כוכבים נעלים

כוכבים נעלים

מהי באמת החשיבות והפרוש של כוכבים נעלים או נפולים במפה אני מכירה מישהי, שיש לה ירח בשור, מרקוי בדלי וונוס בדגים.. אז מה זה בעצם אומר, שקל לה בתחומים האלה? שאין לה מספיק פוש..? את הרשימה אני מכירה אך לא מספיק את המשמעות.. שמש: נעלה בטלה. ירח: נעלה בשור. מרקור: נעלה בדלי. ונוס: נעלה בדגים. מרס: נעלה בגדי. יופיטר: נעלה בסרטן. סאטורן: נעלה במאזניים. כירון: נעלה בעקרב. אוראנוס: נעלה בבתולה. נפטון: נעלה באריה. פלוטו: נעלה בקשת.

הממ..

אישית, חושב שבנעלים ובנפולים משתמשים עכשיו רק באסטרולוגיה הוררית, כי זה חלק מהחוקים שם. לגבי כל השאר - ובכן, אישית לא משתמש בזה, נראה לי מצחיק כל הציונים שהם מקבלים כאן, הכוכבים, מה גם שכל אחד מהם גם יוצר זויות ונמצא במיקומים שונים כך שזה משנה את כל התמונה. אבל זו רק דעתי..

אוקי אבל באמת

הרגשתי אצל מישהי שיש לה מיקןמים טובים לגבי הונוס, הירח והמרקורי. וכך היו. כמובן שחשובים מאוד האספקטים ואין לה הרבה...

בהחלט אפשרי

אבל המלים 'מיקום טוב' אינן בהכרח מיקום טוב באמת.. זהו מינוח טריקי, ולוקח הרבה שנים להבין את זה. למשל, סטורן בבית העשירי אמור להיות מצוין, כי זה בית הקריירה שהוא שולט עליו כביכול, אבל הוא כל כך מכביד ומקשה שם לפעמים, המאניאק הזה, עד שמתחשק להגיד לו - אם זה מה שנקרא שאתה נעלה ובמיטבך, עדיף שתהיה במקום נפול ותעשה כמה שפחות נזקים..

למעלה