברי המסוקס והערס מאשר את ההומו הבהיר העדין והשברירי... טענה אחת פחות מצידם

Uri04

New member
מילא זה, אבל למה שניהם נראים כאילו הם יצאו

מסרט פורנו משנות ה-80? אני בספק אם יש מישהו שמראה המיסטר-סלייב הזה (שרירי שעושה גבות + שפם של סרסור) עדיין עושה לו את זה בשנת 2012. והיונתן הזה כל כך איכסי

ItsikH

Member
כן, ממש לא הבנתי את הלוק הזה זה ממש לא אייטיז, סתם הזוי. באייטיז השפם היה אמנם נפוץ אבל לא סטייל פרדי מרקיורי אלא יותר סטייל טום סלק.

Uri04

New member
תמיד כשאני רואה את הלוק הזה אני נזכר בזה:

alon313

New member
נראה לי כולם שכחו פה את הקטע החשוב - איידס

כולם מדברים אם הם יפים או וואט אבר, כאילו הקמפיין עוסק בהימנעות מהמחלה הזאת, מה שחשוב זה אם הקמפיין הזה מצליח להעביר את המסר, כנראה שזה לא אם כולם מתעסקים עם כל מה שמסביב!

למעלה